Luotettavin pikkuautoa

Luotettavuus pieni 2014Luotettavuus pieni 2014Luotettavuus pieni 2014Luotettavuus pieni 2014

Volkswagen Up

VW Up!

17 2

Lukuunottamatta pieniä esityksiä verstaalla, kuten uudelleenohjelmointi turvatyyny toukokuussa 2013 Volkswagen Up teknikot, ja niiden 'veljet' puuhastelun, Seat ja Skoda Citigo Mii, ovat maksamatta. Verrattuna vankka 1,0 bensiini on havaittu vasta huhtikuussa 2013 joissakin yksiköissä varoitusvalo jäähdytysneste, ja moottorivika syyskuuhun. Hoitoaine kompressori voi olla meluisa.

4 ulos 5 tähteä

Totta maineen VW, se osoittaa Rakenteen laatu materiaaleja, jotka viitata. Huomautus, vuotoja maanpinnan tasolla korjattu työpajassa.

Käsityksemme

Ne harvat ongelmat kilpailussa kaksi vuodelta osoittaa, että tämä vähän on hyvin suunniteltu syntymästä. Sen muotoilu on yksinkertainen, ei ole ihme.

Reanult Twingo

Renault Twingo

16 20:

Tarjoaa edelleen poikkeuksellisen luotettavuuden. Silti se on osoittanut joitakin heikkouksia yli seitsemän vuotta. Jälkimmäinen on edelleen tärkeä olennaisesti kuuluvan venttiilin sokat, jotka voisivat johtaa moottorin vikaantumisen 1.2 16V, vaikuttavia 2000 yksikköä, tarkistetaan virallisen puhelun. Muut viat korjataan putki turboahdin paine ja polttoaineen ruiskutuspumpun anturi ja vesipumpun 1,5 dCi. Lisäksi mukaan huhtikuuta 2013 mennessä että jakohihnan Diesel on riski kulumista. Bensiini, sytytyskelat uusittiin 1.2TCe.

3 out of 5 stars

Youth Against hänen uusi kilpailija, ja noin uusittava, Twingo tarjoukset etsiä jotain vanhaa, erityisesti näkyvä laatutaso ja äänieristystä. Vuonna vuosimallista 2008-2009, järjestelmä lukitsemalla etuistuimet Hänellä oli korjattava.

Käsityksemme

Kiitos sen teknistä tietämystä saatu Clio II Twingo edelleen hämmästyttää gallerian tasalaatuisuus sen eduista. Vuonna lähes seitsemän vuotta markkinoinnin, Renault on edelleen paras kannalta luotettavuutta

Fiat Panda

Fiat Panda

16 20:

Kahden vuoden uran, osoittaa Panda erinomainen luotettavuus. Kuitenkin Fiat johti vuonna 2012, kahta toimenpidettä, jotka vaaditaan läpi työpajassa. -jos viime kesäkuussa 2013- on ohjelmoida erilaisia ​​sähköisiä järjestelmiä asennettavat laitteet tuotettu 4377 maaliskuuhun saakka. Mekaanisessa tarkasteltuna vuotaa diesel suuttimet 1.3 JTD, ne tarkkailee.

3 out of 5 stars

kolmannen sukupolven saa meidät unohtamaan edellisen jossa materiaalit olivat keskinkertainen laskun. Lisäksi, sen esittäminen, kirkas, Panda on linjassa sen pikkuveli, 500.

Käsityksemme

Hieman kalliimpi kuin edeltäjänsä aiheuttaa valmistus laatuluokka. Hyvä uutinen, tekninen perusta otettu 500, on nyt kypsymässä.

Ka

Ka

15-20

Kaiken Ford ei ole joutunut vakavan erittelyt. Bensiinimoottorit ja diesel voi menettää tehon (nopeus anturi), kun taas omistajat valittavat haju matkustamossa bensiinin 1,2. sähköiset ikkunannostimet voidaan joutua korvaamaan komentoa. Todistaja ohjaustehostin on paha tapa valaistus.

3 out of 5 stars

Nykyaikaisella esitys, Ka ei vaadi eleganssia hänen serkkunsa, Fiat 500. kojelauta on koristeltu enää oikeaa materiaaleja, etsivät rangaista äänieristys.

Käsityksemme

Fiat kanssa kehitetty ja valmistettu Puolan tehtaan 500, Ka Hän pakeni ongelmiin nuorison tämä. Niinpä hänen uransa on ollut antoisana hetki.

peugeot 107

peugeot 107

14,5 20

että 1.0 Bensiinimallit korostetaan ennenaikaista kytkimen kulumista malleja tuotetaan lokakuuhun 2008 saakka ja viemärin vesipumppu, huhtikuuhun 2009. Transmission Control on hankalimmista ongelmista. Tammikuussa 2013 1.4 HDi Dieselmallit (touko-lokakuu 2010) tarvitsi päivityksen kiertokangen laakerit.

1 ulos 5 tähteä

esitys on pettänyt hauraita materiaaleja (muovit, matot) ja perus- kokoonpanot (näkyviä ruuveja ...). Loppuun asti 2009, laatu nivelet on syy vesivuodon.

Käsityksemme

Korvattiin pian toisen neljänneksen 2014 107 tuskin salannut ikänsä. Vaikka luotettavuuden, täydellinen elämäsi kunnialla, 2009 tulee seurata.

Fiat 500

Fiat 500

Vaikka usein hän on toiminut hyvän aseman luotettavuutta, useita toimia työpajassa ovat muddied luokitus Fiat 500. Paras 1,2 ja 1,4 bensiiniä kuin diesel, 1.3 JTD. Likaantuminen hiukkassuodattimen FAP moottorin acelereración ... ne ovat myös ilmestynyt sähkö ongelmia takaluukun ja ohjauksen varoitusvalo ja kulutusta etuiskunvaimentimet.

3 ulos 5

No koottu, Fiat 500 viettelee sen tyylikäs esitys ja hyvä osaluettelo. Parantaa, maalaus ja jonkin verran hauras elimet rungon alle, että joskus voidaan hapettaa

Käsityksemme

Vaikka useimmat on ilmennyt ongelmia laitteissa, joissa on dieselmoottori, bensiini ovat tärkeimmät saajien aikaa, erityisesti kaupunkialueilla ajo.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Merkit luotettavin autoja Euroopassa, mukaan OCU