Vertailu: Peugeot 308 SW 1.6 E-HDi vs Renault Megane Sport Tourer 1.6 dCi ja VW Golf Variant 1.6 TDI

Vertailu: Peugeot 308 SW 1.6 E-HDi vs Renault Megane Sport Tourer 1.6 dCi ja VW Golf Variant 1.6 TDIVertailu: Peugeot 308 SW 1.6 E-HDi vs Renault Megane Sport Tourer 1.6 dCi ja VW Golf Variant 1.6 TDIVertailu: Peugeot 308 SW 1.6 E-HDi vs Renault Megane Sport Tourer 1.6 dCi ja VW Golf Variant 1.6 TDIVertailu: Peugeot 308 SW 1.6 E-HDi vs Renault Megane Sport Tourer 1.6 dCi ja VW Golf Variant 1.6 TDI

Se ei ehkä ole niin tavallista, mutta alkaa puhua niistä takaa eteen. Sillä todellisuudessa niiden rungot kätkee olemassaolon tarkoitus tällaisten elinten joten ensimmäinen pysäkki: koolla ei ole väliä. Kompakti kuuluu pää, laskin: On että luokka, jossa vallitsee tasapaino mitat, tilaa, hyödyllisyys ja hinta -ja monia muuttujia, jotka eivät ole kiinnostuneita nyt puhu, mutta tuttu muoto, tähän ryhmään yksinkertaisesti Käyristyminen: VW Passat, Peugeot 508 ja Renault Laguna, niiden elin "vaunu", ja noin kolmekymmentä senttimetriä pituudeltaan, eivät tarjoa litra käytännöllisyys niiden rahtiin autojen testattu täällä. Mutta hänen muita maksuja suuremman kapasiteetin, edustus -Ja teoreettisesti jauhatusasteisiin turvallisuus- ja laitteet vanhin, nopeudella 2700 euroa Laguna ja noin 5000 euroa kahden muun samalla teholla - Laguna, kattaa 130 hv 2,0 litraa tai estää moottorin.

Yhtään paremmin kuin salonkia?

Peugeot 308 SW 1.6 E-HDi vs Renault Megane Sport Tourer 1.6 dCi ja VW Golf Variant 1.6 TDISe on rahaa ... ja vaikea perustella, enemmän kuin koskaan Tämän uuden sukupolven kompakti maa on hänet syönyt salonkia jonka he alkavat syyttää, paitsi ajan, mutta konventionalismi ja ikävystyminen, joka vallitsee monet niistä. Mutta etenemme. Puoli kuutiometri monia litraa hinata, myös erottaa raja-arvon, joka Ne eivät ole yhtä hyviä kun kokkareet oksentaa -Opel Astra Sports Tourer, Toyota Auris Touring Sports Hyundai i30 CW tai vain 420-465 litraa- joista näyttävät panostamiseen kaikista koneen muuttuvan kuorman -Honda Civic Tourer ja Octavia Combi, jossa on yli 600 litraa, kustannuksella suunnittelee myös, etteivät kaikki niin kuin samanlaisia. Yli hyvät, siis meidän kolmesta osapuolesta, mitättömän eroja, mitä he voivat tehdä, mutta ei miten.

Peugeot 308 SWVähältä Mégane on alhaisin lastauslaiturin 308 on kymmenen senttiä lähempänä maata kuin Golf, kaikki jättiläinen kaivot, joissa päästä läpi ilman irrottamalla pyörä. Mutta sitten vivahteet: 308 coddle Golf ja huomiota yksityiskohtiin joka puolella autonsa, ja täällä, kuten ennenkin, on huomattava. Antavat lisäkädensijana taittamista paikkaa boot vastaan ​​tavalliseen selkänoja, joka on myös säilöntäaineet, että vain Mégane. Yksi klikkaus ja lattia istuinosia, vuonna 308 kevyellä ja nopeat liikkeet jakkara jättää valtavan täysin tasainen pinta kuorman 181 cm eteen seatbacks meidän viite asennossa. yhtyy myös kiskot tyvestä neljä mobiili koukkua ja sen alla, valtava jakelija. Giant lomakkeet ja tämän uuden Peugeot jo unohtanut kolmannella istuinrivillä ennen sillä, että on olemassa muita vanhempaa veljeä.

Mégane ei ole pulaa litraa, mutta sen kokoontaittojärjestelmä on "alkeellinen": jos haluat jättää melko tasainen pinta on nostettava käsin, ja pienellä vaivannäöllä, pohjan takaistuimet kääntymään sen ja laittaa pystyyn; niin se on, kun voi ladata varmuuskopioita. Useampia vaiheita, vähemmän kuormitus pituus ja selkeä jako on pinta-ala välillä runko ja matkustamoon.

Renault Megane Sport TourerVaikka golf perustuu samalle alustalle kuin 3/5 ovet, Mégane erottelee pyörien 6 cm ja 308 peräti 11 cm, yksityiskohta, joka riippumatta siitä, mitä voi johtaa poisia tiellä ja viihtyvyyteen sekä erotuskappaleenpidike mahtuu 308 myötävaikuttaa tasapainoisempi, ilman paljon peräylitys leima. peugeot toistetaan täysin SW 308 edestä taakse, koska toisin kuin tavanomaiset muutos vasta keskeinen pilari, etuistuimet myös repositions suurempi matka -6 cm lisää- ja ilmeisesti ylimääräistä tilaa takana -of 4 cm jalkatilaa lupasi suhteen viisiovinen meillä "löydetty" Cm 2 runsaasti sen kaikissa ulottuvuuksissa amplitudi. Vieressä sen 136 cm leveys on siis yksi asuttava autojen luokkaan. Ja kaikki 600 euroa enemmän yhtäläisiä viimeistely ja moottori kuin 308 5-ovinen, puoli tapauksessa Golf, jotka muuten mikään sen sisämittasuhteita ansaitsee kritiikkiä. 1900 euroa eroa rungon sedan ja Sports Tourer Renault, missä sen leveys on takana, joka asettaa rajat pitäisi miehittää kaikki paikat, varsinkin kun hän tai hänen kaksi kilpailijat kävivät antelias tunneli siirto, vaikka Mégane laajennus keskikonsolin omien raitisilmasuuttimet on vähäisempää kuin muissa autoissa.

DCI, HDI, TDI ...

VW Golf VariantOn hyvä lohko 1,5-litrainen 110 hv Mégane, vaikka olemme päättäneet yhdistää verrattuna lohkot 1.6: 105-130 hv, merkittävä tehoero toimintaluokituksena jakaa kahteen: Peugeot ja Golf ja ylivoimaisesti Mégane. Renault moottori supersoft edelleen yhdistää sen Méganeen lyhyen välityssuhteet, että edelleen korostaa mekaanisen vasteen, mutta myös tuoda valoa, joka todennäköisesti on vain heikkous Tämän moottorin: siirtyminen alhainen hyvin pieni tai keskisuuri moottorin nopeuksilla, arvostaa, pikemminkin kuin puute elastisuus, vaikutus overfeeding myös merkitty. Suuri kiihtyvyys ja enemmän, hänen Nopeuttaminen ohittaminen harjoituksia tehdä Mégane ei maksa vähiten kulutuspinnan kevyesti napauttamalla kaasun, jossa käsitellään helpommin kiloja kilon kuorman tai vaikeassa maastossa. Myös eräitä tasapaino "urheilu" -jos lyhyt välillä alustan ja moottorin astumme yksityiskohtia, jotka tekevät siitä entistä toivottavaa niille, jotka haluavat ajaa nopeasti enää, mutta on vaihtoehto, joka on kierre lisää "mekaaninen" ja suorat Auton ja asfaltti. mitään Lopeta&Aloittaa hitaasti ja näyttävät hieno testauksen jälkeen päällään E-HDi Peugeot. Täydellinen kumppani tätä moottoria, kevyempi runko luokka -yli ero kiloa verrattuna sen kilpailijoihin, ansio on mahdollisuus menettää ja 1400 kg näitä dimensions-. Mutta pitkä kehitys liikkuvat HDi ja enemmän, liiallinen hyppää välillä joidenkin marsseja, erityisesti neljäs Quinta- mitä pakottaa sinut osallistua hieman enemmän ajo- ja käyttää muutoksen enemmän taajuus. Sieltä se on hänen hienostunut ja johdonmukainen latkia, elastisuutta ja kykyä ei vain vauhtiaan pitkistä marsseja, mutta nopeuden ylläpitämiseksi hyvin alhainen moottori pyörii. Laadukkaita saavutettu Peugeot 308 näkyy myös alhainen melutaso tai vähimmäistason värähtelyjen merkittävää myös Mégane jolla ilmeisesti viettävät vuosia-remontin oli vain kasvojenkohotuksen - vaikka golf soveltaa edelleen hänen lakia voi ymmärtää sinua kiertueella vaikka puhut kuiskaten.

Kuten sanoin, Mégane tarjoaa dynaamisin setti tunnistamaan nopeasti vahvempaan estävät tuet vähemmän rulla kuin kaksi muuta autoa ja jopa jotkut osallistuminen takana junan, mutta mukavuus ei tue yliviivattu. Rolling moitteeton laatu. Mutta mukavuus ja laajemmin, hienostuneisuus, heidän kaksi muuta kilpailijat ovat toisella tasolla. Golf on "puhdasta puuvillaa" vaikka myöhemmät juna saa vähemmän joustavaa kuin viisiovinen versio idiootit. Se on tasapainottava ja uppoaa tuki- tai jarrutuksessa, mutta tarjoaa silti helppo, turvallinen ja laatu ajamista. Samaan aikaan, peugeot 308 SW, luultavasti laaja tukijapohja ei vain taistelu, vaan myös vías-, luokka tuntuu jopa mittakaava verrattuna viisiovinen itsevarmuus ja johdonmukaisuus tarjotaan kaikissa tilanteissa, mutta menettämättä mitään siitä ketterän ja mukava tarjoamalla pienempää versiota.

piakkoin

kiihtyvyys: Hevosia kiloa ... ja sitten joitakin. Looginen ensimmäinen paikka tehokkain Mégane. Golf lähestyy DSG ja suljetun suhteet vain olla niin nopeasti kuin Peugeot 308 E-HDi SW / 115.

Frenada: Mégane, kaikkein erikoinen touch: muutaman millimetrin polkimen tyynyt "purra" kirjaimellisesti lautaset.

soinnin: Mukavuutta ja laatua. Niissä pieniä yksityiskohtia, jotka eivät aina näe, mutta tuntuu, VW aina erottuu: laivalla, hiljaisempi ja paremmin eristettyjä sisustus.

Ohittaminen. ratkaiseva sekuntia. DSG tekee 1.6 TDI / 105 koskaan jätä sinua hirttämällä. hyvin johdonmukainen push Mégane jonka tasapaino vallan ja lyhyen keskustelun kehityksestä.

Teho ja vääntömomentti. Keskellä on virtud.Como moottori, joka on eristetty muista osista, 1,6 e-HDi on kaikkein tasapainoinen: edessä Golf, paljon enemmän booli; vastaan ​​Mégane, suurempi joustavuus. Jokaisena auto, asiat muuttuvat ja erot TDi ja HDi kapea. DCI, urheilullisemman, mutta varo niiden alhainen, jos et ole oikean vaihteen.

Kulutusta. noustaan. minimaalinen erot erinomaiset arvoa kolmelle Skoda Octavia vain 1,6 TDi on pystynyt parantamaan.

Paino. Peugeot Lion rocoge todistaja ST, kevyin tähän mennessä; Se on vain yksi sen perheen alentaa este 1400 kg,