Opel Corsa Peugeot 208 ja Seat Ibiza: paras lajissaan

Vertailu: Opel Corsa 1.0 Turbo, Peugeot ja Seat Ibiza 1,2 PureTech 1.0 TSI EcoVertailu: Opel Corsa 1.0 Turbo, Peugeot ja Seat Ibiza 1,2 PureTech 1.0 TSI EcoVertailu: Opel Corsa 1.0 Turbo, Peugeot ja Seat Ibiza 1,2 PureTech 1.0 TSI EcoVertailu: Opel Corsa 1.0 Turbo, Peugeot ja Seat Ibiza 1,2 PureTech 1.0 TSI Eco

Nämä uudet Opel Corsa 1,0 Turbo of 115 hv, peugeot 208 110 hv 1,2 PureTech ja Seat Ibiza 1,0 TSI Eco myös 110 hv, Ne edustavat nyt markkinoilla melko pienin tulo. ominaisuus pieniä bensiinimoottoreita hyvin useat vähintään sylinterit (3), mutta vastineeksi moninkertaistaa niiden suorituskykyä Perinteiset: saat lisää hyötyjä, tehokkuutta ja samoin, mukaan lukien suurempi ilo käyttää. Ne ovat niin pyöreitä että painottanut entistä kyseenalaiseksi tähän luokkaan dieselmoottori, mutta,Mikä on paras apuohjelma bensiinin yhdessä?

Ja on, että näissä Opel Corsa Peugeot 208 ja Seat Ibiza, Lisäksi on voittanut maaliskuun 3 ... ja eikä vain puhua ja sylinterit: ovat kolme apuohjelma autoja 3 voimanlähteitä kehittyneempiä tuolloin, mutta samaan aikaan, kolme hyvin uudistettu nykypäivän autoja pyöristys suhde suorituskykyä, tehokkuutta ja mukavuutta. Älkäämme tuhlata aikaa ja mennä työvoimaa.

Opel Corsa Peugeot 208 ja Seat Ibiza: niiden moottoreiden

Jos nostat huppu sekä etu- Opel Corsa 1,0 Turbo ensiesitettävään 5. sukupolvi, kuin Seat Ibiza 1,0 TSI Eco opettaa myös tänään viime restyling, olemme jo kaksi pientä moottoria vain 1 litra uppouma, sen mukaisesti, mitä hän eteni hänen päivä Ford sen innovatiivisia 1,0 EcoBoost vielä asennettu Ford Fiesta. Mutta jos kyseessä on Opel ja Seatin nyt kehittynyt tehokkaampina. Kun taas jos teet peugeot 208 joka on myös esittänyt lievä päivitys vuonna 2015 tällä kertaa näet lohko kuutiot jotain muuta, ja 1200 cm3. Kaikki alumiini, turbo, Muuttuja jakelu, 110-115 hv ja lähes kaikki ja kolmannen laskurin pyörivän akselin poistaa tärinää (miinus Seat Ibiza 1,0 TSI Eco esittää niin ei tarvitse), kolme vertailu suuremmat tahansa osuuden. Tehdä, jos Edessämme suurempia moottoreita ja 4-sylinterinen ne korvaavat näiden uuden sukupolven kantaman, vaikka ne ovat yhtä hyviä kuin oli 1,4 turbo tai Opel Seat 1.2 TSI. On selvää, että odotetaan uusia osia. Mutta se on myös superan vastakkainasettelua jopa vastoin heidän kollegansa Diesel.

Vertaileva Opel Corsa Peugeot 208 ja Seat IbizaTavoite: Opel Corsa 1.3 CDTi ennen, Peugeot 208 1,6 BlueHDI ja Seat Ibiza 1,4 TDI, Nämä kolme pientä bensiinin versiot ovat aina välillä 25 ja 50 kg kevyempi, eivätkä ylitä tai 1 l / 100 km keskikulutus turbodiesel, entisestään 20 prosenttia nopeampi Suorituskyvyn ja Opel Corsa paitsi 1.0 Turbo herättäisi enemmän kysymyksiä taloudellisen tasa Diesel, tyypillisesti ne maksavat 750 ja 1300 € vähemmän. Ei ole epäilystäkään siksi, että bensiini kiinnostuksesi tässä: Sinun täytyy 70.000 100000km yleensä maksaa pois Diesel ... myös lisää menoja huolto kannattaa harkita. Seen kuittaamalla, nyt se on nähdä, mitä tuo kullekin.

Opel Corsa Peugeot 208 ja Seat Ibiza: vastauksesi

Partiendoasí että kaikki tarjoavat erittäin tehokkaita suorituskyvyn, Aloitamme niin korkea. Ja täällä, käynnistä Peugeot 208 1.2 PureTech alkaa tuntua aina pidentää moottorin. Sen suurempi uppouma ymmärtää sen mekaanisessa Fuller pienillä nopeuksilla. Jossa on paljon vääntöä 1500 rpm jo tarjoaa jopa 25 prosenttia enemmän työntövoimaa Hänen kahden välillä, tuottaa sieltä 90 prosenttia yhteensä voima ei jätä vasta 4000. Löytyi meidän dyno. On totta, että myös kokevat aina jotain karkeampi, lähettävä lisää tärinää jotka saavuttavat vaihdetta, ei koskaan piilottaa tai venytetty tricilíndrico merkki Opel Corsa 1.0 turbo ja Eco Seat Ibiza 1,0 TSI ja piilottaa paremmin tänään.

Mutta, paitsi että sekä jolla on vain vaihtaa vaihdetta kasvi 5 (Huomaan jotain auki keskellä) Peugeot 208 1,2 PureTech tämä on todella esimerkillinen. kanssa Start / stop erittäin pehmeä ja suuri kaasuläpän vastaus on aina nopein kolmesta ja että kuluttaa vähemmän, jossa kulutus maantie pysähdyksissä 5 l / 100km keskimäärin todellisia jos hyödyntää vielä pidempi kuin 6. vaihde Opel Corsa ja melkein kuin Seat Ibiza 5. vaihteella. Kaikkiaan 5,5 l / 100 km keskimääräinen todellinen kulutus, koska ei kauan sitten oli vain suurten dieselmoottoreiden.

Peugeot kuitenkaan voi laskea valppauttamme, koska Seat Ibiza 1,0 TSI Eco vaanii häntä on ainoa, joka nykyään pintansa suorituskykyä... ja jolla on pienemmän moottorin, joka on otettava huomioon. Suuri ansio tästä Seat. Ohuempia ja paremmin eristettyjä, miellyttävämpi muuttaa päivittäisessä käytössä ja hoito myös ehkä aina urheilullisempi pakokaasujen ääni. 1.0 TSI Eco suuri moottori, että vaikka mitä tunnet vähemmän momenttia ensimmäistä käyttöä 1,000rpm ja joitakin pieniä kolahtaa vain menneen 2000 kierrosta, tarjoaa todellinen ja tehokas vasteen lähes tyhjäkäynnistä (jos ne eivät kuulu tähän ojaan nousee kiihtyvyyden, niin sinun kannattaa jopa muuttaa hieman aikaisemmin) ja ennen kaikkea äärimmäisiä ja suurilla nopeuksilla: 3000 rpm samanarvoisina ja vastauksena Peugeot 208 1,2 PureTech, hyödyntämällä sen venytetty polkeminen leikata 6500 rpm mennessä vain 5,300 Peugeot. Urheilullisemman on lähes yhtä nopeasti kuin 208 ja Se kuluttaa vain kymmenesosa yli 100 kilometrin (5,6 l / 100 km) ... mutta myös se veloittaa enemmän liiallinen kiihtyvyys.

Opel Corsa Peugeot 208 ja Seat IbizaKahden lainerin keskuudessa 3-sylinterinen bensiinimoottorit että epäonnistuu hetki Opel ja sen uusi 1,0 Turbo: Ero hyvän ja erinomaisen. Hyvin pehmeä, lähes yhtä paljon kuin Seat Ibiza, Se kaikki Opel Corsa ilo tärinän, hyvin edistyksellinen ja riittävän vahva. Kyllä, jopa hyvin suurilla nopeuksilla tulee tarjoamaan entistä enemmän todellista valtaa, jopa 4000 kierrosta minuutissa on aina 20 prosenttia vähemmän vääntöä Hänen kahden välillä, jotka tuntevat kaasuun enemmän kohtalainen verrattuna Seat Ibiza ja Peugeot 208. Että yhdistettynä hänen 100 kg: n paino (Tavallinen tänään Opel), syyt Tämän Corsa 1,0 Turbo on hitain kaikista ja suurin tuhlari (6,1 l / 100 km todellinen keskiarvo). Asia fyysistä voimaa ja myös siirretään sitten asfaltti.

Opel Corsa Peugeot 208 ja Seat Ibiza: Käyttäytyminen

Koska alku, uusi makea Opel Corsa vakuuttaa. Kaupunki ja liikkuvan mukavuuden pika on kaikki pehmeys, erittäin hyvä järjestely pyörimään, erittäin nopea ohjaus ja uusittu ohjaamo johon asettua nopeasti, korkea koettu laatu ja paljon tekniikkaa. Totean täällä Opel pyrkimystä demokratisoida turvajärjestelmät ja apua että vaikka joskus vapaaehtoista 'että kyllä, affordable- pakkaus ja hinta ovat tyypillisempiä korkeamman segmentteihin. Tällainen harmonia on rikki, jos etsit urheilullista ajaa.

Sport-alusta yläreunaa vasten lopettanut kuten 17 tuumaa, Opel Corsa 1,0 Turbo tämä on yritys puristus, joka on hyvin reaktiivinen runko, mutta joissa on hieman pehmeä paluuvaimennus. Tämän tuloksena on epätarkempi ja ruumis enemmän liikettä kuin kilpailijat, joka pahenee sielläkin suoraan vaikuttavia suuntaan ja häivääkään pyörän: kysy sopeutumista ja jatkuvaa korjausta. Heittää oman painon ja saavat vähemmän ketteryyttä, ensin, Peugeot 208 valtaisa.

Kyllä, koska Peugeot on paikka, jos etsit tasapainoinen hyödyllisyys. Entistä houkuttelevampi sisustus, uusi peili Screen järjestelmää päivitetään yhteyttä paljon yhteydet ja hallinta, se on edelleen apuohjelma autoa vaikea sopeutua ajoasennostaan ​​(muista, hyvin pieniä ja matalia ja korkeita instrumentoinnin ohjauspyörä), mutta sai, on mukavin kolmesta. Niiden suspensiot absorboivat ja lähettävät laatua, sen valvonta ovat tarkkoja (paitsi kosketuksen muutoksen vielä varsin tahmainen) ja on erittäin vakaa, tarkka ja helppo. Ajaminen on suuri.

Vertailu apuohjelma 3 sylinteriäkuin Seat Ibiza 1,0 TSI Eco että vaikka jotkut vähemmän hienostunut liikkuvan, sitten urheilullisemman väriaine joka tulostaa kirjainlyhenne FR jolla meidän vertailu pukeutunut. Ehkä ilman niitä Peugeot 208 olisi vieläkin tehokkaampi, mutta silti halvempaa silti Peugeot, ovat avain ymmärtää Seat Ibiza lähes kilpa.

vakiona viritys ja urheilu jousitus, aina tuntuu tämä Seat Ibiza 1.0 TSI kevyempi (Paino 1151 kg verrattuna 1165 208 ja 1250 Corsa), se on suoran kontaktin, sitä parempi motorisia taitoja ja Se on kaikkein ketterä, ja mukana tänään jossa niitä on yli 100 hv XDS elektroninen ero toimivat jarrut rekisteröidä paremmin kaarreajossa. Pieni auto hyvin nopeasti, ja jos hän syntiä ennen kiinteämpi kuin Hankalimpaan arkikäyttöön nykyään lähes yhtä mukava kuin Peugeot 208, jos asentaa jousitus, 310 euroa, on todella herkku luokassaan ja se sisältää jopa Bilstein iskunvaimentimet ohjatut korkea hyötysuhde. teillä Normaali ja urheilu-tilat Hyvin merkitty Drive Select joka toimii myös moottorin ja suunta.

Lyhyesti, sota kolme pakettiautoja täynnä pieniä näet suuria taisteluja, joissa Seat Ibiza 1,0 TSI Eco ja Peugeot 208 1.2 PureTech aivan liian lähellä soittaa, kanssa Opel Corsa 1.0 turbo vihdoin jotain pois koukku. Niin, analysoida ja laittaa kaikki, useimmat toiminnot Seat Ibiza päätettäessä päättyy. Ei vain siksi, että Seat Ibiza ensiesiintymisensä tänään parhaista materiaaleista, siisti tunnelma ja Infotainment kattavimmista markkinoilla, mutta koska se on sekä suurempi runko (350 litraa verrattuna 300 208 ja 320 Corsa), yleensä paljon tilaa ja kilpailee Peugeot 208 alempi kantavuuden ja selvä rajoitus takana korkeus. Täällä kyllä ​​Corsa kilpa ja teille yksi nykyisin myös laajempia energiamarkkinoilla. Mikä epäilemättä joka tapauksessa, että nämä kolme apuohjelmia lisätään valikoimia nämä pienet mutta tehokkaat moottorit. 3, taas puhuu sylinteri, ja on pienimmän yhteisen jaettavan kategoriassa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Utilitaristinen autoja, jotka kuluttavat vähemmän

5 suositellaan apuohjelman sen arvo / hinta