Top Five Citroën henkilöautot …

Top 5 autoa Citroën historiaTop 5 autoa Citroën historiaTop 5 autoa Citroën historiaTop 5 autoa Citroën historia

Vuonna 1919 André Citroën lanseerasi ensimmäisen auton, mikä puolestaan Euroopan ensimmäinen massatuotantoon auto, tyyppi A. Hänen inspiraation tuotantoprosessi tuli Atlantin toiselta puolelta, kun se matkusti Yhdysvaltoihin yksityiskohtaisia ​​tuotantoketjusta laatimaa Henry Ford. Tämä oli vasta ensimmäinen askel tämän ranskalainen insinööri, todellinen visionääri, joka käynnisti yksi karismaattinen ja innovatiivisia tuotemerkkejä, ja yli 95 vuotta hän on luonut kuvakkeita, jotka jäävät verkkokalvon tahansa moottoriurheilun harrastaja. Näyte nämä viisi mallia.

Citroën Traction Avant

Citroën Traction AvantSe oli lippulaivatuotteeseen sotien välisenä aikana (1934). Traction Avant oli edellä aikaansa, kuten Citroën Hän valitsi etuveto samaan aikaan, kun auto oli yleensä ohjaa taka-akselin. Hyödyntämällä sen alempi painopiste, teräs itsekantava elin, keveys ja aerodynaaminen tutkittu laajalti, Traction Avant yllättynyt dynaaminen käyttäytyminen Sitten tuntematon (käsittely, ketteryyttä, vakaus ja niin edelleen), jopa miellyttää suurta yleisöä.

Ensimmäinen Traction Avant (7 CV) merkitsi vallankumous autoteollisuuden maailma. Siihen asti, ei autoa valmistetaan suurina sarjoina oli kokoontunut niin monia innovatiivisia yksityiskohtia. Työ Flaminio Bertoni design nero, avantgarden ja tavallista pienempi rivi Traction Avant antoi ainutlaatuisen läsnäolo kaikkien mallien ajan. Mielenkiintoista oli suosikki auton poliisin, mutta myös gangsterit; vaikka sen kuva oli liittynyt kollektiivista muistia ammattiin Ranskassa toisen maailmansodan aikana. Viimeisen Traction Avant jäljellä kokoonpanolinjoja vuonna 1957. Oli versiot 8 matkustajaa ja 759123 yksikköä, Se oli tuotannossa yli 23 vuotta, kirjaa pitkäikäisyys sen aikaa.

Citroën 2CV

Citroën 2CVIkoni Ranskan brändi. Hän on edustanut kuin mikään muu malli suosittu, edullinen Citroen. Hänen luomansa ranskalainen insinööri Pierre Jules Boulanger, johtaja tuotemerkin johtuu kun Michelin perhe otti määräysvallan yhtiössä. Hänen nimensä "kaksi hevosta" viittasi verotustoimivaltaa, vaikka esimerkiksi Espanjassa sitä alettiin myydä 425 cm3 moottori, joka kehitti 12 hv. Jo 80-luvulla hänen mekaniikka tuli maksamaan 35 CV.

Sen yleisiä koko maailmassa teki hänestä symboli, jossa on erikoinen kuva, joskus liittynyt nuori Anarkistit "hippi" henki, mutta älä unohda, että 2 CV myös Se on erittäin arvostettu sen kestävyys, erityisesti sen variantti van, käytetyt sivuelinkeinoja maaseudulla ja kaupungissa. Hänen nerokas jousitus oli olennainen osa filosofiaa Tämän mallin ja antoi hänelle yksittäiseen "nyökkäys" kiertämään. 2CV on myös osa elokuvan historiasta ja kirjallisuudesta, ja saanut lukuisia lempinimiä eri maissa. Välillä 1948 ja 1990 oli 5118889 on 2CV, mukaan lukien van rungon.

Citroën DS

Citroën DSSe oli todellinen vetonaula "esittelyn aikana Pariisin autonäyttelyssä 1955, kuten Citroën DS convulsed autojen koodit ajasta. Vallankumouksellinen auton sekä suunnittelun allekirjoittama Flaminio Bertoni heidän innovatiivisia ratkaisuja tekniikat (Hydropneumaattinen jousitus automaattisella korkeuskorjain levy jarrut, ohjaustehostin, laatikko puoliautomaattinen vaihteisto, jne.). Syyskuussa 1967 sen edessä muokatun hyväksymiseen neljän muotolevyihin ajovalot, joista kaksi kehrätty kytketty osoite.

Citroen DS oli saatavana eri versioita, mukaan lukien vaihtovelkakirjalainan variantti. Kehon tauko aloitettiin vuonna 1959 ja hänen perheensä lähestymistavassa korostuu harjoittaja jo antelias, erottuu keskeinen rivi vedettävä transportines ja laaja takapenkki. Loppuun tuotannon vuonna 1975, Citroën myi 1,5 miljoonaa yksikköä DS, joka tunnetaan myös nimellä "Leuat". Nykyisen DS erottuva linja Ranskan tuotemerkki kunnioittaa tätä karismaattinen autoa.

Citroën CX

Citroën CXPaljastettiin 40 vuotta sitten, lokakuussa 1974 Pariisin autonäyttelyssä, Citroen CX suunniteltiin Frances Robert Opron ja oli ensimmäinen Diesel tuotemerkin valmistetun ajoneuvon suurina sarjoina. edustivat synteesi tekniikan viimeisin kehitys yhtiön ja on ominaista moottori-vaihteisto sijoitettu poikittain edessä, riippumaton Hydropneumaattisella jousitus kaikilla neljällä pyörällä, yhden varren tuulilasinpyyhkijät, kovera takalasin ja jopa kojelaudan futuristinen sitten. Sen ilmanvastuskerroin 0,35, oli ennätys tuolloin, ja siten tulee sen nimi. Citroën CX sai äskettäin otsikko "Golden Car of the Year" palkinto, joka tunnistaa hänet paras auto joukossa kaikki palkitut Vuoden Auto Euroopassa "myönnetty vuodesta 1964 tähän päivään asti lehdistössä. CX 1041560 yksikköä, joista yli 17199 jätti Espanjan tehtaan Vigon vuosina 1976 ja 1980 tehtiin.

Citroën Xsara WRC

Citroën WRC XSRAViimeisimmässä Citroën historia ei ole helppoa valita niin symbolisia kuin edellinen malli, mutta siellä on auto Se merkitsi alkua aikakauden urheilumenestyksen tuotemerkin ja että loppujen lopuksi on jakanut DNA yksi sen suosituimmista autoja, se on Citroen Xsara WRC (World Rally Car). Epäilemättä se on ollut yksi malleista kilpailun, joka on saavuttanut enemmän menestystä ja ollut turha ensimmäisen ajoneuvon saada rallin MM hänen ensimmäinen täysi kausi. CITROËN hänet Rakentajat saatu 3 nimikkeitä, 3 Ohjaimet, 32 voittoa, 28 kakkossijaa ja 18 kolmatta sijaa. Ensimmäinen voitto oli Espanjan Jesus Puras rallissa Korsikan vuonna 2001 ja kestää Frances Sébastian Loeb, Kyproksella vuonna 2006 menestynein erikoisuus pilotin yhdeksän MM-titteliä.

Xsara WRC oli nelisylinterinen moottori 2.0 16v Turbo, joka Se kehitti teho 300 hv 5500 rpm. Kuljettaa peräkkäinen vaihdelaatikko 6 nopeuden ja neliveto ero ja aktiivinen edessä, takana keskellä elektronisesti ohjattu. Todistuksensa kerätyt ensin ja sitten C4 WRC DS3 WRC, Citroen on suorittanut kahdeksan Constructors otsikot.