Procedurer for registrering af en udenlandsk bil i Spanien

Procedurer for registrering af en udenlandsk bil i Spanien

For at køre din bil i udlandet i Spanien er en forudsætning for indskrivning forandring. Vi fortæller dig, hvordan du gør det, og hvor meget det kan koste.Procedurer for registrering af en udenlandsk bil i Spanien

Artikel 62 i lov 6/2014 af 7. april om trafik, motorkøretøjer Trafik og trafiksikkerhed gør det klart forpligtelsen “bør være genstand for en endelig registrering i Spanien køretøjer, der anvendes på spansk område af personer eller enheder, der er bosiddende i Spanien, eller som er indehavere af virksomheder i Spanien”.

Det første, vi gør, er at beslutte, hvordan vi kommer til at bringe bilen i udlandet: bil, tog, båd … Det vil også afhænge af de endelige omkostninger ved hele registreringsprocessen. Når køretøjet allerede i Spanien, det første skridt er at gå med ham til at tilbringe TÜV- på ethvert autoriseret servicecenter, behandling, som kræves også selv om køretøjet løber tør for passerer i deres oprindelsesland. Prisen for ITV ikke varierer i forhold til en bil med spanske nummerplader, dvs, i tilfælde af en benzin køretøj omkring 40 euro, hvorimod hvis det er en diesel udgør omkring 55 euro.

Med ITV i orden, det næste skridt er betalingen af ​​den tilsvarende skatter, registrering og cirkulation. Som du ved, den VRT er en procentdel af nettoværdien af ​​køretøjet i baseret på CO2-udledning Køretøj: under 120 g / km CO2, er undtaget; mellem 120 og 160 g / km CO2, 4,75 procent; mellem 160 og 200 g / km CO2, 9,75 procent; og over 200 g / km CO2, 14,75 procent. den skat vej Det afhænger af den enkelte kommune og power skat køretøj, med forskelle, som kan variere op til 600 procent! skal betales Dette gebyr på den kommune, hvor ejeren af ​​køretøjet er empadronado.

Det er tid indsende al dokumentation i Provincial Traffic:

1. Officiel ansøgningsskema (findes på hjemmesiden for DGT)

2. Gebyr for et beløb på 94.80 euro.

3. Identifikation af den pågældende. officielt dokument, der beviser identitet og holderen (ID-kort, spansk kørekort, opholdskort, pas plus udlænding Identification Number) adresse.

4. Køretøjets dokumentation. ITV-kort, med pink og blå ark ark med omhu af salg.

5. Skatter

– Bevis for betaling eller fritagelse Byråd vejskat hvor ansøgeren har bopæl (original eller kopi).

– Bevis for betaling, fritagelse eller fastspænding VRT State Tax Agency, undtagen i tilfælde af trailere.

– Nye køretøjer købt i Den Europæiske Union De skal også retfærdiggøre betaling af moms eller kredit indgå i optælling af afgiftspligtige personer og ark udstedt af ITV.

– Køretøjer købt i tredjelande skal indsende originalen dokumentation køretøj og administrative enhedsdokument (DUA) udstedt af Told, medmindre kortet ITV rekord diligence køretøj import.

– Hvis det er en brugt bil erhvervet en bestemt inden for EU, er det nødvendigt at præsentere oprindelige køb dokument (Oversat) og betale Transfer Tax.

Når tilfreds denne procedure, får du nummerpladen og definitiv dokumentation. Med dette, kan du gå til at købe nummerpladerne og montere på køretøjet. Prisen på en nummerplade ikke overstiger 25 euro.

Du kan også være interesseret

Overførsel af din bil: alle formaliteter

Er det obligatorisk at bestå ITV i dit samfund?

Tricks til at betale mindre vægtafgift

Adblock
detector