Michelinin ja Goodyear: Kuka on suurin renkaan?

Suuremmilla renkailla Michelin ja GoodyearSuuremmilla renkailla Michelin ja GoodyearSuuremmilla renkailla Michelin ja GoodyearSuuremmilla renkailla Michelin ja Goodyear

Michelin ja Goodyear, kaksi valmistajaa renkaat Maailman suosituin, vihollisia ja kilpailijat mitään taistelua myös Maailman jättiläinen renkaiden. Niin ovat michelin XDR ja Goodyear RM-4A +.

michelin XDR on suunniteltu erityisesti maailman suurin kuorma: Caterpillar 797. Kun toimenpiteet 59 / 80R63, tämä eläimellinen renkaiden michelin XDR painaa noin 5600 kg, toimenpiteet jotain yli neljä metriä halkaisijaltaan, Se on reunus 63 tuumaa (Koko jättimäisen paellapannu, jossa he voisivat syödä joitakin muita ihmisiä sisällä Valencia) ja pystyy kuormittaa 120000 kg. Uskomatonta ...

Michelin XDR renkaiden Caterpillar 797Mukaan tiedoista michelin, kukin XDR renkaiden Caterpillar 797 Se on tuotettu 16 tuntia, ja vielä 20 tuntia yhdisteen ottaa lujuus, sitkeys ja lujuus. Se on 7 kg paineella ja se kestää noin 20 minuuttia puhaltaa niiden oikea paine. Muuten, useita testejä ja kokeita tämän XDR renkaiden Ne tapahtuvat Michelin kokemus keskus Almería, joukon 40 testiratoja Cabo de Gata.

Niinkin korkea kuin Afrikkalainen norsu

Joten he myyvät päitä Goodyear jättimäisiä renkaiden RM-4A + identtisillä mittaa Michelin XDR eli 59 / 80R63. Tämä kumi mastodónticas myös asennettu rengas mitat 63 tuumaa, mitattu 4,02 m halkaisija, painaa noin 5400 kg ja se kykenee kuljettamaan 100000 kg jopa nopeudella 50 km / h.

Uumenissa Goodyear RM-4A + lähenevät erittäin kestävistä materiaaleista, nimittäin terässuojus ja erityinen yhdiste kulutuspinnan nimeltään CycleMax, limitetty urat keskiviivan parantaa vakautta ja helpottaa edelleen lämmitys. Tämä 'Goliath' valmistetaan tehtaalla Goodyer Topeka, Kansas (Yhdysvallat).

Michelinin voittajan tukasta "

Sen enemmän massaa (5,600 kg verrattuna 5400 kg) ja suurempi kantavuus (120 tonnia 100 tonnia) annetaan kohtiin voittaja XDR Michelin rengas. Vaikka yhtä toimenpiteitä -59 / 80R63-, XDR rengas näyttää olevan hieman komposiitti ansaita lujuutta ja vastustuskykyä Goodyear myös petomainen.