Vi testet Fiat Tipo 5p, en kompakt fra 10.900 euro!

Vi testet Fiat Tipo 5p, en kompakt fra 10.900 euro!

5-dørs Fiat Tipo åpner i juni i Spania. Tilgang versjonen vil koste 10.900 euro av rabattert: en romslig kompakt, lavt strømforbruk og en mer enn rettferdig presentasjon.

Vi fikk den nye 5-dørs Fiat Tipo

Vi fikk den nye 5-dørs Fiat Tipo

Vi fikk den nye 5-dørs Fiat Tipo

Vi fikk den nye 5-dørs Fiat Tipo

Etter den kommersielle lanseringen av Fiat sedan i siste del av 2015, den Italiensk modellutvalg er nå ferdig med den femdørs versjon, hvorfra og ordrer aksepteres på forretningene og hvis leveransene vil starte 18. juni. allerede september Det vil bli ytterligere utvidet med ankomsten av den kjente kroppen, Fiat stasjonsvogn Type.

Når det gjelder størrelse, fiat 5 porttypen har en lengde på 4,37 meter, en bredde på 1,79 og en høyde på 1,50 meter, fremhever godt volum for bagasje som har sin stammen, 440 liter homologeres, et tall som plasserer ham blant de beste i sin klasse.

Rangere bilen gratisFiat Tipo 5 dører: fire motorer

den nye 5-dørs Fiat Tipo Den er utstyrt med samme motorer tilgjengelig på Fiat sedan, dvs. turbodiesel 1.3 MultiJet 95 bhp makt og 1,6 Multijet 120 hk, i tillegg til bensinmotoren 1,4 16v 95 hk, at motoren legger denne gangen 1.4 T-Jet 120 hk. Jo mindre kraftig Diesel har en fem-trinns manuell girkasse, som det er sekstrinns for de andre motorene, selv om 1,6 Multijet 120 hk også bestilles med automatisk to clutch DCT som vil koste ca 1500 euro.

i løpet av første kontakt området rundt Torino i Italia, har vi rulle med de to versjonene turbodiesel Fiat Tipo 5 dører. 1.3 MultiJet motor 95 hk har forbedret respons ved lave turtall og har nå en stopp / start-system som viser en mer raffinert operasjon og genererer mindre vibrasjon. men det virker mer fornuftig 1,6 Multijet 120 HK, fordi hans prestasjonsnivået er mer hensiktsmessig å flytte med litt smidighet bilen størrelse og vekt 5-dørs Fiat Tipo, brønn svaret er mykere og progressiv, med et mer dempet lydnivå, som bare trekker oppmerksomheten som vi nærmer innstillingen av 3750 omdr./min.

Fiat Tipo 5 dører: ECO-versjon

Alle motorer Fiat Tipo 5 dører oppfyller Euro 6-standarden, men også når det gjelder motor 1.6 Multijet tilbyr ECO-versjon som lavere drivstofforbruk 3,4 l / 100 km og reduserte utslipp av CO2 til 89 g / km, mot den allerede fremragende 3,7 l / 100 km og 98 g / km for normal versjon. For å optimalisere effektiviteten anvender en start / stopp-, intelligent dynamo, en oljepumpe med variabel fortrengning av brensel bombe elektronisk styrt og en elektrisk termostat, med en bestemt aerodynamisk pakke med en System åpning eller lukking av frontristen at bedre regulerer motorens kjøle og luftstrømmene.

Fiat Tipo 5pFiat Tipo 5 dører: en mer attraktiv dashbordet

den indre av 5-dørs Fiat Tipo overfører gode følelser å plass, med god hull for bena baksetepassasjerene og et tak som ikke faller mye ved utgangen og tillater voksne til å opptas uten problemer opp til 1,80 m høy. Inne flere hull ser ut til å holde elementer med en total kapasitet på 12 liter.

den Interiøret presentasjon er korrekt i utseende av materialer og deres justering, mer hvis du vurdere rimelig tilnærming til å skrive hele Fiat-serien. Kontrollene og dashbord Designen er enkel, men i dette tilfellet har fått i slående mot sedan med tillegg av en ny berøringsskjerm 7 tommers farge og høy oppløsning at brukeren kan operere på samme måte som en tablett. Med den kan du få tilgang til Levende UconnectHD system, Bluetooth, talegjenkjenning, tekst-leser og koblingsportene for smarttelefoner, som kan gjennomføres med et bakre riss kamera eller et 3D-navigasjonssystem integrert TomTom. Den gjør det også integrere smartphones på skjermen på bilen og klarer menyer for å ringe, spille musikk og sende eller motta meldinger.

5-dørs Fiat Tipo: Spanish utvalg

I det spanske markedet Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP tilgang vil være enkel, inkludert serier: seks kollisjonsputer, sjekke dekktrykk, ESP med bakkestart assistent, air conditioning, Elektriske vinduer foran, elektriske speil og en multimedia skjerm system 5 ''.

Fiat Tipo 5 dørerOvenfor vil avslutte Easy opphør Lounge, tilsetning av lettmetallhjul 16 '', krom, ratt og knott forskyver hud, bakre parkeringsfølerne, tåke og multimediasystem med 7 ''. Også den er tilgjengelig for behandling Forretnings spesielt fokusert på flåter, som legger til ovennevnte system Tom Tom navigasjon integrert 3D, bakfra kamera og en pakke av drivmidler med adaptiv hastighetskontroll eller automatisk nødbremsing.

Den rimeligste versjonen er den 5-dørs Fiat Tipo 1.4 95 CV Easy, at en del av 15,190 euro, men de kvalifisert for Pive Plan og finansiere kjøp lagt rabatter som forlater prisen på denne modellen bare 10 900 euro. Med motoren Diesel 1.3 Multijet 95 hk og alle rabatter startpris på 13.000 euro kan være; mens versjon 1.6 Multijet 120 hk Lounge, som har en listepris på 20,090 euro, etter at alle kampanjer kan bo i 15.700 euro.

Du kan også være interessert i:

Vi testet Fiat sedan 95 hk 1.4

Test Fiat 1.6 Multijet Type

10 kompakt bruke mindre

Adblock
detector