Paras skootteri 125 cm3 ajaa auton ajokortin

Paras skootteri 125 cm3 ajaa auton ajokortin

Skootteri ovat parhaat myyjät Espanjassa. Basta n ajokortti auton ja ovat suhteellisen edullisia ... ratkaisu liikenneruuhkiin ja puute pysäköinti!

Pari skootterin ostaa auton ajokortin

Pari skootterin ostaa auton ajokortin

Pari skootterin ostaa auton ajokortin

Pari skootterin ostaa auton ajokortin

Kymco Agility Kaupunki

Se on skootteri myynti Espanjan 2015 ja niiden perustelut ovat lisää vakautta pyörät puolitiehen suuri ja pieni, Käytännön tasolla lattian tai ontto runko. Maustettua levyjarrut molemmissa pyörää ja jonka moottorin asianmukainen hoitaminen ja hinnaltaan alle kaksi tuhatta euroa, meillä on resepti menestykseen. hinta: 1849 euroa.

Honda SH 125i

Aina kärjessä myynti skootterin, Scoopy menestys ylittää villityksiä, jotka ovat teknisiä perusteluja: erinomainen nykyaikainen moottori pienellä virrankulutuksella, turvallisen jarrutuksen ABS, lava ja nyt mahdollisuus ontto kypärä, kaikki, joilla on todistettavasti vuotta yläosassa myyntilistat luotettavuutta. hinta: 3389 euroa.

Kymco Super Dink 125Kymco Super Dink 125

Vain kolmessa! Super yksiköt ovat erillään dink toiseen asentoon: Tämä skootteri on selvästi myydyin GT ja se on myynyt lähes lähtien hänen saapuessaan. He pitävät heidän hyvä kooltaan, amplitudi kaksi, voimakas moottori, joka pystyy suorittamaan hyvin tiellä, suoja- cowling tai suuren kapasiteetin kuilu. hinta: 3099 euroa.

Honda PCX 125

sen kolmas evoluutio PCX kompakti väittää Nokiasta, joka johti alkuun paras myyjä, koska sen saapumista viisi vuotta sitten, erityisesti Advanced moottori erittäin alhainen kulutus. Se on ketterä ja vakaa, kätevä ja luotettava, on teknologia ensin kohtuulliseen hintaan Mitä muuta haluat! hinta: 2849 euroa.

SYM Symphony 125

Symphony on kehittynyt vuosien mittaan parantaa kaikessa ja nyt Se tarjoaa paljon edulliseen hintaan. korkea pyörät antavat vakautta, kehyksen hyvin viritetty suuri moottorin suorituskykyä ja ketterä kaupungissa ei. Tasainen alusta tai istuimen alle täydentää käytännön puolella. hinta: 1949 euroa.

Yamaha Xmax 125

Hinta on poissa kilpailijat mutta XMAX on varmasti paras skootterin kahdeksas litra ja että on maksanut. Tilava ja mukava yhdelle tai kahdelle, erittäin pätevä, nopea ja ketterä tien kaupungissa, vakaa ja turvallinen, hyvin varustettu ... kun haluat parasta on, vaikka sen hinta myynyt niin hyvin. hinta: 4349 euroa.

Piaggio Liberty RST 125

"Korkea pyörä" Piaggio yleensä parhaita myynti malleja paitsi sen hyväksymisen yleisön keskuudessa (erityisesti naisten), mutta myynti yhteisöjä kuten Correos. Sen vahvuuksia ovat kevyitä ja kompakti koko, joten sen hyväksymistä omaksumalla autoilijoita sekä tasaisuutta sen osoittamaan moottori. hinta: 2449 euroa.

Suzuki Burgman 125Suzuki UH 125 Burgman

Se oli kauan sitten ja myymällä vielä hänellä on monia ominaisuuksia olla, vaikka kilpailu kiristyy ... Hän paransi hiljattain, ABS-jarruilla ja uudistettu estetiikkaa, mutta pitäytyy matalaa istuin ja sen valtava runko sekä erinomaiset kiihtyvyys moottori. Se on voittanut valinta katsottaessa valmiudet ja ketteryyttä. hinta: 3899 euroa.

Jaa Peugeot 125

Ranskan brändi on malleja, kuten tämä, että Aasiasta peräisin kilpailla kovien segmenttien korkean pyörän skootteri alle kaksi tuhatta euroa. Erinomainen suorituskyky ja hyvä viimeistely ovat hänen vahvuutensa, plus osoittautunut moottorin luotettavuutta (SYM) skootteri mutkaton jokapäiväiseen käyttöön. hinta: 1,999 euroa.

KYMCO K-XCT 125

Kymco urheilu vaihtoehto kauniisti täydentää suuremmaksi ja turisti Super Dink, jonka kanssa se jakaa mekaniikka. Tämä malli on lyhyempi -hueco istuimen alle yhden kypärä ja säästää muutaman kilon mittakaavassa tarjota enemmän ketteryyteen ja aggressiivinen käytös, kuten asiaan sen estetiikkaa. hinta: 3199 euroa.

Adblock
detector