Mat lastebiler: forskrifter, priser og all informasjon

Mat lastebiler: forskrifter, priser og all informasjon

Mat lastebiler har invadert våre gater, gatekjøkken tilberedt av kokker på rattet fullt tilpasset komfyren kjøretøyer. De er fasjonable.

mat lastebiler

mat lastebiler

mat lastebiler

mat lastebiler

De tar tiår å mate folk som trenger å fylle denne viktige behov uten å investere for mye tid og penger. Veldig populært i USA, mat lastebiler De har blitt utvidet til resten av verden De har kommet til Spania for å bo.

“Kokker al Volante” mat lastebiler ble en kultobjekt: selv i de mest avsidesliggende landsbyen halvøya snakket om de ‘rarunas’ varebiler, utstyrt med kjøkken, har liten plass og med god mat, de var i stand til å tilfredsstille sult av de som kontaktet sitt skrivebord takket være evne av sine kokker.

Hvordan å ha en mat lastebil

Hvis du tenker på en kulinarisk vri på livet ditt, kan det være en god idé å lage en mat lastebil. har noen erfaring i verden av gjestfrihet, gjøre en markedsundersøkelse for å finne ut hva som seirer og har, hvis mulig, en “ekte” etablering der har du tidligere testet dine oppskrifter, Det er mest anbefalt.

På nettet www.foodtruckya.com vil du finne all nødvendig informasjon, både for å tilpasse et kjøretøy til leie. De gir også en kalender med datoer for kommende messer over hele Spania.

Men hvis det du drømmer er å som en tilpasning, Føl deg fri til å besøke Mat lastebil Systems (Www.foodtrucksystems.com), en oppstart spesialisert i sektoren lage fullt tilpassede arbeidsplasser; Den har også en mat juridisk rådgivning og er spesialister på kulinarisk design.

Hvilke standarder må en mat lastebil

Avhengig av bilen selv, hvis du går til foof -Det lastebilsjåfør fraktet i grúa- må ha førerkort B (Hvis mindre enn 3.500kg) eller C (Hvis overstiger 3500 kg) og en transportkort. en hvilken som helst modifikasjon du gjør må være godkjent, så du må gjøre det på et autorisert verksted eller ikke bestått ITV, som du må delta på årlig til mat lastebil har ti år og seks måneder når oppfylt.

Også må du passe deg for Generelle helseforskrifter, etablert ved forordning 2004/852 / EC og styrende i den autonome regionen der du ønsker å lage mat og selge dine produkter. Selvfølgelig må du være innehaver mat handler kort og har en veterinær sertifisering av mat lastebil.

Hvor mye en mat lastebil

en varebil -type Renault Master eller Fiat Ducato – secondhand, utstyrt og klar til å fungere som en mat lastebil kan koste mellom 30.000 og 35.000 euro. Vintage stil -a Citroen HY, for eksempel-har en pris som del 4000 euro og kan nå 18.000 euro, hvis det er gjenopprettet. Disse prisene som tilbys av Food Truck Ya, er omtrentlige fordi de er avhengig av tilstanden på bilen og de endringene du ønsker å oppnå.

Hvor kan du få en mat lastebil

Ikke i alle land som selger mat tilpasset biler tillatt. I Spania er det bare mulig i trange rom: næringslokaler, utstillinger eller private feiringer. Du kan ikke plassere hvor som helst: du må respektere Vedtekt om hvert sted.

Til tross for at et slikt smalt vindu, blir mote mat lastebiler stadig mer populært, og det er arrangementer i hvilke de mest pintonas justeringer og banebrytende kulinariske tilbud er. MadrEat i hovedstaden, og Van Van og Eat Street Market i Barcelona, er tre gode eksempler.

Du kan også være interessert

Peugeot mat lastebil, gjør bilen Masterchef?

Adblock
detector