Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, etsivät eroja

Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, etsivät eroja

Päivittäminen kolmannen sukupolven Skoda Octavia tulee merkittäviä esteettisiä muutoksia, malli, joka oli jäänyt konservatiivinen viime vuosina. Tässä ovat muutokset.Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, etsivät eroja

Skoda Octavia 2017 ja tukee tilaukset, yksiköt toimitetaan vuoden kuukauden helmikuu 2017. Vaikka tämä on "restyling" tai ulkonäköä, uusi Skoda Octavia laskeutuu aina muutoksia, varsinkin edessä, mikä ei tapahdu saapuminen ensimmäisen vaiheen elämän tälle sukupolvelle, joka kantaesitettiin tuolloin hyvin konservatiivinen estetiikkaa. Osoitamme visuaalisesti mitä rakennemuutoksia, jotka hyötyivät Octavia, sekä etu- että takaosassa ja ovat sisältä.

.iframea dia {
korkeus: 520px;
}

.Wallpaper-valtatie .iframe-dia {
korkeus: 335px;
}

@media (max-leveys: 767px) {
.iframe-dia {
korkeus: 220px
}
}

Muutokset edessä Skoda Octavia 2017

Edessä, uusi Skoda Octavia näyttää tarkistetun puskurin ja totesi mahtuu etuvalojen yksikköä teknologian Full LED, mutta nyt ne on jaettu kahteen osaan kummallakin puolella, joten löysimme autonneljä silmät‘. Grilli puolestaan ​​on hyötynyt joitakin muutoksia, jotka tekevät siitä hieman houkuttelevamman.

Muutokset takana Skoda Octavia 2017

Ehkä se ei ole niin huomattava visuaalinen muutos takakannessa Skoda Octavia Edellisen, koska selvimmin on päivitys lentäjät taillamps. Mainitsemaan joitakin kuulumisia, sanomalla, että sähköinen portti Siitä tulee jälleen vaihtoehto tuttu kehon Combi ja saapumisjärjestyksessä liittyvät sedan korilla.

Muutokset sisällä Skoda Octavia 2017

Varmasti et löydä merkittäviä eroja ensi silmäyksellä, mutta hyväksi Skoda Octavia 2017, sanoa, että järjestelmä infotainment varustelu kapasitiivinen näytöt, joiden avulla on helppo ja sujuva kosketus käyttö, jonka koko on 9,2 tuuman kanssa “Kolumbuksen vaihtoehto.

Tämä uusi päivitys mallin mukana järjestelmät kuljettajaa avustavat, assistenttina perävaunua, pysäköintitutka järjestelmä, kuolleen kulman ilmaisin ja muut järjestelmät, jotka ovat tulleet viime releases autoihin Volkswagen-konserni.

Adblock
detector