Paras pieni auto, joka saapuu 2016 ja 2017

Paras pieni auto, joka saapuu 2016 ja 2017

Uusia hyviä pieniä auton jäljellä olevien kuukausien 2016 ja ensi vuonna, 2017. Läpimurto? Uusi Nissan Micra, Seat Arona, Citroen C3 …

Parhaista pieniä autoja vuonna 2016 ja 2017, kuvina

Parhaista pieniä autoja vuonna 2016 ja 2017, kuvina

Parhaista pieniä autoja vuonna 2016 ja 2017, kuvina

Parhaista pieniä autoja vuonna 2016 ja 2017, kuvina

Uudista tai kuolevat. Automerkit älä lopeta käyttöön yhä uusia ja kehittää yhä kehittyneempiä teknologioita. Joissa alle kuukausi aikaisin Pariisin autonäyttely -Katso kaikki uusi auto Pariisin autonäyttelyssä 2016, valmistajat tilaisuutta ilmoittavat uusia malleja myöhemmin tänä vuonna ja "pommitukset" pyörän 2017. Ota käyttöön koskettamalla pienet autot, Tässä tapauksessa keskitymme Pienempi segmentti kaupungin autoja, B-segmentin hyötyajoneuvot, katumaasturit ja minivans pieni tai kaupunkien koosta. Tässä ovat Paras uusi pieni auto tulossa. Mikä on suosikkisi?

Citroen C3 2017Citroen C3

Citroen C3 sitä kutsutaan olevan päähenkilön välillä hyötyajoneuvojen segmentin B marraskuu 2016, kun julkaisee kolmannen sukupolven malli ilmestyi vuonna 2001 ja vuonna 2009 näki sen toisen sukupolven näkyviin. Tässä tapauksessa se merkitsee huomattavaa muutosta, koska ei vain lyödä vetoa suurempi, reuna 4 metriä, mutta voitot 7 cm akseliväli osoittaen selvästi parannusta tilaa takana, varsinkin kun runko edelleen ilmoittaa kapasiteetin 300 litraa kanssa reparapinchazos kit. Näin ollen on nyt 5 cm pitkä ja 2 laajemmin, vaikka viisi alhaisinta, mitat 3,99 / 1,75 / 1,47 m. Lisäksi se estetiikka tauot kanssa pyöristetty siluetti edellisen mallin ja esittelee vaikutteita onnistunut C4-Cactus etu- puskuri ja puoli suojaa Airbump ja sisällä, jossa on suorakulmainen ilmanpoistoaukot, hyvin tasainen kojelauta, sisä- vuoraukset ovien, jossa flexibles- kahvat ja kosketusnäyttö 7 tuumaa on keskellä matkustamoon. Vaikka, toisin kuin, että se on tavanomainen analoginen instrumentointi laskuri rattiin.

Mekaanisessa osassa, mitään muutoksia ei odoteta mekaaninen tarjous uudet Citroen C3 kolmannen sukupolven, yllä taloudellista kolmen sylinterin bensiini PureTech 1,0 ja 1,2 l (68, 82 ja 110 hv), kun taas Diesel puhaltimet voidaan valita 75 ja 100 hv. Lisätietoa uudesta Citroen C3.

istuin Arona

Seat SUV Arona Se epäilemättä yksi suurista innovaatioista pienissä autoissa. He ovat ylpeitä istuin julkaisi uuden MQB alustan A0 sisällä utilitarian autoja VW-konsernin. Tämä uusi foorumi mahdollistaa Ibiza 2017 ja livability kasvaa pitkä ja enemmän kuin voimme koskaan puhua hänelle kuin mini León vahva esteettinen persoonallisuus päätettävä, paljon urheilullisempi ja aggressiivinen. Ibiza ennen, lopussa vuoden, Lion reestilizará tehokkaammalla edessä, kun taas iso uutinen istuin tulevina vuosina läpi Ibiza SUV (Arona) taistella segmentin Juke Nissan, Renault Captur …

tässä Uusia Seat Arona Se pelataan tukeutumaan lisäominaisuuksia ja yhdistelmä bicolor sävyjä välillä katto ja auton korin. Edessä on moottorin tyylillinen kieli rakastaman päätään Alejandro Mesonero-Romanos (nykyinen pääsuunnittelija Seat), kanssa, että muoto X, joka antaa poisia ja laajennetaan kokoonpanoa samalla vahvistetaan dynaamisen kuvan, joka jo on merkitty sen sivukuva käynnistämisestä Lion. Ibiza ja sen väheneminen SUV Arona Ne valmistetaan Martorellin tehtaalla yhdessä toisen sukupolven Audi A1, joka jakaa alustan Espanjan mallin. Uusi Ibiza / Arona parantaa sen kuorman liitettävyyden ja laadun etu vastasyntyneet isoveljensä Ateca elementtejä. Mekaanisesti, bensiinin vedot ja viritetty mahdollisimman ilman toistaiseksi vaihtoehtoja tahansa sähköistyksen perinteisen dieselin. Lisätietoja Seat Arona.

Nissan Micra 2017Nissan Micra 2017

Uusi Nissan Micra 2017 tulet täysin erilainen kuin nykyinen sukupolvi. Siten sen pitkänomainen, voimakas ja dynaaminen siluetti on innoittanut sekä prototyypin Sway Geneven autonäyttelyssä 2015 voidaan olettaa, että käytännössä jäljittää sen ulkomitat (4,01 / 1,78 / 1,38 m) Ja merkittävästi parantaa sekä sisätilojen tilavuus ja tavaratilaan; kaksi heikkoa näkökohtia lähtevän sukupolvi.

Lisäksi ulkona repeämä sisällä Nissan Micra 2017 Sinulla on enemmän perinteisen suunnittelun ja materiaalien modernein ja paras laatu Print näköisiä.

Sen tekniset pohja on CMF alusta myös toimia perustana seuraavalle Juke moottorit ja sisältää kolme ja neljä sylinteriä, ilman että hylätään olemassaoloa dieselin versioita, koska ne myös ajaa Renault Clio, vaikka periaatteessa pitäisi olla sähkö- tai hybridi variantteja.

Ford Fiesta ja Ford Ka +

Ford Fiesta on yksi strategisista autojen kahlaamo perinteet ja myynti. Siksi jokainen uusi sukupolvi on rakkaudella hoidettu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja pyrkii lisäarvoa verrattuna edelliseen toimitukseen olipa kyse estetiikan ja todellinen hyöty.

Se on, mitä tapahtuu seuraavaksi erän uuden Ford Fiesta määrä ensimmäisellä neljänneksellä 2017; päivämäärä, joka jo myyntiin pienin Ka +, myös viisiovinen ja asianosaisen muistuttaa nykyistä mittoihin luulisi, että hän voisi jättää nykyisen 3,97 m ja voittaa este neljä metriä.

Kun kyseessä on Uusi Ford Fiesta, näkökulmasta suunnittelu ensimmäinen ero nykyisen mallin on tekemistä käyttöönoton jaettu kuusikulmainen säleikkö uusimmat tiedotteet brändin kuin Ford Mondeo, joka sijaitsee korkeammalla, vähemmän alttiina kuin nykyinen pieni pysäköintialue kuoppia asentoon. Takavalot ovat horisontaalinen, modernimpi ja tyylikäs esitys.

Kuten mekaanikko luvussa kahlaamo ylläpitää harkintansa estä spekuloida erilaisia ​​suoraruiskutusmoottori bensiinin ja dieselin voisi alkaa vuonna EcoBoost 1,0 ja 1,6 turbo tulevat ST versioon urheilu, Aluksi vain kolme ovea. Ulkona Fiestan laittaa kaikki painotetaan liitettävyys, järjestelmän kanssa sync3 koska iso tähti.

Saat omalta osaltaan Ka + voit kokeilla niin osapuoli "perustiedot" jossa yksinkertaisuus, monipuolisuus ja alhainen hinta ovat sen tärkeimmät olemassaolon oikeutus. 71 ja 86 CV, 270 litran kapasiteetin runko ja hinta 9900 euroa.

Opel Meriva 2017Opel Meriva ja Opel Mokka X

Segmentissä pienet autot, hyvä uutinen Opel päin vuoden 2016 loppuun ja 2017 Ne ovat kaksi: Meriva tila-auto ja maastoauto Mokka Urban X.

Uusi Opel Mokka X Se on houkuttelevampi ulkoa ja sisältä korvaa painikkeet käytännöllinen kosketusnäyttö. Ei mekaanisia muutoksia. alkaen 17753 euroa tehotasoilla välillä 110 ja 152 hv.

Omalta osaltaan Opel Meriva tila-auto hyväksyä aires maastoauto selvempiä ja menettää itsemurha ovet (aukko vastakkaiseen suuntaan kuin tavallisesti) kolmannen sukupolven. Se käyttää järjestelmän ja tärkeimpien moottoreita toimittaa PSA Hän valmistaa Zaragoza vieressä uuden C3 Picasso.

Adblock
detector