4 lentävät autot, jotka ovat aikeissa saapua

4 lentävät autot, jotka ovat aikeissa saapua

Ne on todellisuutta pian: lentävät autot päivittäin ovat lähempänä päästä. Nämä neljä hanketta lupaavat olla hyvin kehittyneitä. Ensimmäinen, miksi 2017?

lentävät autot, lähemmäs todellisuudesta

lentävät autot, lähemmäs todellisuudesta

lentävät autot, lähemmäs todellisuudesta

lentävät autot, lähemmäs todellisuudesta

sähköautot, hybridiautot, polttokennoajoneuvojen automatisoidut autot, … ja sitten, lentävät autot. Tämä vaikuttaa rivi että tuntuu seuraavan autoteollisuus, ja että tulevaisuus ei näytä kovin kaukana. Loppuun mennessä tämän vuosikymmenen useat yritykset aikovat käynnistää ensimmäiset autot voivat lentää.

Teollisuutta, joka mullistamaan tapaa ymmärrämme liikenteen, mutta olisi nähdä, miten se sopisi lainsäädäntö Näihin ajoneuvoihin yhä tuntematon kaikille. Erityinen lupakirja tarvitaan? Kuinka paljon ne maksavat? Nämä neljä vahvin vedot että ne ovat olemassa tänään. We mennä yli.

Terrafugia TF-X

Terrafugia TF-X

amerikkalainen yritys Se on ehkä tunnetuin nimi on viime vuosina tällä alalla. Terrafugia Se on jo vuosia ennakoimalla ja antamalla hänelle pikku pillereitä TF-X, Hänen lentävät auton, joka on nyt odotetaan saapuvan teiden-ja taivaan 2018. Se on hyvin samanlainen kuin helikopterin potkurit, niin Terrafugia TF-X laskeutuisi ja ottaa pois pystysuoraan, mikä on suuri etu. Ja tässä asia ei ole, koska tämä lentävä auto on myös itsenäinen ajoneuvoKun maa, voit siirtää yksin. Taivaassa, tapaat 322 km / h lentokonetilassa, varten yhteensä alueella 800 km. Kyllä, pari näkökohtia, jotka voivat vetäytyä useampia: lupakirja tarvittaisiin ja hinta olisi noin 235000 euroa.

AeroMobil

AeroMobil

Toinen yritys hyvin tiedossa joukossa “haaveilijoita” lentäviä autoja: AeroMobil alkaen slovakia, kuljettaa vuodesta 1989 tähän hankkeeseen mielessä. Todisteita on hänen neljännen prototyypin ja näyttää siltä, ​​että nämä työt ovat päättyneet, joten kaupallinen odotetaan saapuvan jo vuonna 2017, Seuraavana vuonna! Kun kyseessä on AeroMobil, Se on taitto siivet ja potkuri takana. Sen kantama on 700 kilometriä, saavuttaa 200 km / h “lentokonetilassa” ja on kahdelle matkustajalle. Ja tietysti sen hinta on myös satoja tuhansia euroja.

Lentävä auto Larry Page

Lentävä auto Larry Page

Äskettäin keskipitkän nimeltään “Bloomerg Businessweek” paljasti, että Larry Page, yksi perustajista Google, on sijoittanut 100 miljoonaa dollaria, joka “start-up call Zee.Aero. On tavoite? Kyllä, olet oikeassa: kehittäminen auton lentävä. Ja että Page on joku, joka kuulostaa lapsella on lentävät auton, ja nyt se on yksi rikkaimmista miesten maailmassa tehdään. Kyllä, salaa. “Zee kehittää vallankumouksellinen uusi liikennemuoto”, He sanovat alkaen Zee.Aero niiden verkkosivuilla. Olemme innolla.

SkyDrive

SkyDrive

Jos 1992 kesäolympialaiset merkitty historiallinen muutos Barcelonassa ja tapa ymmärtää urheilun maamme, Japani He menevät pidemmälle ja He haluavat kääntää Tokion kisoissa 2020 käännekohta ymmärryksen tielle kaupunkiliikenteen ja teknologia. insinööritoimisto ‘Cartivator’ kehittää SkyDrive, on japanilainen lentävät auton, joka laskeutuisi ja ottaa pois pystysuoraan. of pienikokoinen ja suunnittelu rikkomatta ja futuristinen, Lupaa ei tarvita ajamaan, vaikka tietenkin, että on määriteltävä tulevaisuudessa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Terrafugia TF-X, lentävät Tulevaisuuden auto (video)

Top 5 lentävät autot: autotallista pilvet

Adblock
detector