Rimac Concept One, 0-100 km / h 2,8 sekunnissa

Rimac Concept One, 0-100 km / h 2,8 sekunnissa

Kroatian Rimac brändi tuo ajoneuvon
Sähkö voi olla yli 300 km / h.
Alkuperäinen superauto neljä moottorit
itsenäinen ja pystyy liikuttamiseen sen
100 km / h lepotilassa noin 2,8 sekunnissa
Luomisessa Rimac Concept One on
osallistuivat suunnittelijat, jotka kuuluivat talon
Italian Pininfarina ja ammattitaitoisia työntekijöitä
nahka lähtöisin bulgarialaisen yrityksen Vilner.
Konsepti Yksi maksaa miljoona
dollaria, mikä vastaa noin 813250 Euroopassa
euroa.

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Kroatian tuotemerkin ihastuttaa meitä sähköauto kykenee tuottamaan vastaa 1088 CV kiitos akku 91 kWh joka syöttää neljä moottoria, jossa on yksi kutakin pyörää. Kukin voi toimia itsenäisesti ja Rimac on kutsunut tätä järjestelmää ALL-Wheel Torque Vectoring " (AWTV).

Rimac Concept One Pääset maksiminopeus on 306 km / h, ja kestää vain 2.8 sekuntia siirtyä 0 100 km / h. Sen 164 MKG vääntömomentti toimitus välillä 0 ja 6500 rpm ja brändin ilmoitti noin 600 km. Sen tyhjäpaino on 1950 kg, mikä uskomattoman suhde 1,79 kg / CV.

Sen mitat ruokaa 4,5 metriä pitkä, 1,9 leveä ja 1,2 korkea ja niiden taistelu on 2750 mm.

Sisustus on erittäin urheilullinen ja mukava katsoa työn ansiosta asiantuntijoiden Vilner. Kuljettaja tietojärjestelmät ovat uusinta teknologiaa ja ovat täysin integroitu matkustamoon.

Ulkomuoto vaatii selvästi aggressiivinen ja urheilullinen ilme, joka voi helposti kilpailla markkinoilla. Suunnittelijat lähtöisin Pininfarina He eivät petä ja huolehtia yksityiskohdista. Punainen ja musta väri kehonsa täydellisesti yhdistettynä. Hiilikuiduilla puolen täytyy lisätä etusäleikkö, joka antaa bulkkisuusvaikutusta ja joukko takavalot syvyysvaikutelman, yksinomainen Concept One.

Rimac Concept One esittelee tänä vuonna Salon Privé pidettiin Lontoossa (UK) 5-7 syyskuussa ja on rahaa ja oli onni ostaa 88 yksikköä -onyyli nauttivat markkinoiden auton ulkonäkö ja käyttäytyminen, joka voisi vastata tulevaisuuden autoista luokassaan, ja voivat nauttia yksinkertainen mutta tyylikäs italialainen koskettaa. Pininfarina on selvää, että henki -ja hänen diseñadores- laittaa kätensä häneen.

Mitä mieltä olet tämän uutisen? Keskustelu foorumit muiden moottoriurheilun harrastajia.

Adblock
detector