Renault Espace, kaikki sen salaisuudet. video

Renault Espace, kaikki sen salaisuudet. video

Vaikka edelläkävijä MPV, Renault Espace jättää sen viidennen sukupolven, estetiikka tämän segmentin entistä SUV. Sisällä on kuitenkin se pysyy uskollisena alkuperäiselle ideana monipuolisuus ja tilavuus idioottivarma. Sinulla on heidän paras argumentteja.

Renault Espace, kaikki sen salaisuudet

Renault Espace, kaikki sen salaisuudet

Renault Espace, kaikki sen salaisuudet

Renault Espace, kaikki sen salaisuudet

viidennen sukupolven Espace karkottaa mielikuvan monikäyttöautoissa ainakin sen ulkomitat estetiikka. Lisää maavaraa, ole täynnä, ja karkea, tyypillinen SUV, ulkonäkö ovat ominaisuuksia, entisen esiasteen tila-auto. radikaali muutos ulkonäöltään Espace kokenut saapumalla mukana uusinta teknistä kehitystä timantti merkki.

Videoalustakumppaneihimme Video Management Video Solutions Video Player

Nämä ovat kaikki parannuksia edellisen sukupolven vuodelta 2002. Kevyempi, Se vähentää 250 kg, kiitos uuden arkkitehtuurin CMF, joissa alumiini ovet ja huppu, se parantaa aerodynamiikkaa ja saavutetaan kulutuksen vähentäminen 20 prosenttia ansiosta uusi ja tehokas 1,6 dieselöljyn ja bensiinin.

Mutta jos muutokset Espace segmentti on vain ulkomuodon, koska sielu säilyttää monipuolinen ja mukautuva ajoneuvon hän syntyi ensimmäisen sukupolven malli Renault. Star, One Touch, jonka avulla kaksi takimmaista rivissä taitettu paikkaa napin painalluksella, käsi sekä vartalon ja kautta R-Link selainikkunan. Saatavana versiot 5 ja 7 paikkaa, tarjoaa moitteeton viihtyvyyteen, kasvun ansiosta pituus, vain "saalis" on korkeus, alentaa, pitempi matkustajat voivat olla ongelma.

Vaikka Renault tukee ja tilauksia, ei vasta keväällä kun näemme ensimmäiset yksiköt kadulla. Se lähtee 30950 euroa, Life dCi 130 hv versio.

Adblock
detector