2017 Volkswagen Beetle: uuden elämän Beetle

2017 Volkswagen Beetle: uuden elämän Beetle

Legendaarinen Volkswagen Beetle päivitetään viimeisen sukupolven, hieman esteettinen koskettaa ja erityisesti kehityksestä sen valikoima laitteita.

Volkswagen Beetle 2017, uusi elämä

Volkswagen Beetle 2017, uusi elämä

Volkswagen Beetle 2017, uusi elämä

Volkswagen Beetle 2017, uusi elämä

Viimeisen Volkswagen Beetle, kuin me sen tunnemme tänään, tuli markkinoille vuonna 2012. Nyt, neljä vuotta myöhemmin, kutsutaan Beetle "päivitetään versioissa suljettu ja Cabrio avoauto. Muutokset eivät ole suuria, ainoastaan tiettyjä esteettisiä yksityiskohtia korin ja matkustamon kehitys laitteet ja ilman mitään muutoksia mekaanisen alueella.

Niinpä uudistettu Volkswagen Beetle esittelee uudet puskurit edessä ja takana, tummennettu ajovalaisimet, uuden pyörän malleja (17 ja 18 tuumaa) ja uusi aukko huppu on urheilullisempi maaliin, joka tunnetaan nimellä "R-Line. että sisusta, kirkkaampi mittaristolla, uusia koristeita ja mikä on klassikko Beetle, uusi yksilöllistyminen vaihtoehtoja auton. Tähän kaikkeen lisätään uusi verhoilu ja esteettinen paketteja He yhteensä värikkäämpi matkustamoon.

Volkswagen Beetle 2017

Mitä laitteet viittaa, erilaisia ​​päivitetyn 'Beetle' vastaanottaa muutokset: 'Basic', 'Suunnittelu' ja 'R-line' on perusjuovien Saksan autonlisävarusteet. vihreä 'pullo Metallic' ja valkoisen 'Silver Metallic': VW Beetle 'Basic' ja 'suunnittelu' kaksi uutta värivaihtoehtoa ovat mukana. Rivi sisältää erilaisia ​​sportier puskurit, niskatuet ja erityisiä ohjauspyörän, R-Line logot, ...

Volkswagen Beetle on pack valinnainen urheilullisemman sisätilojen kutsutaan myös R-Line ' ja muut kolme erikoispinnoitteiden: 'Denim', kehon sininen 'kivipesty metalli' muistuttaa väri farkut ja 17 tuuman pyörät; 'Exclusive', selkeimmistä sarja, koriste listat, alumiini yksityiskohtia ja nahkaa 'Nappa' matkustamossa; ja 'ALLSTAR', vaihtoehto tiesimme jo, jossa on selkeä ja täysin varustettu vakiona (Dual Zone ilmastointi, navigaattori, 17 tuuman pyörät, ...).

Volkswagen Beetle 2017

Saatat myös olla kiinnostunut

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

Volkswagen Beetle 70 vuotta ikoni tien

Adblock
detector