faktiske forbruket av biler: Citroen C4 Cactus 100 hk 1,6 BlueHDI

faktiske forbruket av biler: Citroen C4 Cactus 100 hk 1,6 BlueHDI

Citroën C4 Cactus 100 hk 1,6 BlueHDI er den SUV som bruker mindre i vår database. Jeg re-test under reelle kjøreforhold for å sjekke deres effektivitet.

Cactus Citroën C4 1,6 BlueHDI, real forbruk test

Cactus Citroën C4 1,6 BlueHDI, real forbruk test

Cactus Citroën C4 1,6 BlueHDI, real forbruk test

Cactus Citroën C4 1,6 BlueHDI, real forbruk test

den Highway Technical Center har vært å teste biler i reelle kjøreforhold i flere tiår. Etter å skaffe mer data svarer til virkeligheten, alle biler har gjort samme reise. I dette tilfellet, ifølge vår database, Citroën C4 Cactus med motorisering Diesel 100 hk 1.6 BlueHDI Det er den biltype SUV mindre har blitt brukt.

I disse nye virkelige test kjøring, Citroen C4 Cactus 100 hk 1,6 BlueHDI Det utsettes for en meget bestemt bane: ett hovedvei, hvor vi har forsøkt å opprettholde en vedvarende hastighet på 120 km / t; en hovedvei og strekning på fjellveier flere krevende områder og skråningen øker og avtar. Du skjønner, disse stiene er svært spesifikke ruter som mer eller mindre regelmessig basis kan bli funnet i det virkelige liv drivere.

i vilkår som stilles av våre tekniske senter og sin vanlige brukertest, den Cactus Citroën C4 1,6 BlueHDI bruker svært lite. I komplementære til de som kan delta ved kjøring på motorvei, med en gjennomsnittlig hastighet på omtrent 108 km / t, vei generelt begrenset til 100 km / t som er mulig å oppnå et gjennomsnitt på ca. 88 km / t i en fjellovergang, 26 km fra starten av økningen og slutten av nedstigningshøyde -1200 m akkumulatorer, fortsetter også å stå ved å spise litt.

Cactus Citroën C4 1,6 BlueHDI og utfoldet i vår test

En av nøklene er at i motorveier der drivhastigheten er moderat høy, Citroen C4 Cactus 100 hk 1,6 BlueHDI tar godt utnyttet et girkasse lange utviklingen: av motoren ved lave hastigheter støtter i stor grad bruk av enten en femtedel av 53 km / t pr 1000 rpm. Fra den særegne kjørestilling, også for sin avvisende instrumentering uten cuentarrevoluciones- kan det være vanskelig å sette pris på fra det øyeblikket, og du må gå til dyno å spesifisere det: fra litt over 1500 rpm gir 90 prosent av et par maksimum er meget høy

Citroen C4 Cactus 100 hk 1,6 BlueHDIbåde hovedvei og hovedvei, den Citroen C4 Cactus 100 hk 1,6 BlueHDI Han er i stand til å bevege flyter bedre i høyeste giret, den femte. Bare vi trenger å trekke på den fjerde -apart trinn, for eksempel befolkningen eller hvor standarden krever speed-reduksjon til repechos. Det kjører så det er sant at må gis tid til å Cactus Citroen C4 for å utvinne hastighet når de blir funnet, for eksempel, strekker seg med lavere hastighet grenser (i 80 km / t, den femte tur bare 1500 rpm og under denne hastigheten, og det blir nødvendig å bytte til fjerde) motor, men forbruk er mer enn innhold: Latterlig lav. Og mer for crossover hjul og nesten ingen liten meter og en halv høy.

i stige til fjelloverganger er der sprekker forårsaket av denne kombinasjonen av motor synes villige, men ikke veldig energisk, og åpne forhold endres med hverandre ved deres lange endelige konfigurasjon og bare fem gir. Så, bortsett fra de trangeste hjørner, den tredje og den fjerde er lange, korte. Dette gjør det nødvendig å endre nesten konstant i mer enn noen få kilometer. Den gode nyheten er at letthet av C4 Cactus kommer til unnsetning motor-girkasse og bare slik, selv forbikjøring av fremveksten av et titalls kilometer lang finish med en prisverdig 8,2 l / 100 km; Registeret er åpenbart senkes med 40 prosent etter en tilsvarende nedgang både i kilometer og høyde.

Så, hvor endringen ikke hjelper mye for å redusere forbruket, så gjør letthet, Resultatet av en bemerkelsesverdig enkelhet, blant annet, er dens begavelse og løses, noen ganger med fantasi og design. Hvorfor Cactus Citroen C4, selv med en aerodynamisk seksjon bedre, får like konkurransedyktig forbruk.

Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI: deres virkelige forbruk

via

gjennomsnittlig hastighet

forbruk

hovedvei

104 km / t

4,7 l / 100 km

hovedvei

88 km / t

3,6 l / 100 km

fjellvei

58 km / t

5,0 l / 100 km

Gjennomsnittlig forbruk i testen: 4,2 l / 100 km (Gjennomsnittlig Technical Center: 4,1 l / 100 km)

Du kan også være interessert

– All faktisk forbruk av biler

– Biler bruke mindre, egentlig, bevis

– virkelige forbruk bil: VW Passat Bluemotion 1,6 TDI 120 hk

– Opel er forpliktet til å tilby reelle forbruket av sine biler

– Nye bilprisene

– Sammenligne opptil tre biler på en gang

– Test Renault Clio 2016: priser og førsteinntrykket

– virkelige forbruk Bil: BMW 116d Efficient Dynamics

– Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector