BMW 4-sarjan Gran Coupe: urheilu sedan tulevaisuuden

BMW 4-sarjan Gran Coupe: urheilu sedan tulevaisuuden

Jälkeen Coupé vuonna 2020 se tulee myös tulevaisuudessa BMW 4-sarjan Gran Coupe 4-ovinen. Molemmat käyttävät modulaarinen arkkitehtuuri CLAR: kevyempi, mukava ja urheiluun.

Tämä tulee olemaan BMW 4-sarjan Gran Coupe 2020 alkaen 2014 mallista

Tämä tulee olemaan BMW 4-sarjan Gran Coupe 2020 alkaen 2014 mallista

Tämä tulee olemaan BMW 4-sarjan Gran Coupe 2020 alkaen 2014 mallista

Tämä tulee olemaan BMW 4-sarjan Gran Coupe 2020 alkaen 2014 mallista

BMW-4-sarja Hän syntynyt coupé, mutta se on yli johtaa täyden valikoiman kanssa, ontto Cabrio-versio, noin M4 ja urheilu M4 GTS ja aina näyttäviä 4-sarjan Gran Coupe 4-ovi, niin tyylikäs kuin esteettisenä ja sportiest. Sen vuoksi, hienompaa versio ja lupaa aina annoksen dynaamisuutta, tekemisessä on valmiina parantunut suorituskyky koskien sedan joka todella osaa. Vaikka BMW on jo ilmoittanut, että se päivittää mekaanisia ja laitteiden nykyisessä sarjassa 4, kuten on jo tapahtunut 3-sarjan, insinöörien ja Ne kehittävät seuraavassa numerossa, ajoittuu alkuvuoteen 2020.

Nimi uudelle alustalle, jolle nousee tänä tulevaisuudessa BMW 4-sarjan Gran Coupe tämä on CLAR, eli “Cluster Architecture". Johtaja upouusi arkkitehtuurin on hiljattain uuden BMW 7-sarja, joka esittää dynaamisemman vasteen ja teknologian ensimmäisen tilauksen. Sen pitäisi siis odottaa, että tulevaisuudessa BMW 4-sarja on myös yhtä “ihmeellinen”.

Arvioi auton ilmaiseksiTämän uuden tukikohdan, seuraava BMW 4-sarjan Gran Coupe on hyvin kehittynyt urheilu, voi jopa vapauttaa järjestelmän, joka kykenee muutos jää suspensio reaaliajassa. Voisit myös hyödyntää uutta 4 ohjauspylväs BMW jo uuden 7-sarjan, mutta nyt ei ole mitään virallisesti vahvistettu. Varmaa on, että tulee olemaan merkittävä kehitys kannalta dynaamisena, mukavuus ja ajomukavuus kiitos suurempi rakenteellinen jäykkyys ja laihtuminen, joidenkin kuituelementit of hiili.

Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupe saavat myös merkittävän määrän ohjaustoiminnot semiautonomous, oletettavasti jo vuonna 2020 on melko yleistä osuus kaikista uusista tapahtumista hypätä markkinoille. Nämä luonnollisesti esiintyvät etäisyys pysäköinnin ja tarjoaa myös BMW 7-sarjan. Lopuksi lisäksi näyttävä OLED-tekniikka takavalot He voisivat tehdä sen ulkonäköä myös vaihtoehto ja kustannuksia, sillä nyt varattu vain kaikkein oikukas asiakkaita.

BMW 4-sarjan Gran Coupe 2020Mekaanisesti, uusi BMW 4-sarjan Gran Coupe vie uudistuneen mekaanisia julkaistiin aiemmin vuonna 2018, uusi BMW 3-sarjan, ja vähentää sen tarjontaa ja tekee nyt hänen suuremmalla teholla. Jää nähtäväksi, siis onko se tarjoaa versiot 3, 4 ja 6 sylinteriä 3 Series, Aina, kyllä, jossa ahtamisen kaikissa moottoreissa. Todennäköisesti myös se tarjoaa niiden variantin hybridi-, korkeampi kuin nykyinen BMW 330E ominaisuuksia. On jopa spekulointia saapumista 100% sähköinen versio … kyseisessä käsitellä Tesla Malli 3, ja sitten malli, jota tulisi ratkaista kaupallisesti maailmanlaajuisesti.

Esteettisesti, suuret muutokset uuden BMW 4-sarjan Gran Coupe vaikuttaa ajovalot puskurit ja ilmanottoaukot erään näkökulman entistä urheilu kuin nykyinen malli. Ja se ei ole puuttunut kaikissa versioissa M pakki vieläkin aggressiivisempi ilmeen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

BMW Auton loukkaavaa 2020

Futuurit kompakti BMW, Audi ja VW

Tuoreimmat BMW: 3-sarjan Gran Turismo 2016

Adblock
detector