Niin tulee uusi Teslan Model 3 vastaan ​​Malli S

Niin tulee uusi Teslan Model 3 vastaan ​​Malli S

Tesla Model 3 on halvin ja helposti mallin amerikkalaisen brändin sähköiskun urheilua. Mutta kuinka pitkälle se on mallista S Tesla?

Peli erot: Tesla Model 3 vastaan ​​Tesla Model S

Peli erot: Tesla Model 3 vastaan ​​Tesla Model S

Peli erot: Tesla Model 3 vastaan ​​Tesla Model S

Peli erot: Tesla Model 3 vastaan ​​Tesla Model S

Jos tarkastellaan piirtää että liittää tekstiä ja kuvagalleria, Luuletko että Tesla ei ole kiinnostunut myymään sen uuden mallin 3, helpoimmin ja edullinen sen urheilu sataprosenttisesti sähkö. Ainakin verrattuna tunnukseksi amerikkalaisen automerkin, malli S. Ja onko se siellä on jo puhua kampanjan “anti myynti Malli 3” sisällä yhtiö itse!

Koska jos verrataan Tesla Model S ja malli 3, erot ovat pohjattoman kaikin tavoin. Yksi asia on selvä: Tesla haluaa ensinnäkin, että nimitys “Malli 3” ei viittaa siihen, mitä voitaisiin tulkita kolmannen sukupolven autonsa. Se ei ole enempää eikä vähempää, pääsy mallin välillä Tesla.

Voit tarkistaa pöydät ovat paljastaneet: ehkä silmiinpistävin seikka on se, kun taas Tesla Model S yli 1500 eri konfiguraatioita, Malli 3 tämä luku ei edes tarjota 100. Katsokaa lähellä toisiaan: Tesla Model 3 saapuu akku ainoastaan ​​vaihtoehto, joka antaa autonomia sataprosenttisesti käynnisty 346km; Tesla Malli S paristot ovat saatavilla 75, 90 ja 100 kWh kapasiteetin, on mahdollista olla takaveto tai neliveto, ja jossa on alue, joka liikkuu välillä 400 ja 539 km. On toivottavaa kuitenkin, että Tesla Model 3 sisältää toinen akku myöhemmin.

Tesla Model 3 vastaan ​​Tesla Model S

Model 3, maksat käyttää superchargers Tesla

Toinen tärkeä yksityiskohta, joka kokoontuu uusia asiakkaita Tesla Model 3 on, että se ei voi käyttää maksutta pikalatausasemat “Ahdin” brändi itse, Tämä ylellisyys varattu omistajien Teslan Model S Taso nauttia eduista, ero on huomattava: paras Tesla Model S osaa kiihtyy 0-100 km / h 2,3 sekunnissa; Tesla Model 3 on asettua kansi 5,6 sekuntia.

Joiden pituus on 4,68 metriä pitkä, uusi Tesla Model 3 julistaa hahmo paljon pienempi kannalta kantavuus (In erillistä vyöhykettä edessä ja takana): 396 litraa 849 litraa verrattuna Tesla Model S, yli kaksinkertainen varten jälkimmäisessä tapauksessa. että hytti Tesla Model 3 on vain tilaa yhdelle digitaalinen yksi 15 tuuman; Hänen isoveljensä kaksi näytöt ovat saatavilla, tärkeimmät 17 tuumaa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Tesla myyjät heittää hyvä käsi tässä taulukossa yrittää hyödyntää sen lippulaiva, S-mallissa. Oksa tulla kun asiakas tulee haluavat yksi sen jälleenmyyjien ja saa selville, että on Model 3, on odotettava ainakin vuoteen puolivälin 2018; jos haluat Tesla Model S, voi kestää alle kuukauden.

Saadut luvut toistaiseksi hyväksyä uuden Tesla Model 3. Ennen kuin edes tiedä monia yksityiskohtia, Tesla oli jo saanut 115000 varauksia. Nämä luvut eivät enää kasva, joten voimme odottaa, että uusi Tesla sähkökäyttöinen urheiluauto se on bestseller.

Tesla Model 3 vastaan ​​Tesla Model S

Saatat myös olla kiinnostunut

Tesla Model 3, halvin sähkö Tesla

Vertailu: BMW i3 vs Nissan Leaf

Tesla Model X, sähköinen crossover on jo myynnissä

Teollisuus valtuuttaa Tesla supercagadores

Adblock
detector