Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio: tulee uusi SUV Alfa

Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio: tulee uusi SUV Alfa

Alfa Romeo ei toteutunut Kamal SUV, mutta uusi Stelvio haluaa nyt tehdä merkintä maastoautoalaan. Jo se esitetään Quadrifoglio versio 510 hv. Se lupaa!

Alfa Romeo Stelvio, kuvia SUV

Alfa Romeo Stelvio, kuvia SUV

Alfa Romeo Stelvio, kuvia SUV

Alfa Romeo Stelvio, kuvia SUV

Toisessa vaiheessa asfaltti Suurin korkeus Alpeilla Se on ollut nimi Hän on innoittanut Alfa Romeo kastamaan heidän ensimmäinen SUV: Stelvio. 2758 metrin korkeudessa, 24 km, 75 käyrät (48, jotka ovat haarukka), 7,6 prosenttia keskimääräinen nousu. Yksi kauneimmista ja vaativia tilanteita sijaitsee itäisellä rinteillä Alppien muunnetaan legendaarinen polku tuuletinmoottorin. Älä pienintäkään epäilystä siitä, että Alfa Romeo Stelvio on maastoauto rodun.

Se on Hall of Los Angeles, jossa Alfa Romeo on päättänyt yhteiskunnassa ensimmäistä kertaa Stelvio. Ja todistaa, että tämä uusi Alfa jättää jälkensä, Italian brändi on kehittänyt versio tilaisuutta varten Quadrifoglio Tämän SUV tulisi radikaalein luomista ja urheilu omassa kategoriassaan. Älä pelkää, on olemassa myös moottoreita sinulle ja minulle, Dieselöljyn ja bensiinin tuleviin versioihin täydentää laaja valikoima lähes kaikille. koska joukossa jo vahvistettuja moottorit, Alfa Romeo Stelvio Voit myös ottaa 2.0 Turbo uuden sukupolven Alfa moottorit 280 hv.

Alfa Romeo Stelvio Alfa Romeo Stelvio mittaa 4,68 metriä of pituus ja 1,65 metriä korkea. Sen vuoksi, ohjus, jonka tarkoituksena on paras midsize maastoauto markkinoille, lukea Audi Q5, BMW X3 ja X4, Porsche Macan, Mercedes GLC ja / tai Jaguar F-Pace. Lukuun ottamatta jälkimmäisen, joissa kaikissa on samanlainen rungon pituus. Alfa Romeo Engineering Centre Modena (Italia) on tilattu ainoastaan ​​sen kehittämiseksi, joka tuotanto Se järjestetään remontoitu Cassinon kasvi, uusimman luomisen tuotemerkin: Giulia, jonka kanssa hän jakaa monia mekaanisia elementtejä, kuten, moottori, joka tekee tällä hetkellä tehokkain keskipitkällä maastoautoalaan.

moottori Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio perii hyvin giulia Quadrifoglio, ja on ponneainetta 2,9 litran twin turbo V6 510 hv ja sylinteri deaktivointijärjestelmä. Vaikka Alfa Romeo ei tarjoa tulostiedot Stelvio Quadrifoglio pidemmälle huippunopeus 284 km / h, tällaisia ​​ratsuväki ei On vaikea voittaa, esimerkiksi, 4,8 sekuntia kuluu Porsche Macan Turbo 400 hv nopeuttaa 0 100 km / h. Yksi tärkeimmistä tavoitteista kehitettäessä Alfa Romeo Stelvio on saada alhainen paino 1845 kiloa painaa Mercedes-AMG 4Matic GLC 43, sen "kilpaileva" kevyempi joukossa lähimmäistään vastustajiansa matalan painopisteen ja optimaalinen massan jakautuminen, joille, mekaanisten osien Alfa Romeo Stelvio sijaitsevat kaikkein keskitetty mahdolliseen asentoon … Saa nähdä, jos ei saa aikaan suhde 50/50% massan jakautuminen saavutetaan Giulian etu- ja taka-akselin. Kuin hän, Alfa Romeo Stelvio käyttää kuidun hiili elintärkeitä elementtejä, kuten vetoakseli; ja alumiini moottori, jousitus, ovet, Pyöräkoteloiden, myssyt tai takaluukku.

Alfa Alusta Domain ohjaus: aivot pedon

Jos potentiaalia radicality, luonne ja hienotunteisuutta 2.9 V6 biturbo moottori Voimme todistaa jälkeen kokeillut Alfa Giulia Quadrifoglio, muutos, joka hallinnoi paljon tehoa ja vääntöä olemme myös vakuuttuneita siitä, että se on samalla korkeudella, ei turhaan, se on sama ZF momentinmuuntimen 8 nopeuksilla Myös sedan. alfa Romeo Se lupaa vain 150 millisekuntia vaihtaa vaihteita Race tilassa, sportiest näiden voidaan valita kautta DNA-Pro, komento, joka yhdistää eri ajo profiilit –Dynaaminen, Luonnollinen ja Advanced Tehokkuus ovat loput. Tämä siirto on myös laite lukko, joka poistaa muuntimen lipsahdus saada eniten suoraa toimintaa mahdollisimman moottori.

Alfa Romeo StelvioTekniset ratkaisut Alfa Romeo Stelvio, kohokohtia, tietenkin, AWD Q4, jos kyseessä version Quadrifoglio mehustettua laitteen vääntömomentti Vektorikäyttö käyttämällä kaksi kytkintä takana ero ohjaamaan riippumaton jakautuminen pyörä jotta voidaan maksimoida ketteryyttä ja pito ilman elektroniikassa ilmenee häiritseviä. Normaaliolosuhteissa, aktiivinen kytkin, joka jakaa voimaa etu- ja taka-akselin käyttövoima priorisoi 100 prosenttia, voi mahdollisesti lähettää etuakselin 60 prosenttia moottorin ulkopuolelta.

Seuraavat alustan, Alfa Stelvio turvautuu varten Kaksoistukivarsi etujousitus ja Multilink taka-akselin tyyppi että integroidussa versiossa Quadrifoglio elektronisesti säädettävät vaimentimet muuttuja. Ja hän debytoi Giulia, jarrujärjestelmä myös tarjoaa sähkömekaanisen järjestelmän, jonka alumiini jarrusatulat täällä myös alistamisesta carbocerámicos levyjä.

että Sisällä Alfa Romeo Stelvio, Löydät suunnittelu, tunnelma ja tyypillinen uuden aikakauden Alfa ominaisuuksia, joka jo asuu uudessa giulia, jossa laatu ja huomiota yksityiskohtiin ovat saaneet tasoa ja jossa päähenkilö on luonnollisesti kuljettajan. Nyt sinun täytyy nähdä, koskettaa ja ajaa. Tarina tällä kertaa, jos se jatkuu.

Saatat myös olla kiinnostunut:

I-Pace Jaguar Concept, uusi sähköinen SUV Jaguar

Alfa Giulia, uuden aikakauden Alfa sedan muodossa

Toyota C-HR, uusi Toyota SUV

Adblock
detector