Lamborghini maastoauto Toinen uusi lisä Urus?

Lamborghini maastoauto Toinen uusi lisä Urus?

Tuoreimmat uutiset Lamborghini Huracan näyttävät avata oven uuteen SUV italialaisen yrityksen opittuaan ensimmäiset tiedot seuraavan Safari version.

Lamborghini Urus voisi saavuttaa kompakti SUV veli?

Lamborghini Urus voisi saavuttaa kompakti SUV veli?

Lamborghini Urus voisi saavuttaa kompakti SUV veli?

Lamborghini Urus voisi saavuttaa kompakti SUV veli?

Muutama päivä sitten tapasimme seuraavan suunnitelmat Lamborghini koskevat niiden superautoista. Lamborghini Aventador Saat seuraaja par malli, joka saattaa nousta 1000 hv ja Lamborghini Huracán se uusitaan ylös seitsemän uutta versiota josta epäilemättä herättänyt eniten huomiota on ns Safari. Joudummeko uuden Lamborghini SUV tai ennen superauto allroad?

Lamborghini Huracán Safari, eksentrinen versio

Niistä versiot Automobile Magazine joka toisti muutama päivä sitten löysimme yllätys: Lamborghini Huracán Safari, joka lupaa pitkin versio suojat alhainen, pyörä suurempi säädettävä jousitus ja neliveto.

Tämä omituinen versio Lamborghini Huracan näyttää siltä silmät arabimaiden markkinoille, eksentrinen riitä tekemään joku superauto, joka myös luopumaan eräistä sen tieliikenteen suorituskyky, jonka ainoana tarkoituksena on tarjoavat maasto-takuut.

Lamborghini Urus

Ensivaikutelma on, että Lamborghini Huracán Safari voisi olla jotain aivan allroad varten härkä. Kyllä se on totta, että Olemme nähneet joissakin salonkia (Poistumatta Volkswagen-konsernin löysi Audi A4 ja A6 allroad) Tiettyjen off-road-ominaisuudet yksinkertaisissa maastossa, mutta emme voi kuvitella, miten se voisi mahtua superauto Lamborghini Huracan koosta.

Ja jos meillä on edessämme uusi Lamborghini SUV?

Lamborghini laskeutuvat SUV alueella on ollut pommi sekä kilpailun että yritys itse. Tämä onnistunut muoti on myös saavuttanut huippuluokan ajoneuvoja ja ylellisyyttä. Niin paljon, että mukaan tilit Lamborghini syyskuussa 2016 Lamborghini Urus seuraava myydä noin 3500 yksikköä vuodessa, sama kuin summa niiden superautot tänään. Ei ole uutinen, että nämä luvut ovat heikentyneet.

Paras esimerkki onnistuneesta luksusta Maastoauto tavataan Volkswagen-konsernin itse, joka kuuluu Lamborghini. Porsche Cayenne tallennettu 15 vuotta sitten Saksan markkaan, rakentaa ensimmäinen ylellinen SUV, jonka se auttoi edistää myyntiä yritys, joka sitten toipilas.

Siksi siitä Porsche he eivät epäröineet, kun ne julkaissut uuden SUV, tällä kertaa kompakti, nimellä Porsche Macan, menestys myynti on myös toiminut mallina pääsyä allekirjoituksen ja mahdollistaa Porschen kilpailla yritysten, jotka vaikka high-end kuin BMW tai Mercedes, julkisilla paikoilla lovi alhaisempi kuin Stuttgart .

Porsche Macan

siksi Ei ole poissuljettua, että tämä tulevaisuus Lamborghini Huracán Safari oli yksinkertaisesti kompakti SUV italialainen, jolla kasvattaa markkinaosuutta ja loogisempaa kuin superauto allroad mallia. Myös kuuluvat samaan ryhmään kuin Porsche, johtava ylellisyyttä maastoauto, voi myöntää Ratkaiseva kokemus, kun tuodaan kompakti SUV markkinoilla, jonka kanssa myös ne voivat jakaa tekniikoita, jotka säästävät kustannuksia ja markkinoida jo testattu tuote.

Itse asiassa Lamborghini Urus ja lainaa joitakin tekniikoita Volkswagen Group. Sen alusta on MLB EVO, jossa hän on toiminut myös käynnistää seuraavan Bentley Bentayga ensimmäinen SUV yrityksen. Lisäksi jotkut insinöörit ovat painottaneet, että Bull siellä on plug-Tron ja hybridi-versio, joka ottaisi lähtökohdaksi tulevaisuuden Audi Q8.

Zarooq Sand Racer, samanlainen käsite

Se ei ole ollut helppoa löytää tapauksia, joissa superauto on monipuolisuus tarpeeksi ajetaan pois-tien Garaniatädit ja, mikä on enemmän, jonka tavoitteena on tarjota tuntemuksia Lamborghini.

Tässä haussa muisteltiin tapauksessa Zarooq Sand Racer näyttäviä SUV tulevat suoraan arabiemiirikunnat joka lupaa jännitystä off-road ansiosta Kehittämä 525 hv 6.2L V8 General Motors alkuperää. Tähän meidän on lisättävä, että tämä urheilullinen off-road painaa vain 1300 kg.

Zarooq Sand Racer

Luvut lupaavat olla näyttäviä, mutta varmasti enemmän mielenkiintoista on, että se tulee olemaan neliveto on suunniteltu suoraan Lamborghini. Ne ovat olleet suunniteltaessa uusia järjestelmiä italialaiset kohtaavat mahdollisen urheilua, joka antaa hänen paras maastossa? Muista, että silmiinpistävin tosiasiat tulevaisuuden Lamborghini Huracán Safari oli Mahdollisuus ratsastus neliveto, jossa kaikki olivat suuntaava.

¿Myyntimenestys tai lähes suosittelun versio?

Puute uusia yksityiskohtia ja vahvistukset, näyttää siltä, ​​että Lamborghini Huracan Safari revitty kahden mahdolliset markkinat. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että siinä tapauksessa, että se on kompakti SUV allekirjoitus, tämä omituinen versio superauto tulee uusi bestseller Lamborghini.

Jos italialaiset valita erikoislaatuinen versio keskittyy uusimista pienimmän sen alue, jonka lopettanut suunniteltu lähteä tien, myynti on paljon vaatimattomampi ja ehkä tämä Lamborghini Huracán Safarin jätetään eksentrinen ja lähes symbolinen versio, joka on osa joitakin harvinaisuuksia että joskus päättävät markkinoida Sant'Agata bolognesse.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Lamborghini Urus, uusi SUV aloittaa tuotannon huhtikuussa

Uuden Lamborghini SUV, The Urus olla hybridi plug

Zarooq Sand Racer, SUV peto hetki

Adblock
detector