Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, på jakt etter forskjeller

Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, på jakt etter forskjeller

Oppdatering av tredje generasjon av Skoda Octavia kommer med betydelige estetiske endringer, en modell som hadde vært konservative i de siste årene. Her er endringene.Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, på jakt etter forskjeller

Skoda Octavia 2017 og støtter ordre, enheter som skal leveres i løpet av måneden februar 2017. Selv om dette er en "restyling" eller ansiktsløftning, lander den nye Skoda Octavia med designendringer, spesielt i fronten, noe som ikke skjedde med ankomsten av den første fasen av livet for denne generasjonen, som hadde premiere på den tiden med svært konservative estetikk. Vi viser visuelt hva design endringer som nytte Octavia, både foran og bak i bilen og inne er.

.iframe lysbilde {
høyde: 520px;
}

.Wallpaper-motorveien .iframe-slide {
høyde: 335px;
}

@media (max-bredde: 767px) {
.iframe-slide {
høyde: 220px
}
}

Endringer i fronten av Skoda Octavia 2017

I fronten, den nye Skoda Octavia ser en revidert støtfanger og bemerket for plass foran lyktene teknologi Full LED, men nå delt de inn i to deler på hver side, så vi fant en bil?fire øyne‘. Grill, i mellomtiden, har også dratt nytte av noen endringer som gjør det litt mer attraktivt.

Endringer i baksiden av Skoda Octavia 2017

Kanskje er det ikke så merkbar visuell endring på baksiden av denne Skoda Octavia den forrige, siden de fleste merk er en oppdatering av pilotene i baklysene. For å nevne noen av nyhetene sine, sier at elektrisk port Det vil igjen være et alternativ i det kjente kroppen Combi og komme først i forbindelse med sedan karosseri.

Endringene i Skoda Octavia 2017

Sikkert vil du ikke finne signifikante forskjeller ved første øyekast, men i favør av Skoda Octavia 2017, sier system infotainment har kapasitive skjermer som tillater enkel og glatt berørings bruk, med en størrelse på 9,2 tommers med ‘Columbus’ alternativet.

Denne nye oppdateringen modellen leveres med systemer driver bistand, som assistent trailer, parkeringsbistandssystemet, blind flekk detektor og andre systemer som har kommet de siste utgivelser biler Volkswagen-gruppen.

Adblock
detector