Audi S5 Sportback, mistä 64250 euroa

Audi S5 Sportback, mistä 64250 euroa

Hieman yli 64000 euroa edustaa näppäintä paratiisiin. Se on hinta asettama Audi viimeisen S kirjoilla sen laaja tuotevalikoima nyt kaunis, omituinen ja käytännöllinen A5 Sportback elin. TFSI V6, 333 hv, S-Troinc muutos 7-vaihteinen, jokapyöräveto …

Audi S5 Sportage.

Audi S5 Sportage.

Audi S5 Sportage.

Audi S5 Sportage.

Sanoin, suoraan paratiisiin. Myönnän, että kun Audi V8 vapaasti hengittävillä muuttanut aiemmat S4 uuden 3.0 TFSI “puhaltaa” kirjoittanut tilavuuskompresso-, jossa 333 hv ja 44.8 MKG vääntömomentti ei aluksi kaikki ilot, mutta meidän on myönnettävä, että tämä uusi moottori kahdella sylinterillä vähemmän kuin ennen on erinomaista suorituskykyä voi saada kuluttaa vähemmän. Ja kuulostaa edelleen “elokuva”. Se ratkaisee tänään; BMW poistaa V10 tulevissa pienempien moottorien M5, mutta ahdettu.


jälkeen ratifioimaan sen valtavia mahdollisuuksia ajankohtaisista S4 -Ensimmäinen usarlo-, S5 Cabrio tai jopa A6, vaikka tässä tapauksessa vähemmän radikaali tekniset -Tässä kanssa “vain” 290 hv, on nyt saavuttanut käsissä S5 Sportback. Hintaluokassa Audi S5 Coupé edelleen on V8 354 hv, Tiptronic toisinnossa automaattisesti, mutta laulaa koko perhe johdettu S A4 / A5 3.0 TFSI on tämä konepellin alle ennemmin tai myöhemmin . ¿Hyödyt? S5 Sportback merkkejä 0-100 km / h 5,4 sekuntia, jonka keskimääräinen kulutus 9,7 l / 100 km. Itsestään rajoittuvia huippunopeus on 250 km / h.
Paitsi moottorin tekee A5 Sportback uusi perheenjäsen S. On monia muitakin komponentteja liittyy tämän hyvin erityinen linja räätälöintiä. Se tarjoillaan muutos S-Tronic kahden kytkimen 7 nopeus, vastaavien alumiini nokka pyörän. Jotta kärry, tietenkin hyvin urheilullinen tiedot: Jarruputken mahdollisten, S5 anagrammi nauhoittunut sakset, juna pyörät ja optimoitu ammunta 224/40 on vanteen 18 tuumaa. Jotka etsivät dynaamista täydellisyyttä, Voit täydentää Quattro-neliveto urheilu ero, tai jopa lisätä tällaisen dynaamisen ohjausryhmä.

Ulkona ja sisällä leningit “sota”, mutta tietenkin pitää eleganssia ja harkintaa, joka on aina ollut tunnuslauseena S. Puskurit eri etupään alumiinia ulkopeilit, 4 pakoputket tai kromi etusäleikkö tunnistaa ulkopuolella; sisällä, leikkaamiseen urheiluistuimet verhoiltu Alcantara / nahka tai kellot valkoisella pohjalla. Se menee myyntiin välittömästi hintaan 64250 euroa. Nyt Audi odotetaan päättävän lisätä R edessä S … Dreaming ei maksa.

Adblock
detector