Nissan Leaf 2018: Vi testet den nye generasjonen av elektriske Bestselgere

Nissan Leaf 2018: Vi testet den nye generasjonen av elektriske Bestselgere

Den nye Nissan Leaf blir den andre generasjon i kraft ikke bare kraftigere, men også mer-mer rekkevidde på 500 km med den største batteri av de to mulig-.

Nissan Leaf 2018: bilder av den nye generasjonen

Nissan Leaf 2018: bilder av den nye generasjonen

Nissan Leaf 2018: bilder av den nye generasjonen

Nissan Leaf 2018: bilder av den nye generasjonen

Nissan Leaf, verdens bestselgende elbil, har allerede erstatning. Ja, den nye Leaf, åtte år senere dukket den første, kommer i utstillingslokaler i januar og, selvfølgelig, Det bringer mye mer enn en endring i silhuett, selv om dette er en av de mest slående aspektene.

Mitsuroti Morita, sin designer, definerer sin linje med vilkårene "kjølig" og "tech" og lever, er det lite å minne oss om dagens Leaf og ennå, små likheter florerer med IDS konseptbil, amen av en foran som den siste Nissan. klart, Du søkte redusere bil produksjonsutskrift, men noe er, og dermed dets horisontale linjer. Grill funksjon V-Motion, hodelykt eller baklykter boomerang-formede gjør det lett å skille; men ikke bare nye Nissan Leaf, 4,48 m lang, er forskjellig fra en hvilken som helst annen bil, også formen på legemet er ekstremt effektiv. Faktisk, dens motstandsfaktor er lav, 0,28; og oppnådd selv når bunnen av sin lave mangler dekselet eller andre belegg.

Nissan Leaf 2018Vi har bare blitt påvist i lukket sløyfe og lave hastigheter, men alt portends at støy fra krasjet i luften ikke vil være et problem på lange turer med ham Fordi ja, vil du ha nok energi igjen til å ikke bli betraktet som en urban bil, og selv uten synlig tilstedeværelse av lydabsorberende materialer i hjulet, rullende støy vil ikke være svært forskjellig fra dagens Leaf. minst med hjul Dunlop Enasone EC300 med dimensjoner 215/50 R17 og finne et lavt nivå av kjørestøy. Selvfølgelig vil vi forlater tvil når vi utfører våre første målingene, og bort fra den japanske testbane i Tochigi vi kunne kjøre den for første gang.

Et annet designelement bidrar til lavere bil produksjonstrykk-har 1,54 m, bare ett mindre enn dens antecesor- er taket i kontrast til resten av kroppen. Det vil være et alternativ, og kan velges fra svart, grå eller blå. Det europeiske markedet for de valgte fargene er åtte, seks metallic og to fast.

2018 Nissan Leaf elektrisk langdistanse

den fremdriftssystem den Nissan Leaf er nytt, Selv om e-Powertrain, som er definert som den mark som utgjør pakken kontrollenhet, inverter, motor og girkasse, og har likevel en i likhet med den første generasjon fordelingen i en enkelt blokk.

Nissan Leaf 2018Investor, raskere; Det er en av de nye elementer; selv om mest slående endringen er motoren: 109 beveger seg fra den nåværende generasjon til 150 hk, noe som vil bety en vesentlig forbedring i ytelse som gjør at denne kompakte elektrisk stopp i 7.9 sekunder akselerasjon fra 0 til 100 km / t. Det elektriske system ville gi mer kraft for å støtte og, prosjektleder, Hiroke Isobe, forutsetter at det skulle være problemer med å integrere en motor opp til 220 hk. “Betyr dette etterlater åpne muligheten for at i fremtiden, har en annen motor for Leaf, enda kraftigere 150 HK de som du kaster og nær 200 hk?” Vi spurte. Ikke noe svar, men legen smilende Isobe beveger oss hva Nissan i dag bekrefter: i løpet av neste år vil det være den versjonen, men ennå ikke offentliggjort hvordan makt.

Imidlertid, der hoveddelen av en omdreining er en annen generasjon av Nissan Leaf når det gjelder energi, er det i den nye felles litiumbatteri. Som det har vært tilfelle med den aktuelle modellen, som hadde batteripakker høy spenning på 24 til 30 kWh, den nye opprett valget mellom to kapasiteter, høyere enn i dag, men vil oppta en plass lik med den nye anordning av litiumceller polímetro dets fortykkede og reduserte mellomrom mellom dem. For øvrig også det forsterket avkjøling.

dermed lavere batterikapasitet blad, som alltid er knyttet til 150 hk, passerer -den par mkg 25,9 32,7 41 kWh mkg- vil, som i Renault ZOE. I tillegg er det også Leaf vil inneholde høyere kapasitet batteri, men ikke avduket av Nissan som trolig vil ha mellom 53 og 56 kWh.

Nissan Leaf 2018Hvis det første, den 41 kWh, vil autonomi nå 378 km-240 i faktisk bruk, si- vi med andre, kraftigere motor som vil lenke, med noen slakk bli overskredet 500 km. Og ikke bare vil tillate at Nissan Leaf være en elektrisk lang rekkevidde, men kan forbli litt tid stoppet skjev, fordi i 40 minutter kunne ha 80 prosent ledig kapasitet. Det 3kW lasting hele batteriet i 16 timer og etterfylles med to ganger strømmen i halvparten av tiden.

Selv med de nye batteripakke 41 kWh, vekten av den nye Nissan Leaf bare 19 kilo øker i forhold til forgjengeren.

Nissan Leaf 2018, tilpasset til Europa

Vi har tatt kontakt med japanske versjoner av den nye Nissan Leaf som vi blir fortalt, vil de ikke være nøyaktig det samme som vi kan se i Europa og vil kjøre i den første uken av oktober i Oslo (Norge). Det vil være endringer vedrørende justering av suspensjonene, men det vil forbli, slik det er logisk, arkitektur av uavhengige hjul med McPherson forhjul og ruller en Torsjonsakselen bakre. Fjærer, støtdempere og, etter all sannsynlighet, en stabilisator tykkere, mer evne til å redusere krenging, er forskjellige fra hverandre Nissan Leaf, avhengig av markedet. Hva det ikke synes å være den retning vil variere, elektrisk assistert og utgivelser ny programvare enn dagens generasjon.

Bak lukkede dører, er utformingen væske og vises blå detaljer på seter, rattet eller instrumentpanelet i seg selv. dette med unntak av området av instrumentering, er det i ett stykke og mister noe av den galaktiske effekt får distribusjons indikatorer etasjer over Nissan Leaf. Instrumenteringen er forenklet og selv slående å finne en analog speedometer med en skjerm, denne andre digitale og multiconfigurable. En annen 7 “skjerm, vil dette senteret bringe funksjoner som navigasjon, med flere poeng próximos- belastning, lyd, last, strømindikasjon … carplay vil inneholde Apple og Android Auto i versjoner med nettleser.

Nissan Leaf 2018Under dette finner vi en TFT-skjerm kontroller for klimakontroll synes fra den samme modellen den erstatter; Som med den kommando som velger retningen på kjøringen, nøytral eller parkeringsposisjon. om i forkant av “girkule” funnet noen nye kontroller, for eksempel e-pedal eller automatisk parkeringssystem; under luftkondisjonering, og i en meget lav stilling, er det nøkkelen til hvilken det starter eller stopper motoren.

den kvalitet oppfatning synes ikke sterkt punkt og, ja, bekrefter vi at noen samlinger for det europeiske markedet vil bli gjennomgått på samme tid forteller oss at det vi ser er preproducción- enheter og mellom hva som er endret fra Nissan Leaf testet ved Technical Center Nissan Tochigi som kommer på forretningene det vil bli endringer som erstatter noen andre harde plast myk, som det er hva som kan skje med enkelte områder av dashbordet eller dører; inkorporering av lys i sminkespeilet eller lysdioder i stedet for lyspærer eller lyspunktene, og mer praktiske, modifikasjon av anker på forsetene, for å gi større avstand å ta hjulet Det vil være versjoner med elektriske forskrifter, mens oppvarming vil være en universell utstyr; eller som omfatter et bevegelig gulv i bagasjerommet Bemerker den brukbare høyde for å spyle gulvet eller kantbelastning eller baksetene når foldet, hva som er gjort i 60/40. Forresten, er ingen reservehjulet punktering reparasjonssett en side klekkes etter trim plast- oss ca 435 liter.

En annen forventet endring er plasseringen av øko-knappen -suaviza akselerasjon og klima tilbringer mindre, noe som resulterer i mer autonomy-, at Europa vil være på rattet.

Fra dimensjonale synspunkt, den nye Nissan Leaf gir riktig levende plass, i likhet med det foregående blad, både i høyde og bredde, selv om en svak nedgang i lengde plass under vårt første målingene. Vi får se om bekreftet når vi har tilgang til en bil mer rolig selv om Ja vi har sett, bortsett fra sjåføren hvis det er høy vil ikke ha mye plass hvis reguleringen av sitt sete ikke er utvidet, er at bak plassen ikke det er svært store.

Nissan Leaf 2018Nissan Leaf 2018, autonom kjøring

E-Pedal, Propilot og Propilot Park er tre vilkår som må venne seg til å koble til Nissan Leaf, de definerer noen av deres bidrag støttesystemer kjørekant, en slags teknologisk demokratisering.

Hvis e-pedal tillatt å kjøre praktisk talt uten bruk av brems og oppmuntrer driveren er oppmerksomme på forutse deres reaksjoner; den Propilot er det første trinn i den nye Nissan veikart mot autonom kjøring i ett kjørefelt, vil det tillate Leaf holde avstand til bilen som er foran, bremsing eller gjenvinne kontroll innstilt hastighet cruise selvstendig. Selv om bilen foran oss stopper, Leaf vil, og du bare nødt til å ta på gasspedalen for å reaktivere Propilot. Vi bekrefter at systemet fungerer veldig bra, selv veldig naturlig å holde bilen mellom linjene markerer kjørefelt uten å trekke eller brå. Neste år, llDet EGARA for Nissan autonom kjøring multilane og i 2020, i kryss. For senere -Innen det neste tiåret, men uten å spesifisere når-, vil det gå på salg den første Nissan absolutt autonomt bykjøring.

For hans del, Propilot Park forlater sjåføren i parkeringsmanøvre, den eneste oppgaven med å velge hvor du vil parkere, online eller på batteri, selv velge posisjonen fra tre forskjellige steder. Han tar seg av resten takket være en rekke sensorer, inkludert et dusin ultralyd og fire høyoppløselige kameraer.

Videre vil Leaf har hjelpepakke til allerede kjente kjører Nissan, Intelligent Protection Shield, med filskift advarsel kontroll dødvinkelen autobrake i tilfelle av fare for kollisjon, påfølgende trafikk rygger eller kammer 360.

Adblock
detector