Renault Koleos, kaikki tiedot ja viralliset kuvia uudistetun SUV Ranskan

Renault Koleos, kaikki tiedot ja viralliset kuvia uudistetun SUV Ranskan

Tiedämme jo kaikkia yksityiskohtia uuden sukupolven Renault Koleos. SUV, joka ei pääse Euroopan markkinoilla alkuun saakka 2017.

Renault Koleos kaikki kuvat uutta ranskalaista SUV

Renault Koleos kaikki kuvat uutta ranskalaista SUV

Renault Koleos kaikki kuvat uutta ranskalaista SUV

Renault Koleos kaikki kuvat uutta ranskalaista SUV

uuden Renault Koleos Se ei ole enää salaisuus kenellekään. Esitteli Pekingin autonäyttelyssä Ranskan uuden sukupolven maastoauto saavuttavat viidessä maanosassa joissa vankempi muotoilu, viimeisin teknologia Ranskan brändin turvallisuus ja liitettävyys ja runsaasti tilaa sisällä.

Kuten tiedämme, uusi Koleos käyttää Sama modulaarinen alusta kuin muihin malleihin Renault-Nissan allianssinEspace, Talisman, Kadjar, Qashqai ja X-Trail on sama pohja kuin Renault Koleos. Lisäksi se vie monia ominaisuuksista että uusimmat mallit talon timantti, varsinkin taikakalu.

Renault Koleos alkaa myydä tänä kesänä vain tietyissä maissa: Australia, Turkki, Persianlahden maat ja jotkut Etelä-Amerikassa. Lopussa 2016 saavuttaa Kiinan ja jo tullut 2017 Euroopassa, kuten Espanjassa ja Venäjällä.

Uusi Renault Koleos

Uusi Renault Koleos: mitat ja ominaisuudet

Tiedämme joidenkin asemaa uudistetussa Renault Koleos: mitataan 4,670 metriä pitkä (4,52 metriä edellisen sukupolven) ja on akseliväli 2,710 metriä. Se tulee olemaan maavara 213 mm ja kohtauskulma ja huomattavan tuotoksen (19 ja 26 astetta, vastaavasti).

Ja vankka kuva aikoo mennä sopusoinnussa sen 4x4 ominaisuuksia, joita varten on teknologia 'ALL MODE 4x4-i' talo: voit toimia etu- tai '4WD Auto', 4x4 teoiksi tarpeen. Kyllä, kuljettaja voi estää AWD ja on se pysyvä.

Hänen kuva ei jää huomaamatta. Uuden Renault Koleos sisältää ajovalot ja takana 'Full LED' teknologiaa, jotka erottuvat kuten kromi lisää Edestä kattokaiteet alumiinista, iso lasikatto tai suuret pyörät jopa 19 tuumaa halkaisijaltaan . Mekaanisesta alueella, toistaiseksi se ei ole ilmoittanut mitään, mutta sen odotetaan olevan yhteydessä 1,6 dCi moottorit 130 hv tai 160 hv dCi TwinTurbo teho ja Bensiini 1,6 TCe 200 hv.

Uusi Renault Koleos

Uusi Renault Koleos: mielenkiintoinen sisustus

Valokuvien lisäksi ulkoapäin uuden Koleos Renault on myös julkistanut yksityiskohtia sen hytti, jossa korostetaan on SUV luokassaan enemmän polven tilaa takana. hänen runko valtiot 624 litraa, Se taittamalla takaistuimet vaikka tämä kapasiteetti nousee 1690 litraa.

teknologisesti puhuminen, Renault Koleos seuraava sukupolvi sisällyttää R-LINK 2 multimediajärjestelmän Ranskan brändi kaikkine yhteyksien ominaisuuksia jo tiedossa. Se pystyy käsittelemään, kyllä, jonka kuvaruutu: Voit valita vaaka- 7 tuumaa tai muuhun pystysuoraan 8.7 tuumaa, tabletti-toiminta.

Jaksossa turvallisuus, Uuden Renault Koleos sisältää seuraavat osallistujat tehdä ajoturvallisuutta: Brake mergency kaupungissa, hälytys tahattomat vaihtaa kaistaa, hälytys katve detektori, väsymys, Matkahälytys turvallisuus, merkki tunnustamista, peruutuskamera, assistentti automaattinen pysäköinti, automaattiset valot, jne.

Uusi Renault Koleos

Saatat myös olla kiinnostunut

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

Niin oli entinen Renault Koleos kuvina

Renault Talisman vastaan ​​kilpailijoita

Renault Espace, testattu

Adblock
detector