Mini Sport Pack versiot 3 ja 5 ovea

Mini vahvistaa yhdentyminen, uusien laitteiden linjan Sport Pack lähes kaikkiin kehon versiot 3 ja 5 ovea. Tämä paketti valitsee urheilullisuutta sarjalla erottavia osia ulkona ja sisällä.

Mini Sport Pack

Mini Sport Pack

Mini Sport Pack

Mini Sport Pack

Mini haluaa vahvistaa hänen puolellaan lisää urheilu lisäämällä nEW laitteet linja Sport Pack (Käytettävissä, nyt, Isossa-Britanniassa). tätä linjaa Sport Pack Voit valita lähes kaikki mekaanisen versiot Mini 3-ovinen ja 5-ovinen (On ulkopuolella John Cooper Works, joka peri tämän linjan vie useita elementtejä, jotka yksityiskohtaisesti alla).

urheilullinen ulkonäkö Mini Sport Pack Se heijastuu elementeillä, kuten uusi 17-tuuman pyörät Track Spoke viimeistelty musta tai hopea, pitkittäiskaistaleiden, jotka kulkevat pitkin katon ja huppu, Diamond verhoilu istuimet sekoitus kangasta kangas / nahka, spesifisten hiiren, dynaaminen ajo järjestelmä Mini Drive Monimuototoimintaa ja urheilu suspensio jousien ja vaimentimet jossa vastaava järjestelmä, joka kuljettaa Mini John Cooper Works (tämä tekninen ominaisuus ei ole käytettävissä Perusversioissa yhden ja D). Itse asiassa kaikkein jännittävin versionsa John Cooper Works, tämän uuden Sport Pack sisältää myös aerodynaaminen ulkoa kit, joka korostaa kattospoileri, sekä rei'itetty nahkapäällysteinen ratti.

Mini Sport Pack Line Mini Sport Pack myös se sisältää sarjan käytännöllisempi ja mukavuutta elementtejä, kuten Monitoimiohjauspyörän, matkustajan istuin korkeudensäätö, erityisen paketin sisällä jättää erikokoisille kohteille, ilmastointijärjestelmien ja kaksivyöhykeominaisuus ilmastointi, sade anturit ja automaattinen aktivointi valot ja valon ambient sisustus.

hinta tätä linjaa Sport Pack varten Mini 3 ja 5-ovinen Isossa-Britanniassa alkaa 3300 puntaa (4400 euroa).

Adblock
detector