Alibaba RX5, uuden auton Cristiano Ronaldo

Alibaba RX5, uuden auton Cristiano Ronaldo

Alibaba RX5 Se on ollut autossa Cristiano Ronaldo on saanut palkinnon tultuaan valituksi MVP "Mundialito tunnustamista annetaan pidetään paras pelaaja turnauksessa FIFA, jossa he pelata parasta joukkuetta kunkin maanosan ja voittaja liigan seura isäntämaan kilpailun aikana.

Ja muista, että kiinalainen yritys Alibaba E-Auto sponsoroi FIFA Club World Cup, mitä me tunnemme 'Mundialito', koska 2015 sopimus, jolla päättyy 2022. Vuoteen 2014 brändi Toyota palveli sponsori, mutta nyt Kiinan tekniikka jako on tästä toiminnasta vastaaville. Viime vuonna hän äänesti paras pelaaja oli Luis Suárez (FC Barcelona), mutta Alibaba ei anna yhtään autoa, koska pohjimmiltaan he eivät olleet vielä julkaistu.

tämä Alibaba RX5 Se on ominaisuus ollessa autokäyttöliittymäkonsepti tai "Internet Car sisältänyt hintaa. Kotimaassaan myydään alle 20000 euroa, melko alhainen hinta, kun ajatellaan tarjota pysyvä liittyviä toimintoja Internetin kuten maksu polttoaineen ja tietulleja ilman päästä pois autosta sekä vastaanottaa toimituksia ostojen olet tehnyt verkossa suoraan auton. Tämä on mahdollista vain siksi naamioidut joka liitetään auton, mutta on vielä hieman kehitteillä ja hoidetaan jatkossa.

Luotu pohjalta mallisegmenttinä SUV, Alibaba RX5 Se on työtä itse Alibaba E-Auto, automaker SAIC ja Yunos teknologiayritys, joka myös kuuluu ensimmäinen.

Tietenkään mitään tekemistä sen kanssa, mitä Cristiano Ronaldo yleensä autotallin ...