Mercedes E-Class All-Terrain, E-sarjan hinnat enemmän Campero

Kun Mercedes E-Class All-Terrain Saksan markkaa sen vaihtoehtona on Audi A6 Allroad niiden off-road taitoja. Tässä on hintansa.

Mercedes E Class All Terrain, jo myynnissä

Mercedes E Class All Terrain, jo myynnissä

Mercedes E Class All Terrain, jo myynnissä

Mercedes E Class All Terrain, jo myynnissä

Välillä Mercedes E-Class vastaanottaa uuden jäsenen: Versio taidot enemmän roader nimeltään All-Terrain. Se tulee myyntiin alkaen 61500 euroa, mikä se on, mitä se maksaa version -The 220d 4Matic-neliveto ovat universaaleja Mercedes E-Class All-Terrain- sedan. Tuttuja kehon, hinta luokan E nelisylinterinen dieselmoottori 194 hv on 66500 euroa.

myöhemmin saapuminen odotettu E350d, kuusisylinterinen 258 hv, kuten se, joka alkaa markkinoida nelivetoinen myös liittyä pelkästään yhdeksän automaattivaihteistolla 9G-Tronic.

Sen lisäksi, että suojella ympäristöä ja tunnistamalla kehon grilli Mercedes puhutaan usein vastaa "SUV-tyylinen '- tämä monipuolinen muunnos E-luokan on tunnettu siitä, suurempi vapaa korkeus maanpinnasta.

Mercedes E Class All TerrainMercedes E All-Terrain SUV taitoja

Tämä korkeus on muutettavissa, että standardi, Mercedes E-Class Kaikki maasto on sisällytetty Incorporate Ilmajousitus Body Ohjaus. Dynaamisesti Valitse voit valita viidestä ajo-ohjelmat, jotka muuttavat lähellä korkeus telakat, miten moottori, vaihteisto, ohjauksen ja ajonvakautusjärjestelmä työtä. että erityinen ohjelma ajo off-road-, käytettävää johdannaista Mercedes GLE, E-luokka Kaikki maasto kasvoi 2 cm sisäkorkeus kun nopeus pidetään alle 35 km / h; muuten automaattisesti, suspension nousee. Kun ajo-tilassa Kaikki maasto myös muuttamalla kynnyksen luistonesto, Samalla kuljettaja on pääsy hyödyllistä tietoa maastossa, koska suuntakulman pyörien korkeus auto, kaltevuuskulma tai vaakakallistusta. Myös jarrun ja kaasun asema tai suunta kompassin.

Mercedes E-Class All-Terrain myös Se on erityinen renkaat, enemmän profiilin ja vaimennus eriytetty versioita asfaltti asetuksia.

Näistä, rungon All-Terrain on 2,9 cm korkeampi, josta 1,4 cm johtuen renkaan ja jousituksen 1,5 cm. Korkeusero, joiden kanssa se voi toimia on 3,5 cm, vaihtelivat välillä 12,1 ja 15,6 cm, riippuen valitusta ohjelmasta tai manuaalisesti valitun tason.

Sisällä Mercedes E-sarjan farmari on hallita kuormatila varmuuskopiosta säätöpotkurille jonka avulla kasvaa 30 litraa tavaratilaa, jopa 670 litraa. Lisäksi tuki on jaettu kolmeen osaan, mittasuhteet 40/20/40, ja sallii joustavasti mukautumaan erilaisiin käyttötarkoituksiin ja matkustajalle.

Mercedes E 220D 4 All-Terrain Matic 9G-Tronic hyväksyy keskimääräinen kulutus 5,2 l / 100 km, kiihtyvyys 0-100 km / h 8,0 sekunnissa ja on suurin nopeus 232 km / h.

Adblock
detector