Uusi Seat tulevaisuuden: 7-paikkainen SUV, Arona, sähköinen ...

Uusi Seat tulevaisuuden: 7-paikkainen SUV, Arona, sähköinen …

Puhumme tulevaisuudesta istuin presidentti Brand, Luca de Meo, joka kertoo meille joitakin yksityiskohtia tulevista suurten SUV 7 paikkainen ja uuden Arona.

Tulevaisuuden autot Seat: Suuret SUV, Arona, sähköinen ...

Tulevaisuuden autot Seat: Suuret SUV, Arona, sähköinen ...

Tulevaisuuden autot Seat: Suuret SUV, Arona, sähköinen ...

Tulevaisuuden autot Seat: Suuret SUV, Arona, sähköinen ...

Istuin katsoo tulevaisuuteen ja mikä tapa! Jos muutama kuukausi sitten, hän saavutti täydellisen päivitys sillä yksi sen myynti, Lion 2017, muutama viikko sitten osallistuimme avajaisissa yksi sen odotettavissa tiedotteet viime vuosina: viidennen sukupolven Seat Ibiza.

Kanssa lavastus Näiden kahden todellisen raskaan sarjan, se pitäisi nostaa kysymyksen:syntyy uusia autoja Seat? Vastaus on kyllä. Puhuimme yhtiön toimitusjohtaja, Luca de Meo, päälle Seat uusien autojen saapua 2017 ja 2018

Suuri SUV Istuin 7 paikkainen vuonna 2018

Luca de Meo Se antaa meille avaimet tulevissa versioissa tuotemerkki, kuten selitimme joitakin salaisuuksia uusi iso SUV Seat“Kun sain siellä 20V20 Seat käsite, mutta ilman siihen liittyvää hanketta. Siitä lähtien olemme pyrkineet löytämään ratkaisuja ja yritysten tavoin olemme saavuttaneet maastoauto suurta tulevaisuutta maksaa meille 30 prosenttia siitä, mitä meidän pitäisi investoida, jos teimme omillamme, mitä hyödyntävät alustoja ja tehtaiden ryhmään. Ja mikä olisikaan parempi paikka kuin Wolfsburg (Saksa), syntymäpaikka Volkswagen-konserni toteuttaa se. Emme voi maksaa enemmän kuin jos tekisimme vuonna Espanja mutta Martorell meille oli mahdotonta kapasiteettiongelmia.

Suuri SUV Istuin 2018Tulevaisuudesta istuin SUV kanssa 7 paikkaa sisätilan järjestelyä, De Meo selittää seuraavasti: "Tämän uuden Seat on Volkswagen Tiguan XL. tämä auto merkitsee tulevaa mallia Seat vaikka se on tulevaisuuden Seat Leon -2019, joka saapuu muutamaa kuukautta myöhemmin, joka antaa meille tie tyylillisesti Sekä ulkoa ja seuraavina vuosina. Se on hyvin kannattava, mutta ei suuri määrä auton ja antaa meille mahdollisuuden investoida muita asioita, jotka voi unohtaa ja jotka ovat välttämättömiä, kuten CO2 tai sähköistys välillä. Hän vahvistaa siteitä Seat ja Volkswagen, mikä on erittäin tärkeää meille, koska me myös Saksassa valmistaa Seat ja kasvien henkilöstö voi tietää ja olla ylpeä tehdä Seat. Sitä ei ole vielä päätetty nimeä vaikka viime päivinä Olen saanut tarjouksia Useissa kunnissa tarjoaa nimensä tulevien laaja SUV Seat”.

Istuin tehokkaita teknologioita: CNG kaasu, sähkö, hybridiautojen …

Puheenvuoroaan de Meo uusien lähteiden käyttövoima: “Odotetaan meidän Ensimmäinen sähköinen vuonna 2019, panostaa CNG (paineistettua maakaasua). On potentiaalia ja minä, italialainen, olen nähnyt sen tuloksellista. Arona tarjotaan myös kaasulla. Sähköä ei vielä ole määritelty, jos teemme sen lavalla Leon tai Ibiza. Se on auto, joka auttaa meitä myydä tai muutoin tarjota palveluja. Koska hybridisaatiota ei ole päätetty, mutta seuraavan sukupolven Seat Leon pitäisi tarjota hybridi, kuten segmentin alla.

Seat SUV tulevaisuusSeat Arona: Tällä "Ibiza" Maastoauto, ensimmäinen saapua

Seat SUV Ateca tahtoa "pikkuveli". Uusi mini SUV Sitä kutsutaan Arona ja käyttää paljon teknistä perustaa vapautuu Istuin Ibiza viidennen sukupolven. Se on Frankfurt autonäyttelyssä Syyskuun kun näemme virallinen esittely uusi Arona.

Mitä tulee mitat, pituus Arona Sen pitäisi olla noin 4,20 m ja lukuisia muokkausmahdollisuuksia ulkoa ja sisältä tulee olemaan yksi suurista tunnusmerkkejä. Mitä tulee moottorit, todennäköisesti kuuluu moottori bensiini kolmen sylinterin 1,0 TSI tehotasojen 95 ja 115 hv, kun taas dieseli 1.6 TDI tarjotaan versioissa 80, 95 ja 115 hv. Mitä versioita suurimmassa määrin ekologinen luonne ja lausuntoja, jotka olet lukenut Luca de Meo, myös olla Arona maakaasu. Aiomme myös kiinnittää jos niitä myydään ainoastaan ​​kahden neliveto variantteja tai tuleeko mitään AWD-versio 4Drive.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Haastattelussa Luca de Meo, uutena toimitusjohtajana Seatin

– Istuin ja mikroskooppi optimoida laadun autonsa (video)

– Ateca Seat TSI vs. Toyota C-HR: Mitä kiinnostunut SUV, hybridi- tai bensiiniä?

– X-Perience Seat Leon Titan Desert: The Lion äärimmäinen

Adblock
detector