Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio hinnat Italian peto

Tiedämme hinta kaikkein radikaali ja urheilullinen versio Alfa Romeo Giulia, Italian uusi palkkio sedan, joka tukee ja tilauksia verkkosivuillaan.

Quadrifoglio Alfa Romeo Giulia 87000 euroa

Quadrifoglio Alfa Romeo Giulia 87000 euroa

Quadrifoglio Alfa Romeo Giulia 87000 euroa

Quadrifoglio Alfa Romeo Giulia 87000 euroa

Se on suuri uutinen Alfa Romeo Tämän 2015: Giulian uusi palkkio sedan joka lupaa antaa paljon saksalaisen trio Audi-BMW-Mercedes. Ja jos tässä ei olisi tarpeeksi, Italian brändin aloitti kaupallisen strategian kanssa urheilu- ja hienompaa versio peto, valo, joka on tarkoitettu Quadrifoglio.

kanssa Ferrari V6 2.9 Turbo konepellin alle, uusi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio tarjoaa enempää eikä vähempää kuin 510 hv teho ja 61.2 mkg vääntömomentin, jonka nostanut hänet 100 km / h pysähdyksistä vain 3,9 sekuntia ja kuljettaa sen 307 km / h huippunopeus. Se on myös erilainen ajotilaa kiitos “Alfa DNA-järjestelmä.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

tilaukset Italian uusi urheilu peto voidaan muuttaa kerran Frankfurtin autonäyttelyssä sulkee ovensa. hänen lähtöhinta tulee 87000 euroa, mutta Alfa Ohjelma piirtää rajoitettu painos luovutus 103000 euroa Quadrifoglio kutsutaan Performance Edition. Tämä erityinen muunnelma, jota voi ostaa vain internetin kautta, edelleen urheilu kohteita, kuten keraamiset jarrut, katto ja konepelti hiilikuitu, urheiluistuimet tyyppi “BACQUET ‘valmistettu samasta materiaalista ja allekirjoittanut Sparco, …