Volkswagen Cross Coupe GTE tulevaisuudessa maastoauto

Volkswagen Cross Coupe GTE tulevaisuudessa maastoauto

Beyond näyttäviä kuvan ja sisältää kaikki tekniikan käsitteenä, tämä uusi VW Cross Coupe GTE on erityisen tärkeää nyt ja ennakointi uuden linjan SUV brändi, nykyisin suunniteltu USA Vuoden 2016 siellä jo vahvistanut käynnistää mallin 5 metriä ja 7 paikkaa, jossa golf alustan ja voi olla eri versioita. Täytyy osata päästä Eurooppaan.

Volkswagen Cross Coupe GTE

Volkswagen Cross Coupe GTE

Volkswagen Cross Coupe GTE

Volkswagen Cross Coupe GTE


Videoalustakumppaneihimme Video Management Video Solutions Video Player

Se on varmasti XL Touareg lajeja mutta alhaisemmat tuotantokustannukset näemme, jos se näkyy myös alhaisempi myynnin määrä. Se on mitä on MQB modulaarinen alusta, että sillä ei ole väliä tarjota kompakti, joka sedan tai ja päättyy 2016, suuren SUV lähes 5 metriä pitkä ja 7 paikkaa. Se ilmoitti virallisesti USA, valmistetaan Tennesseessä, mutta emme tiedä vielä, onko sitten tulevat Eurooppaan … ja missä muodossa.

Lähdettyään välähdyksen vuodesta 2012 tähän uuteen Maastoauto alle kahdessa edellisessä prototyypit, Blue Cross and Blue Cross Coupé, Volkswagen esittelee tällä kertaa Detroitin autonäyttelyssä kolmasosaa variantti prototyypin muodossa, jonkin verran pienet mitat (4,85 metriä pituus, 2,03 leveä ja 1,74 korkea), 5 Interior torit ja tällä kertaa selkeä esteettinen coupe. Nyt virallisesti, brändi vahvistaa, että näytöt ja ominaisuudet kielen lopullinen muotoilu on kovin iso SUV 7 paikkaa jo ilmoittanut … vaikka epävirallisesti tiedossa, että voisi tulla versio, joka VW selviytymään uuden BMW X6 ja Mercedes GLE Coupe.

Ainoa varma asia on, että onko tulevaisuudessa 4×4 coupe tuotantoon, risti Coupe GTE on lopullisen vahvistuksen uuden linjan maastoauto VW, amerikkalainen suunta (on suunniteltu erityisesti kyseisillä markkinoilla) periaatteessa useiden elinten ja sillä ei ole mitään tekemistä nykyisen Touareg koostaan ​​huolimatta, vedonlyönti kevyempi ja myös korvaamalla sen pituus- moottorit poikittaiseen määräykset.

Ensimmäinen yllätys tämän uuden VW Cross Coupe GTE on hyvin lihaksikas kuva, raideleveys ja yksityiskohdat kuten sen valtava käsite 285/40 R22 renkaat mittaamalla tai näyttäviä Grand Pacific Glacier Blue maali. Erittäin houkutteleva ehdotus ja sekin näyttää esittävän uuden suunnittelu sisätilojen. Itse asiassa mukaan VW rakentuu kaksi avainta: puhtaamman kanssa enemmän horisontaalinen kokoonpano, ja enemmän intuitiivinen luonne että ehdottomasti sulkee analogisen aikakauden.

Tämänsuuntaisia, VW Cross Coupe GTE tarjoukset täysin digitaalinen instrumentointi, Virtuaalinen Cockpit samanlainen kuin ryhmässä: eli TFT-näyttö 12,3 tuumaa Korkean resoluution ja muokattavissa jota kuljettaja. Vierellään myös se korostaa suuri 10.1 “näyttö keskikonsolissa, täydellinen touch, tunnistava lähestymistapa ja, ensimmäistä kertaa, myös gestural ohjaus. Kruunaava suuri tila ja hyvä ilmapiiri myös löytää kaksisävy nappanahka, alumiini insertit, Wi-Fi ja ilmastoinnin 4 alueet.

VW Cross Coupe GTE32 km 100% sähköinen

Syöttäminen mekaaninen osio, yksi suurista eduista MQB alusta rakentuu on, että tämä uusi linja on SUV ja paikka, julkaisunsa jälkeen, sekä perinteisiä variantteja Dieselöljyn ja bensiinin, kuten teho, of maakaasu, of vety-akku… tai Plug-in hybridi nyt esittänyt Julkisen tämä Cross Coupé. Tapaan jo ilmoitettujen Golf ja Passat, myös GTE nimi.

Tietenkin, toisin kuin golf tai Passat, älä odota tämän Cross Coupe GTE 1,4 TSI bensiinimoottori. Sen sijaan, ja koska amerikkalainen ehdotus, joka on, VW kiinnikkeet V6 3,6-litran bensiini ja 280 hv, liitetty automaattiseen 6 nopeus DSG. Vierellään tehdä mekaanisella järjestelmällä kahden sähköisen työntövoimalaitteet: edessä yksi 40 kW (55 hv) taka 85 kW (115 hv), jotka tarjoavat puolestaan AWD ja syötetään Litiumioniakku valtava kapasiteetti (14,1 kWh) alapuolella keskikonsoliin.

Plug-in, koska se on, VW Cross Coupe GTE Voit kytkeä verkkoon varten, kun akku on täysi tarjous jopa 360 hv nivel- ja 32 km 100% teholla autonomiaa. hänen kulutus arvioitu keskiarvo on 3,36 l / 100 km, kun hänen huippunopeus on 209 km / h, kun vain 6 sekuntia mennä 0-100km / h. Ja tämä GTE tarjoaa useita kasvoja.

Itse asiassa me siinä enemmän kuin 10 ajotilaa. Tavallinen E-Mode, hybridi, GTE ja akku Hold ja veloittaa että jo tarjoavat Golf ja Passat GTE, lisää myös perinteinen Mukavuus, Eco ja urheiluministeri, mutta ennen kaikkea lisätä nyt Uusi ohjelma erityisiä maastossa myös osoittaa sen mahdollisuuksia 4×4. Hänen ansiostaan ​​kuljettaja voi vaihdella vastauksenne yli ajamista Rocks, muta / hiekkaa, soraa tai lumen.

Kerran oli elää tänäkin VW Cross Coupe GTE, jää vain nyt nähtäväksi, onko kuva ja teknologian ehdotti huipentuu SUV on 5 metriä ja 7 paikkaa ilmoitti tuotemerkin loppuun mennessä 2016 Yhdysvalloissa tai jos, kuten näyttää, se johtaa Lisämuunnoksessa coupe tämä uusi malli. Aika lause.

Adblock
detector