Nissan Pulsar NISMO, urheilullinen pienikokoinen raivo Japani

Nissan Pulsar NISMO, urheilullinen pienikokoinen raivo Japani

Uusi Compact Nissan Pulsar, jo sen vastaava NISMO urheilua versio. Tietenkin, sikäli kuin käsitteellinen veto paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä. Lyhenteet Nissan Motorsport lippu on nyt tullut kompakti segmenttiin.

Nissan Pulsar NISMO

Nissan Pulsar NISMO

Nissan Pulsar NISMO

Nissan Pulsar NISMO

Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST, Renault Mégane R. S., Opel Astra OPC ja yritys, valmistautukaa koska voimakkaat tuulet Nissan. Hiljattain käyttöön Uusi kompakti malli ja Japanin yritys, Pulsar, alkaa yhdistää urheilu lyhenteet niin monta merkki haluamme: NISMO.

Nissan Pulsar NISMO paljasti Pariisin autonäyttely On toistaiseksi Kun tutkittiin mahdollisuuksia urheilu- ja rakenne, joka voi tuoda tulevaisuudessa katu malli. Katsellen välittämä kuva prototyyppi näytteillä Pariisin kaupungin voisi hyvinkin vastata selvä NISMO mallia.

Kuten muissakin NISMO mallit Nissan (Juke, GT-R tai 370Z), The korin in satiini harmaa punaisella elementtejä kuin contrast- saa perusteellista työtä aerodynaaminen kit, kun taas sisusta se sisältää urheiluvälineitä väreillä: Alcantara istuimet, ohjauspyörä, polkimet ja muut yksityiskohdat erottuvat ennen kaikkea.

Nissan Pulsar NISMO

Palatakseni ulkoa, Nissan Pulsar NISMO, löydämme etupuskuri tärkeää ulottuvuutta, liitettävä optimoitu ilmanottoaukot ja tuuletusaukot jarruille. puolella kynnykset ja pyörän hiilikuitu, ja pyörät 19 tuumaa -jos 235/35 R19- korostettu profiilinäkymään. Takana, lähettää yhden silmiinpistävä diffuusori, keskus poistoaukon ja takaspoileri, myös hiilikuitu.

Odotetusti urheiluauton näitä ominaisuuksia, korkeus ja painopiste on alennettu verrattuna konventionaalisten, sekä ottaa suspensiot, jouset ja vaimentimet tarkistettu ja tehnyt hyviä pisteitä NISMO auton. osoite Se on myös ollut kalibroida entistä ketterä, suora ja urheilullisen, täydellinen myös puristaa piiri.

Nissan Pulsar NISMO

Käsityksemme

Silti sen täytyy tietää hyvin tärkeä osa Nissan Pulsar NISMO: sen mekaniikka. Kuinka pitkälle johtanut Kompaktin Nissan Motorsport? Sen perusteella, mitä me tiedämme sen aiemmissa malleissa NISMO, GT-R ilmoittaa 550 hv, 370Z puolestaan ​​355 hv, ja Juke pysyy 200 hv. Hahmo (jälkimmäinen) olemme antojaría vähintään kohtaamaan kilpailun omassa segmentissään.

Adblock
detector