Volkswagen Golf R400, tehokkain Golf

Volkswagen Golf R400, tehokkain Golf

Volkswagen Golf R400 prototyyppi voisi olla kadulla huomenna, koska se vie mekaanisia osia jo saatavilla muita autoja Volkswagen Group. Se on 400 hevosvoimaa ja kiihtyy 0-100 km tunnissa 3,9 sekunnissa.

Volkswagen Golf R400, valokuvia ja viralliset tiedot

Volkswagen Golf R400, valokuvia ja viralliset tiedot

Volkswagen Golf R400, valokuvia ja viralliset tiedot

Volkswagen Golf R400, valokuvia ja viralliset tiedot

Volkswagen esittelee Peking autonäyttelyssä prototyyppi, joka on monia vivahteita todellisuudesta saat hyvän vastaanoton yleisöltä. Sitä kutsutaan golf R400 menee askeleen pidemmälle R-versio on nyt saatavilla autoliikkeiden koska se sysää 100 hv yhteensä 400 hv.

mekaaninen sydän Volkswagen Golf R400 Se on pienikokoinen ja moduloitavissa 2.0 TSI moottori. Tämä jatkuu Volkswagen-konsernin hyvää hedelmää, koska se on sama käytetty muun malleja, Audi S3 ja Golf R. Saksan monikansallisen ovat vakuuttuneita siitä, että sinun täytyy antaa paljon pelata.

Jos viime Geneven autonäyttelyssä esitellään tämän moottori prototyyppi Audi TT, kutsutaan 420 koska nämä ovat CV saadaan nyt sijoittaa tähän Volkswagen Golf R400 venyttää sen hevosvoimaa tätä lukua. Golf R 400 on 200 hv per litra tilavuus, korkea tuotosindikaattoreiden oman urheiluauto sijaan kompakti auto. Lisäksi suurin vääntömomentti saavuttaa 45 MKG välillä 2400 ja 6000 rpm. 4motion Golf R järjestelmä on puhdistettu ja käytetty Haldex-5 ajettu sähköhydraulisen pumpun öljy.

Kiitos kevyt automaattivaihteisto DSG dual kytkin ja alhainen paino elin, Golf R 400 pysyy 1,420 kg Yhteensä. Ja että vaikka lukien kaikki neliveto. Tulos: suhde 3,55 hv / kg.

Ulkopuolella R400 se muistuttaa muita autoja ja myyttinen. Mukaan suunnittelijat Volkswagen “se on laajentanut rungon leveyden 20 mm kummallakin puolella ja uusi lokasuoja suunnittelu ovat moderni tulkinta legendaarinen Rallye Golf G60 1988”.

Jos ulkomailla myös se korosti keltainen koriste, lukuun ottamatta 19 tuuman pyörät ja iso takaspoileri kanssa lisäjarruvalo upotettu se, sisällä on yhtä silmiinpistävää. Keskusjuovia istuimet on ristipistoihin ja on valmistettu Alcantara kudosta. Korkeudella pään ja sivupinnoille, istuimet on verhoiltu kuten kutsutaan VW "hiili nahka".

Adblock
detector