Se on viimeinen Mercedes Class G: yksinkertaisesti brutaali ...

Se on viimeinen Mercedes Class G: yksinkertaisesti brutaali …

Kun lähes 40 vuotta valmistanut, Mercedes-Benz sanoo hyvästit hänen karismaattinen luokan G erikoispainos Mercedes-AMG G 65 Lopullinen teksti, brutaali 4×4 "vain" 630 hv.

Mercedes-AMG G 65 Lopullinen teksti: The Last Luokan G

Mercedes-AMG G 65 Lopullinen teksti: The Last Luokan G

Mercedes-AMG G 65 Lopullinen teksti: The Last Luokan G

Mercedes-AMG G 65 Lopullinen teksti: The Last Luokan G

sisään 1979, Mercedes-Benz Se alkoi valmistus luokka G, yksi real ATV kanssa käyttäytyminen alueilla taitavimmat offroad monimutkaisempi että voit kuvitella. No, allekirjoittamalla tähti kunnioittaa tätä legendaarinen 4×4 lanseeraamalla Mercedes-AMG G 65 Lopullinen painos, variantti, jonka oletetaan ennalta poistumisnopeus Mercedes G-luokka autoteollisuuden kohtaus.

Ja sanomme lähtökohtaisesti, että muutaman kuukauden huhuttu, että Mercedes-Benz voisi olla readying Next Generation Luokan G. Itse asiassa, jotkut väittävät, että uusi malli voisi olla valmis 2018. Samalla voimme vain nauttia tästä lajista "lopussa festivaalin" mikä se on Mercedes-AMG G 65 Lopullinen painos, super yksinomainen painos, joka vain tehdä 65 yksikköä.

Mercedes-AMG G 65 Lopullinen painos huokuu voimaa ja valtaa kullekin huokosiin. Mekaanisesti, se sisältää bensiinimoottori 6.0 V12 biturbo mikä tekee siitä maksavat 630 hv ja suurin vääntömomentti 101,97 mkg, mikä merkitsee tyypillisempiä urheiluauto kuin sataprosenttisen off-road auto suorituskykyä. Nimittäin siinä esitellään kiihtyvyys 0-100 km / h 5,3 sekuntia ja suurin nopeus elektronisesti rajoitettu 230 km / h. Vastuussa siirtämiseksi tällaisen joukko raakuutta asfaltin ja maastossa alueet on automaattinen AMG Speedshift Plus 7 G Tronic seitsemän nopeus.

Mercedes G-luokkaIkään kuin se olisi soturi, The Mercedes-AMG G 65 Lopullinen painos Se on valmis "taistelu" aivan erityisellä tavalla, puku "vihreä baretti" jossa korostetaan valu 21 tuuman pronssi radiot, hopea jarrusatulat ja eri aerodynaaminen ja koriste lisäaineita ulkopuolella tiiviste AMG Sport.

että sisusta, Mercedes-AMG G 65 Lopullinen painos Lisäksi se on oma merkki, jossa istuimet ilmastointijärjestelmä ja peitetään Nappanahkaverhoilu musta koristepistoksen vaaleanruskea ja koristeompelu pronssista, jyrsitty tekstaus rajoitettu painos muutos ja matot leikataan vaaleanruskea nahka ja musta ompelemalla.

Mercedes-AMG G 65 Lopullinen painos Se rakennetaan Graz (Itävalta) yhdessä tehtaiden Daimler omistettu autojen käsityötaitoa. ja hinta? alkaen 310233 euroa Saksan markkinoilla.

Adblock
detector