Skoda Kodiaq: niin tulee uusi SUV Skoda

Skoda Kodiaq: niin tulee uusi SUV Skoda

Nyt se on virallista: uusi iso 7-paikkainen SUV Skoda Kodiaq kutsua. Se mittaa 4,70 metriä, joka esitellään kesän jälkeen ja tuli markkinoille alkuvuodesta 2017.Skoda Kodiaq: niin tulee uusi SUV Skoda

Se oli julkinen salaisuus, mutta se Se on virallisesti vahvistettu. Uusi 7-paikkainen SUV Skoda Sitä kutsutaan Kodiaq… ja “Q” päähän, ei “k”, kuten spekuloitu. Vaikka joitakin kuukausia Saksasta kahdet muut mahdolliset nimet (tai Polar Lumiukko) tihkui sitten lopulta Kodiaq on valittu. Jos mietit mistä se tulee nimi, Skoda tekee selväksi meille lyhyt julkilausumassa tänä aamuna. “Nimi viittaa Kodiak Bears Ne elävät samannimisessä saaren etelärannikolla Alaskan. Oikeinkirjoitus johtuu kielestä sen alkuperäisväestön, Alutiiq”.

Tiedämme siis Mistä nimi Uusi Skoda Kodiaq, mutta myös hänen persoonallisuutensa. Kuin karhut tämä uusi SUV “antaa koko, lujuus ja perhe henki“Mukaan tiedottajat Tšekin yritys. Uusi Skoda Kodiaq mittaa 4,70 metriä pitkä ja se ominaisuus seitsemän todellisia paikkoja, kuten olemme vahvistaneet. Sen on tarkoitus olla esittää julkisesti toisella vuosipuoliskolla, käynnistää ja markkinat virallisesti alkuvuodesta 2017. Se on enemmän kuin todennäköistä, että esitys tapahtuu syyskuussa aikana juhla Pariisin Salon.

of Suuremmat koska uusi Skoda Yeti se aikoo myös pian aloittamassa tuotemerkin, Uusi Skoda Kodiaq Se kattaa lähes D-segmentin markkinoille samankokoisia Audi Q5, BMW X3 ja Nissan X-Trail, mainitakseni vain muutamia esimerkkejä. käyttää MQB modulaarinen alusta Volkswagen-konsernin, joten on selvää, että ominaisuus lähes kaikki tekniikka ja voimansiirtoon ja kertoo uusista Tiguan (joka muuten on myös laajennettu variantti 7 Yhteinen paikkoja Kodiaq) Ateca Seat ja Volkswagen. Se on siis pitkä akseliväli versio, joka saattaa nousta 2,79 metriä.

Arvioi auton ilmaiseksiesteettisesti Uuden Skoda Kodiaq olla SUV persoonallisuus ja erittäin aggressiivinen ominaisuuksia, että ominaisuudet jakaa myös karhuja Alaska mukaan ilmoitti Skoda. Erottuva muotoilu, hyvin lihaksikkaat linjat osoittavat suurta dynamiikkaa, kestävyys ja lujuusarvot pyritään vastaamaan. Monipuolinen ja erittäin pätevä, Tämä SUV lupaa myös valtava runko jos 7 paikkaa ei käytetä, havittelevien tutuin mallin lajissaan. Voit tehdä tämän, sinulla on käytännön ratkaisuja ja teknologiaa, että brändi nimeltään “Simply Clever”.

Skoda, että tällä hetkellä ei anna lisätietoja uuden SUV Kodiaq. Logiikka kertoo, että Vakuutus asennettu bensiinimoottorit 1.4 TSI 150 hv ACT ja Diesel 2.0 TDI 150 ja 190 hv teho, mukana on manuaalinen tai automaattinen DSG. Sinun pitäisi myös olla 4×2 ja 4×4. Toisin, esimerkiksi istuin Ateca, älä vetoa sen ja pienet moottorit equipe pääsy 3-sylinterinen 1,0 TSI ja 115 hv 1.6 TDI ja 115 hv. Pidämme raportointi …

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki tulevat Skoda

Skoda Octavia täyttää 20

Skoda juhlii 25 vuotta VW-konsernin

Adblock
detector