Devel Kuusitoista, urheilu 5000 hv

Devel Kuusitoista, urheilu 5000 hv

Se on ollut yksi suurista tähdet ja yksinomainen Hall of Dubai 2013, me tarkoitamme Devel Kuusitoista pelottava urheilua, urheilu- nero ja epäkeskisyyden joiden V16-moottori voi tuottaa 5000 hv. Lopullinen tuotantoversio voisi olla valmis vuoteen 2015 mennessä.

Devel Kuusitoista, auto on 5000 hv

Devel Kuusitoista, auto on 5000 hv

Devel Kuusitoista, auto on 5000 hv

Devel Kuusitoista, auto on 5000 hv

“On superauto valmistettu Dubaissa (…). Haluamme ainoa auto että rikkoo kaikki ennätykset‘Niin haastava ja selvästi osoittanut Rashid Al-Attari, luoja ja vastuullinen kehittäminen devel Kuusitoista.

devel Kuusitoista tai superdeportivo “made in Dubain Se tarjoaa haastavan ulkomuoto, elin maanpinnan tasolla ja monia aggressiivisia aerodynaaminen elementtejä, jotka antavat enemmän esteettinen omien avaruusalus että urheilu-osalla. Mitä on nähty Hall of Dubai 2013 on kehittynyt prototyypin lopputuotannon versio, joka voisi olla valmis noin 14 kuukautta eli ensimmäisellä tai toisella neljänneksellä 2015.

Sen lisäksi kiemurteleva muodot ja erikoisrenkaita nimenomaisesti tätä uskomaton, kohokohta devel Kuusitoista on moottori. Mukaan Rashid Al-Attari tilin, tämä hiperdeportivo on V16-moottori turbot ahdettu neljä suurta. Ja sivistynyt päivittäiseen käyttöön, kuusitoista Se ohjaa 8 aktiivinen sylinteriä ja se antaa virtaa 800-900 CV. Afortunadísimo kuljettajaa, jos haluat, voit painaa painike ‘peto’, hetki, jolloin sydän peto tuo maksimi suorituskykyä 16 sylinterit ja neljä suurta turboihin. Tuolloin ne puristetaan ne uskomattoman 5000 CV puhdas raaka voima.

Tältä pohjalta isä ‘olento’ Rashid Al-Attari, sanoo devel Kuusitoista voit voittaa 560 km / h, joka jauhaa ehdoton maksimi nopeusennätys tuotanto auton. Tämä levy on hallussa amerikkalainen peto Hennessey Venom GT, jossa 427,6 km / h, jonka jälkeen Koenigsegg Agera R (420 km / h). Bugatti Veyron Super Sport (1200 hv) on tehnyt useita testejä, jotka ovat sinkoutua hänet yli 440 km / h, vaikka mitään ei ole virallisesti sertifioitu Guinnessin ennätys organisaatiossa.

Käsityksemme

Haluamme tietää enemmän ja enemmän yksityiskohtia tämän vaikuttavan Devel Kuusitoista, jonka lopullinen hinta varmasti korkeudella valtansa lukemattomia Petro-dollareita ja euroja sopii vain vauraimmista talouksista. Maissa, jotka muodostavat Yhdistyneet arabiemiirikunnat, varmasti ei ole pulaa kosijoita. Samalla meille jää enemmän ‘arkisempi’ autot kuten Bugatti Veyron Super Sport tai Porsche 911 Turbo, esimerkiksi.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Viisi nopeinta autoa planeetalla

– Parhaan Dubai Motor Show 2013

Adblock
detector