Paras sedaneita ja SUV keinot saapuu 2016 ja 2017

Paras sedaneita ja SUV keinot saapuu 2016 ja 2017

Suuret SUV 5 ja 7 paikkaa, vaikuttava keskimääräinen sedan uusittu ja parasta teknistä pataljoona autoteollisuudelle. Tarkkaavainen kaikkea mitä tulee keskipitkällä korkea markkinasegmentillä.

Uudet sedaneita ja katumaasturit saapuvassa

Uudet sedaneita ja katumaasturit saapuvassa

Uudet sedaneita ja katumaasturit saapuvassa

Uudet sedaneita ja katumaasturit saapuvassa

Jatkamme katsomaan, mitä se tarjoaa suuria autojen markkinoilla jäljellä 2016 ja koko 2017 Jos viikko sitten tarjosimme sinulle luettelon parhaista pieniä autoja, ja eilen parhaista autoista ja kompakti katumaasturit, tänään analysoida suuri autojen segmentissä. Alla on parasta, mitä tuo meille luokkaan salonkia ja SUV UMI. On paljon, hyvä, mukava … ja jotkut, mutta ei niin halpaa. Mutta on kaikkea. Kerromme aakkosjärjestyksessä.

Audi Q5: myytävänä 2017

Seuraavan sukupolven, Audi Q5 lupaa harppauksen kannalta mukavasti, sekä keinojen kehittyminen ja livability. Uuden Q2, hän ja tuleva Q3 koko kasvaa eriyttää. vaiheen alusta MLB Q5 johtaa yhdessä olennaista painoa säästää jopa 100 kg:, sekä joukko määrällisiä ja laadullisia parannuksia lähes kaikilla osa-alueella: Cx alenee 0,30, liian matala ollakseen SUV. Valikoima ei poikkea suuresti A4, sulkematta pois mahdollisuutta urheilu SQ5 TDI 340 hv, ja jopa Q5 RS vähintään 450 hv.

Niin tulee Audi Q5

Audi A6: myytävänä 2017

uuden Audi A6 on jopa 100 kiloa kevyempi, 20 prosenttia tehokkaammin ja edelleen korostaa huomiota ylellisyyttä ja yksityiskohtia. Rinnan uusien avustajien turvallisuus, Se loitontaa entisestään Audi A4 päästä edes alkuun hieroa A8. Sedan, joka lupaa viitataan luokka vaativin.

Niin tulee Audi A6

Audi A6BMW X3: myytävänä 2017

kolmannen sukupolven ja raidan BMW X3 joka lupaa edelleen viittaus Maastoautoalaan välineet. Uusiminen myönnetään ensisijaisesti optimoimaan sen monipuolisuus ja tehostamiseen. hänen uutta arkkitehtuuria esittää lisää taistelu, kevyempi ja uudet moottorit, kuten plug-in-hybridi-versio.

Tämä tulee olemaan BMW X3

BMW 5-sarjan: myytävänä 2017

Kevyempi ja tehokas, Seuraavan sukupolven BMW 5-sarjan Sedan parantua dynamiikkaa, teknologisen tason ja turvallisuuden. Sitä käytetään emäksenä arkkitehtuuri CLAR, joka hybridi rakenne yhdistää hiilikuitu, lujien terästen ja alumiini ultra saavuttaa merkittäviä painon säästö ja lisääntynyt jäykkyys. Mukaan moottoreissa, se voisi olla välillä 70 ja 150 kg kevyempi. Sinulla on julkaisematon versio 3-sylinterinen moottori pääsy sen vaihteluväli, jotain uutta sedan tämän luokan, mutta olemme jo nähneet sarjan 3. toisella puolella saldo jatkossakin Urheilu M5, 8-sylinterinen ja vähintään 600 hv, mahdollisesti veden ruiskutus järjestelmä säästää polttoainetta ja vähentää päästöjä. Tämä ennakko, joka on myös testataan mekaaninen tricilíndricas bensiini, lisää tehoa 10% ja vähentää kulutusta 8%.

Tämä tulee olemaan BMW 5-sarjan

Mazda 6: myyntiin syksyn 2016

uuden Mazda 6 on nyt tulossa markkinoille pian, tärkeä moottori parannuksia joilla pyritään optimoimaan ajomukavuus ja vähentää tärinää. Vieressä uusi G-Vectoring Ohjausjärjestelmä sedan parantaa tarkkuutta ja ohjataan tiellä. Hän lupaa paljon.

Tämä on Mazda 6

Mazda 6Mercedes E Coupe: myytävänä 2017

Veistos pyörillä uudelta Mercedes E-Class käynnistetään tänä vuonna. Puhumme tietenkin sen muunnelma coupe elin, varmasti upeimmista. Tämän uuden sukupolven on mount E-sarjan sedanin moottorit, 195-258 hv Diesel, bensiiniä ja AMG 184 401 hv. Mukana on myös kytkettävien hybridi vaihtoehtoja.

Tulevaisuus Mercedes

Opel Insignia: myynti alkuvuodesta 2017

plus koko parantaa habitabilidades vielä laihdutus, paljon painoa. Niin tulee Uusi Opel Insignia. Se on hyvin suuri, ja flirttailee viisi metriä pitkä … asti varattu edustus salonkia. Taistelunsa kasvaa kymmenen senttiä nykyisestä 2,74 metriä parantaa livability ja vartalon olla huipulla kannalta siirtymä, jossa Passat valokeilaan sen 486 litran tavaratila. Hän myös vetoa Vähentyminen ja 2,0 CDTi katoaa 1,6 CDTi hallituskauden kanssa biturbo -premiered suurin eksponentti Astra 160 hv.

Niin tulee Opel Insignian

5008: myyntiin keväällä 2017

Peugeot on juuri ottanut käyttöön uusi 5008 SUV 4,64 metriä pitkä ja 7 paikkaa, modernilla digitaalinen kojelauta ja suuri tavaratila 780 litraa. Se saa ensi-iltansa Pariisin autonäyttelyssä 2016 ja sen myynti on ilmoitettu puolivälissä 2017. Uusi 5008 osuus Peugeot moottorien 308 ja 3008, koska kolme johdettujen EMP2 alustalla. Linkin löydät kaikki tiedot tämän mallin.

Tämä on Peugeot 5008

5008Porsche Panamera: myyntiä marraskuussa 2016

Kuva ja yli 991 dynaaminen uuden sukupolven Porsche Panamera. ylivoimainen teknologinen taakka, Myös poikkeuksellisen hoitoon sen 4 matkustajalle. Se tarjoaa uusia V6- ja V8-moottorit kompaktimpi, joista korosta Julkaisematon V8 Diesel 442 hv. Monia mahdollisia yhdistelmiä riippuen versio: manuaali, PDK kahden kytkimen, takaveto, jne. Uuden Panamera on valmistettu alumiinista, vaikka strategisesti se vahvistaa pohjaan itsekantava terästä. Se painaa sama kuin ennen, yli 70 kiloa vakiovarusteena. Tulet maahamme marraskuussa.

Näin on Porsche Panamera

Renault Koleos: myytävänä alkuvuodesta 2017

toinen suuri SUV tulossa markkinoilla. Tällä kertaa puhumme uusi Koleos, jotka sijaitsevat alueella Kadjar edellä. Se mittaa 4,67 metriä pitkä, viisi paikkaa, mutta ei kiinnittämällä yksi rungon 542 litran. Se on moderni teknologiatarvikkeet periytyy muiden mallien tuotemerkin ja kyky tarjota kaikille neliveto.

Niin tulee Renault Koleos

Renault KoleosSkoda Kodiaq: myytävänä alkuvuodesta 2017

toinen suuri SUV, tämän ja muiden kanssa 7 paikkaa Hän herättää paljon odotuksia. Ensi-illassa Skoda Kodiaq olla yhtä suuri, Sekä koko ja pyrkimyksiin varten ehdottomasti laittaa imago vastaamaan itse tuotteeseen. tekninen kehitys johon ne ovat syntyneet toisen sukupolven VW Tiguan ja julkaisemattomat Ateca Seat tuntea niiden pohjista. Antelias 4,69 metriä, takakonttiin jopa 720 litraa, 30 ratkaisuja “Symply Clever” … tähtää korkealle.

Niin tulee Skoda Kodiaq

Volvo XC60: myytävänä 2017

puhelu Upouusi Volvo XC60 se saapuu. ja noin uusi modulaarinen alusta, tarjoavat teknologinen taakka ja uudenlaisia ​​moottoreita että turvautuminen inline 4-sylinterinen 2,0. Plug-in hybridi on kaksi vaihtoehtoa, joiden teho jopa 407 hv. ja mahdollisuus kaksi vetävää pyörää tai pitoa 4×4.

Se on Volvo XC60

VW Tiguan XL: myytävänä 2017

Kierrä myös Volkswagen Tiguan perhe, uudella XL lasku niille, jotka Ne tarvitsevat tilaa parhaimmillaan. Voittamaton ominaisuuksia ja mekaanisia ja säädöt tarjoavat. Mukana on myös tulevaisuudessa VW Tiguan Coupe.

Niin tulee VW Tiguan XL

VW Tiguan XLSaatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki kapakoissa että saapuu vuoteen 2018

¿SUV tai perheen? Valitsemme parhaan auton perheelle

SUV Guide: kaikki saapuu 2016 ja 2017

Adblock
detector