Toyota Land Cruiser 2015, kunnostettu ja parannettu laitteiden

Toyota Land Cruiser uudistaa ja sisältää kaksi uutta lähtötasot the Kirari VX ja SX, jotka tuovat lisäarvoa tähän SUV. Mekaaninen alue säilyy ennallaan ja VVT-i bensiinin 4,0 V6 282 hv ja diesel 3,0 D-4D 190 hv edelleen käytettävissä.

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Raikas tuulahdus, joka vastaanottaa espanjalaisen valikoiman Toyota Land Cruiser. Sen kaupallinen tarjonta on sisällyttämistä kaksi uutta tasoa laitteet nimeltään VX Kirari ja SX.

Perustuen maaliin VX, Toyota VX Kirari tarjous nahkaverhoilu, multimediajärjestelmä Toyota Touch 2 & GO selaimen ja vaiheet valaistut oven sanoilla "Land Cruiser Prado (edustavimmat versio tätä mallia myytiin Japanissa, Etelä-Amerikassa ja Australiassa). Land Cruiser VX Kirari on palkkio € 2500 osalta VX. Se on myynnissä 43000 €, jos kyseessä versioita kolmiovinen laitoksista ja € 49100 viisiovinen variantteja. Tämä tarkoittaa olet samaan hintaan että Land Cruiser VX ennen myyty Skin Pack. Tämä versio VX Kirari voi suorittaa myös lisäämällä Led Pack, lisäämällä ajovalot, päiväajovalot ja valonheittimien tämän tyyppisen teknologian 2000 euroa.

Toinen taso uusien laitteiden Land Cruiser on SX, että osa nykyisestä GX maaliin. SX tarjoaa kevytmetallivanteet 17 tuuman baareja katto varastointi, kaikki on vallata of 1700 euroa noin GX versio.

Lopuksi versio VXL Toyota Land Cruiser ostaa vain automaattivaihteet, Sekä kolmiovinen kehon ja viisi.

Muutosten välillä Land Cruiser, kaupallinen tarjous on seuraava: neljä päättyy kolmen-oven rungon (GX, VX VX ja VXL Kirari) ja seitsemän viisiovinen (NX, GX, SX, VX VX Kirari, VXL ja rajoitettu). NX-versio on saatavilla vain kulkuneuvoihin.

Mekaanisen osassa, ei ole uutuus, niin Toyota Land Cruiser voit Diesel 3.0 D-4D 190 hv ja bensiinin 4.0 VVT-i V6 282 CV (Jälkimmäinen on yksinoikeudella rajoitettu viimeistely).

Adblock
detector