Volvo XC40: Kaikki hinnat ja tiedot Espanjan uusi SUV

Volvo XC40: Kaikki hinnat ja tiedot Espanjan uusi SUV

Saapuminen Uuden XC40 voisi merkitä käännekohtaa Volvo. Brändin tavoitteena on pitää kasvaa myynti ja tullut erittäin kova vastustaja kaikille palkkio valmistajille.

Kaikki hinnat XC40 Volvo Espanjassa

Kaikki hinnat XC40 Volvo Espanjassa

Kaikki hinnat XC40 Volvo Espanjassa

Kaikki hinnat XC40 Volvo Espanjassa

Kun uusi kuva volvo ottavat tulevan malleja ja aikovat valloittaa pienen SUV markkinoilla, Volvo XC40 mukana kaikki houkuttimia tulla bestseller. Premium kuin muut yritykset valmistaa, koska ruotsalaiset tulevat valloittaa markkinoita.

Voit tehdä ensimmäiset tilaukset viime viikolla ja ovat jo tiedossa hintoja kahden ensimmäisen powertrains. Tällä hetkellä Volvo he ovat päättäneet sisällyttää tehokkain lohkojen lähtöönsä, mutta on odotettavissa, että ensi keväänä meillä vaihtoehto D3 Diesel 150 hv, etuveto ja manuaalivaihteisto vaatimattomampi palkkioita, ja kolmen sylinterin 1,5 litran ja hybridi pistoke, niille, jotka haluavat sähköistetystä moottori.

Nyt ne, jotka haluavat dieselajoneuvon on tilauksensa päässä D4 Diesel 190 hv, joka alkaa 42220 euroa ja maaliin Momentum ja 44233 euroa, jos mukaan otetaan urheilullinen R-Design vaihtoehto. Jos valita bensiinin malliin, me valita niiden T5 250 hv, että osa euron 47,257.50 ja 49,349.50 euroa Momentum versio loppuun R-Design.

Kaikissa malleissa vakiona suurten laitteiden luettelo, jossa kohokohta on sen turvallisuus paketti adaptiiviset jarruvalot, signaalin tunnistaminen, tukea pysyä radalla, etutörmäyksessä varoitus Automaattijarrutuksen tai detektori jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Mutta se myös monitoimiohjauspyörän ja kosketusnäyttö 9 tuuman sadetunnistin, pysäköintitutka anturit tai.

Niille, jotka valitsevat versio R-Design, edellä yksityiskohdat jonkin tietyn lajin ohjauspyörä, kynnysarvot ovelle tunnus R-malli, ulkopuolisen katto, pyörät ja peilit kiiltävä musta tai polkimiin ja siirrin urheilu muutoksia, mutta ennen kaikkea, urheilu alusta lisätään kunnostettu tarjoamaan parhaan suorituskyvyn.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Volvo XC40: ensimmäinen video, kuvia ja muuta dataa uuden SUV

Kaikkea tietoa Volvo XC40: taide, teknologia ja sisätilojen SUV

Merkitä tai ostaa auton? Volvo aloitti vallankumouksen kanssa XC40

Adblock
detector