Uuden Volkswagen Tiguan Coupe ja sen tulevaisuudesta kilpailijat maastoauto

Ikään kuin tämä ei riitä, jossa kaksi versiota uuden VW Tiguan, pian upeimmista: coupe, joka joutuu kohtaamaan uusia Skoda Kodiaq Coupé, BMW X2, GLA Mercedes Coupe ...

Volkswagen Tiguan Coupe 2018 ja sen kilpailijat

Volkswagen Tiguan Coupe 2018 ja sen kilpailijat

Volkswagen Tiguan Coupe 2018 ja sen kilpailijat

Volkswagen Tiguan Coupe 2018 ja sen kilpailijat

SUV kuppeihin jatkaa rohmuamisen keskiöön... ja että ne tulevina kuukausina ja vuosina. Jos markkinoiden kehitys jatkuu ilmoittaa päivittäin suurempi markkinaosuus tämäntyyppisten ajoneuvon, ei ole epäilystäkään siitä, että valmistajat on ehdotettu etsimällä uusia markkinarakoja myös ansaita heille enemmän emotionaalista luonne. Viime aikoina olemme puhuneet kaikki SUV kuppeihin markkinoilla (ja ne, jotka saapuvat) ja tunnemme tänään, miten uudet tiedot saattavat olla Volkswagen Tiguan ensi Coupé, meidän täytyy astua ensimmäinen tietokoneella luotuja kuvia.

Ajatus käynnistää uusi Tiguan Coupe oikeastaan ​​ei ole uusi. Itse vuonna Shanghai autonäyttely 2013 Volkswagen Hän esitteli käsitteen, CrossBlue Coupé Concept, ennakointi sen kehitystä ja näet kuvia galleriassa. Oli selvää, että sen jälkeen tuotemerkin oli mielessään Ehdotettu kompakti SUV Coupe Voisin olla jo hyvin lähellä. Siten, kun tiedot tulevat meille Saksasta laittaa 2018 päivämääräksi.

Vain vuosi sen vuoksi Tiguan Coupe voisi tulla kolmas vaihtoehto maastoauto, että tavanomainen Tiguan, tänä vuonna lisää Tiguan Allspace A venytetty versio jopa 7 paikkaa olemme jo voineet edes yrittää. Coupe siten tullut kaikkein urheilullinen ja emotionaalinen variantti erilaisia ​​tietenkin kehitettyjä Sama MQB alustan saksalaisen ryhmän. Josta jättää myös esimerkiksi Ateca Seat.

VW Tiguan CoupeMitä mahdollisia mekaaninen alue Uuden Volkswagen Tiguan Coupe, toistaiseksi ei ole ilmennyt lisätietoja. Jos kuitenkin katsomme nykyisen Tiguan tarjontaa, emme saa erehtyä paljon, jos voimme varmistaa, että normaali, koska se on urheilullisempi versio on se annostelee niiden versioita Access ja lisää loput. Eli sitä ei ole bensiinimoottorin 1,0 TSI 150 hv järjestelmän sylinteri deaktivointi, ja 2,0 TSI 180 hv.

jo dieseli, VW Tiguan tulevaisuudessa Coupé pitäisi tarjota 2.0 TDI moottori ydin sen alueen, muunnelmissa 150 ja 190 hv. Tietenkin, ne eivät saa hukata versioita etuvetoinen ja 4Motion jokapyöräveto ja vaihtoehtoja manuaalinen tai automaattinen 7-vaihteinen DSG. Mutta ... mitä kilpailijat joutuvat tämän uuden Tiguan Coupé markkinoilla? Huomasimme ...

Skoda Kodiaq Coupé: alter egonsa

Hauska, mutta VW Tiguan Coupe voisi olla sen suuri kilpailija kotona, alla Skoda brändin. Kyllä, koska muut yritykset ja VW Group aikoo myös käynnistää coupe perustuu uuteen skoda Kodiaq. Nyt virallisesti vahvistettu Kiinan, tämä maastoauto pitäisi myös päästä Eurooppaan nähdä puomi on tämäntyyppisiin laitoksiin. Ja se voisi tulla kotimaassaan Yleis ainoa kilpailija brändin. Kanssa myös hyvin urheilullinen, mitata jotain Yli 4,50 metriä ja ilmeisesti osa MQB alusta Kuten Tiguan.

Lisätietoa | Skoda Coupe Kodiaq

Skoda Coupe KodiaqBMW X2: vieressä saapua

Löytää lisää kilpailijoita Tiguan Coupe, näyttävät ja välillä brändien, joka itse vyöry tällaisia ​​muunnoksia. Ja yksi ensimmäisistä näkyvän tulee BMW X2. Tämä malli on jo ilmoittanut uudesta muotokieli brändin, se perustuu X1 foorumi (Siksi on poikittainen moottori ja etuveto) ja myös osakkeiden monia osia uuden Mini Countryman. Ja sen pitäisi päästä markkinoille loppuvuodesta 2017 tai alkuvuodesta 2018.

Lisätietoa | BMW X2

BMW X2GLA Mercedes Coupé: ennennäkemätön SUV

Sisällä uuden sukupolven Mercedes GLA alkaa kuulla huhuja mahdollisesti saapuvan myös GLA ennennäkemättömän Coupe. Sen tavoitteena olisi kilpaileva X2 segmentti korkeampi. Tämä erikoinen GLA pitäisi saapua hieman myöhemmin ja, koskaan aiemmin 2019, koska nykyinen GLA on ollut päivityksen tänä vuonna 2017. kantaesityksensä ja myös Uusi kompakti pohjalevy Mercedes.

Lisätietoa | Kaikki uudet kompakti joka saapuu Mercedes

GLA Mercedes CoupéAudi Q4: Release vuonna 2019

Ja jos BMW ja Mercedes saada janan, mitenmiten se ei tee Audi? Todellakin, myös vastaa Se sijaitsee välillä Q3 ja Q5, mutta kun pohja luovutusta pian ensimmäisen. Hän kutsui Q4. Eli se on kompakti SUV coupe elin, jossa on paljon tekniikkaa, uusin brändi moottoreita ja mahdollisesti myös plug-in hybridi variantti. Kuten GLA, se ei ole säädetty saapua ennen 2019.

Lisätietoa | Audi Q4

Audi Q4Range Rover Evoque Coupé: esiaste

Lähdimme lopullista juuri Tänään ainoa malli segmentissä voi ylpeillä on tosi SUV coupe. Puhumme Range Rover että jos pohja ja on malli erittäin urheilullinen leikata, hän loihti yksi runko erittäin radikaali Coupé ja vain 2 ovea. Malli, joka tästä lähtien, on paljon kilpailua segmentin että me tiedämme entistä jäsentä.

Lisätietoa | Range Rover Coupe

Saatat myös olla kiinnostunut:

10 parhaan SUV tulossa

Maastoautojen kuluttavat vähemmän ja paremmin jarrujen

Paras SUV ostaa arvo / hinta

Adblock
detector