BMW Z4 Konsepti: niin tulee uusi Z4 roadster

BMW Z4 Konsepti: niin tulee uusi Z4 roadster

BMW odottaa uuden sukupolven sen roadster, Z4 on Concours d’Elegance Pebble Beach tämän hämmästyttävän prototyyppi: Concept Z4.

BMW Z4 Concept, alkupala lopullinen Z4

BMW Z4 Concept, alkupala lopullinen Z4

BMW Z4 Concept, alkupala lopullinen Z4

BMW Z4 Concept, alkupala lopullinen Z4

kolmannen sukupolven BMW Z4 Se on lähempänä kuin koskaan: 2018 Se on vuosi näemme uuden luovuttamista Saksan roadster. Odottaessamme, Baijerin tuotemerkin tuo tämän ensimmäinen alkupala prototyyppi. BMW Z4 Concept näet kuvia on esitetty ensimmäisen kerran vuonna 2017 Concours d’Elegance Pebble Beach ja ennakoida, tietenkin, suunnittelu linjat Uuden Z4.

Toistaiseksi Meidän täytyy pysyä yksityiskohdista sen ulkoa ja. Emme vielä tiedä mitään mekaniikka, joka säilyy luonteeltaan -Kyllä että taka-asema, onko se palaa kankaalle katon ensimmäisen sukupolven tai nostettavat kovakatto pitää asti, missä työ on tähän Z4 välissä BMW ja Toyota varten uuden urheilu …

Tiedämme kuitenkin, että uuden sukupolven Saksan roadster säilyttää nimen Z4. Sen suunnittelu, jos pidät nähdä tässä Concept Z4 on paljon aggressiivisempia ja urheilullinen mitä tiesimme ennen. Mukaan BMW, tämä prototyyppi “moderni ja urheilullinen kunnianosoitus” on roadster tuotemerkin aiemmin luopuu.

BMW Z4 Concept

BMW Z4 konsepti: uusi mittasuhteet

Kaikkein selvimmin uudessa BMW Z4 Concept, lisäksi sen esteettisiä yksityiskohtia ja muotoja, se on kanta kantajaa. huppu on lyhyempi, Vaikka näyttää vielä kauan kuin edelliset sukupolvet, mikä johtaa lisää keskeinen asema kuljettajan pyörän auton.

Eteenpäin puhelut huomiota hai nenä, etusäleikön kanssa verkkoon ja erityistä suunnittelua ajovalot “neljä silmät” kaksi putkea päällekkäin kummallakin puolella. Sen sivukuva, ei karkaa huomiomme lihasten Pyöräkoteloiden, ilmanpoistot jälkeen etuakselin, merkitty elin ylälinjan tai Valtava kevytmetallivanteet 20 tuumaa. Takaisin, laita viimeinen silaus takaspoileri ja hiilikuitu diffuusori, kaikki leveä takana, jolla on selkeä rakenne ja pieni.

“Quirky” koskettaa Ulkoa myös kantoi hytti BMW Z4 käsite: kaikki on keskittynyt kuljettajan keskittyä olennaiseen, ajo. Tärkeimmät asiat ympäri ajoasennon ovat pukeutuneet väri musta, loput kopio tyylikäs oranssi “energinen” ja “jäädytetty” kehon pinta. He ovat enemmistönä yli kaiken kaksi näyttöä, sijaitsevat lähes samalla korkeudella ja antaa tunne yksi.

“BMW: Concept Z4 on yhteensä ajo kone. Pelkistyvät vähimmäismäärään auton avulla kuljettaja voi kokea kaikki ainekset ajomukavuuden suuremman vilpittömyyden. Tämä on täydellinen vapaus neljällä pyörällä “, hän sanoi Adrian van Hooydonk, Johtaja BMW Group suunnittelu, prototyyppi, joka välittää meille uuden sukupolven BMW Z4.

BMW Z4 Concept

Saatat myös olla kiinnostunut

BMW Z4 2018: ensimmäiset tiedot ja kuvat

BMW ja Mini sähkö tulevaisuus: X3, Mini E ja paljon muuta …

Adblock
detector