Mazda RX-9: Uusi urheiluauto pyörivä moottori vuonna 2020?

Mazda RX-9: Uusi urheiluauto pyörivä moottori vuonna 2020?

Mazda voisi alkaa myydä 2020 RX-9, pyörivä varustetuille urheiluauto ja seuraaja RX-7 ja RX-8 myyttinen. Kerromme teille kaikki yksityiskohdat.

Mazda RX-9: käännä urheilu sanomalehti, lähempänä

Mazda RX-9: käännä urheilu sanomalehti, lähempänä

Mazda RX-9: käännä urheilu sanomalehti, lähempänä

Mazda RX-9: käännä urheilu sanomalehti, lähempänä

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Mazda voisivat olla valmiita kolmessa vuodessa kaupalliseen lanseeraukseen RX-9, urheilua, joka perustuu RX-Vision näkyy Tokion autonäyttelyssä 2015. Kuten edellisessä RX, olisi kiertomoottori tunnusmerkki.

Mazdda RX-Vision-Conceptkasvu päästörajoitukset osuus piste renesis pyörivä moottori käyttää vasta 2010, Mazda RX-8. Sittemmin ja eri foorumeilla, johtajat Mazda väitti ole tällaista ajoneuvoa tai moottoria tuotantosuunnitelmista lähitulevaisuudessa: tavoitteet tavaramerkin Hiroshiman tuntui keskittäminen tuotteista suurin kaupallinen paino.

kuitenkin Kuva on tärkeää ja tämä selittää, miksi Mazda, Itse asiassa hän ei ole koskaan luopunut ajatuksesta on jatkaa kehittymistä RX-sarjan. Ja siellä on konseptiauto RX-Vision todistaa sen. Jopa hänen tuli ulos kaapista, kävi selväksi, että moottorin johtui suunnitella tämän harjoituksen ollut kukaan muu kuin johdannainen ne wankel ja nimellä SKYACTIV-R.

Kehitystä tämä moottori on haaste Mazda, olettaa toimitusjohtajan, Masamichi Kogai, Esittämällä konseptiauton roolistaan ​​”edistämisessä erityinen suhde asiakkaidensa ja heidän kohdalle.” Ja se on, että Mazda tietää, että vaikka SKYACTIV onnistunut strategia on toiminut palauttaa brändin hyödyt vakuuttava ja vakuuttava valikoima autoja ja maastoautojen kuten Mazda 3, Mazda 6 Mazda CX-3., on myös erittäin tärkeää tarjota joitakin erilaistumiskyky jolla houkutella asiakkaita.

Ja että on tehtävä RX-9 ja sen potkuri, sillä vaikka kiertomoottorityypeistä ilmestyi kaukana tekniset vaatimukset tuotantomallien, totuus on, että Mazda on aina ollut tietty toiminta kehitystä insinöörien heidän ympärillään parantamiseksi tehokkuutta, vähentää päästöjä ja ratkaisemaan ongelmia luotettavuuden.

Näyttää siltä, ​​että kun alukselleen virallisen nimen SKYACTIV-R moottorin RX-9 osa tätä tie- jo kulkenut, ja itse asiassa, polkumyyntiä työtä kahdeksan viime vuoden aikana maksaa pois jälleenmyyjät ennemmin kuin myöhemmin. 2020 näyttää päivämäärän valitsema hallitus Mazda jälkeen muodollisesti hyväksyä sekä suunnittelu ja tulevaisuuden RX-9 nimi on jo rekisteröity Mazda. Ja se on se, 2020 myös juhlitaan satavuotisjuhlan valmistajan. Alkuruoka voisi olla ulkonäkö tulevaisuudessa Hall Tokion -jos 50. syntymäpäivänä Felix Wankel ajatusta, että kiinni näissä wankel moottorit ja 40 vuotta ensimmäisen Mazda kanssa Hänen Cosmo- tarkempi muotoilu tuotanto voisi alkaa vuonna 2019.

Toistaiseksi tiedämme, että SKYACTIV-R RX-Vision projekti tilavuus on 1,6 litraa, ja että kaksi roottoria ja kiitos turbo ahdettu, saattaa nousta 400 hv; reilusti 231 hv, moottorin suurinta sai 1,3 RX-8. Joissakin lähteitä puhuen Mazda RX-9 voisi kiihtyvyys kilpa moottoripyörä.

Keskuudesta teknisiin parannuksiin on homogeeninen maksu dieselmoottori (HCCI), resurssi, joka olennaisesti rajoittaa tiettyjen päästöjen Akilleen kantapää pyörivän.

Adblock
detector