Renault Captur 2017: Alle data og bilder

Renault Captur 2017: Alle data og bilder

Den lille SUV Renault Captur fornyer sitt utvalg dypt inn 2017 med en klar målsetting: å forbli en leder i sitt segment salg.

Renault Captur 2017, de beste bildene

Renault Captur 2017, de beste bildene

Renault Captur 2017, de beste bildene

Renault Captur 2017, de beste bildene

Renault fornyer Captur, dens representant i segmentet Liten eller urban SUV. Med en rekke interessante endringer på flere fronter, ønsker diamant firmaet Captur fortsette å opprettholde sin ledende posisjon blant sine konkurrenter -in 2016, var urban SUV selges i Europa med mer enn 215.000 enheter Sold-.

den Renault Captur 2017 forpliktelse til en ytterligere tilpasning. Utenfor, de er tilgjengelige tre nye karosserifarger -Atacama Orange, Ocean Blue og Black Améthyste (sistnevnte kun tilgjengelig for nye og eksklusive Initiale Paris-versjonen), mens for fargen på taket, en ny tone (kalt Platine grå) er tilgjengelig. Med alt dette og i henhold til signatur av pastillen, drivere kan velge mellom 30 forskjellige måter å tilpasse din Captur.

Renault Captur 2017: nye estetiske detaljer

I tillegg til de nye fargene inkludert området 2017 Renault Captur, hans utvendig design gaver små endringer. En av de mest bemerkelsesverdige er inkluderingen av ny hodelykt "Pure Vision" -ifølge versjoner, med Full LED-teknologi. På bunnen av støtfangeren, kjørelys LED skriver nå i form av "C", Se og utseende er også godt reflektert i baklyktene.

Renault Captur 2017i Utvendig 2017 Renault Captur, ikke gå ubemerket ny frontgrill, med mange likheter til de av renault kadjar. den DNA merket blir forsterket ved tilstedeværelse av store emblem romber sentral denne kalander. For sin del, palett av tilgjengelige alternativer i kapitlet legering komplett med tilgjengeligheten av fire nye design (Extreme og eventyr i diameter og 16 inches i diameter og utforske Emotion 17 inches).

I tillegg til de estetiske endringer og detaljerte, sjåfører som er orientert mot kjøp avRenault Captur 2017 De vil være tilgjengelig en ny valgfri element i utstyret. Det er en faste glasspanoramataket -Du kan også velge bitono- konfigurasjon som skillet bringer ikke bare i utlandet, men kan også mer lys til å hjelpe å øke romfølelsen i kabinen.

den inne i Renault Captur 2017 Den har opp seks stiler av ulik tilpasning: Ivory, Ocean Blue, Karamell, Red, Satin Chrome og Chrome Patina. Disse, i sin tur kan bli supplert med tre nye pakker alternativer (Cappucino, Atacama rødt og oransje).

Renault Captur 2017Renault Captur 2017: sikkerhet og tilkobling

den Avsnitt sikkerhet og tilkobling-underholdning også presentere utviklingen i området 2017 Renault Captur. I den første delen, som nye systemer kjører hjelpe høydepunkter advarsel enhet blind Bllind Spot Warning, i tillegg til parkeringsbistandssystemet Park Assist Easy.

Når det gjelder tilkobling og underholdning om bord, Renault Captur 2017 Det har den siste utviklingen R-Link multimediasystem, som en stor nyhet som blir en del av R-teknologi&GO, tillater full kompatibilitet og integrering av mobile enheter med programmet installert Auto Androit. For de som ønsker å nyte en høy lydkvalitet, kan du legge utstyret i Bose premium lydsystem Sound System.

Renault Captur 2017: opptil fire motorer

Mekanisk, tilførsel av propeller Renault Captur 2017 Det forblir uendret. Derfor, i Diesel vil du kunne velge versjoner 1.5 dCi 90 og 110 hk, mens bensin er tilgjengelige på 0,0 TCe turbo tresylindret motor og 90 hk firesylindret turboladet 1,2 TCe 120 hk.

Du kan også være interessert

- Juke Nissan, Peugeot 2008 og Renault Captur, hva SUV er bedre?

- Renault Scénic dCi 130: test og alle våre målinger

- Renault Talisman, Kia Optima og Ford Mondeo, hva er bedre kjent?

- Test 100000 km Renault Mégane 1,6 dCi: nøkkeldata

Adblock
detector