Landwind X7 2018: Kiinan SUV on vielä kopio Range Rover Evoque

Landwind X7 2018: Kiinan SUV on vielä kopio Range Rover Evoque

Huolimatta uudelleensuunnittelussa Kiinan Landwind SUV X7 2018 edelleen kopio Range Rover Evoque. Jälleen ohita kiista kanssa omaperäisyyden puute valmistajien Kiinassa.

Landwind X7 2018: kuvia Kiinan kopioida Evoque maastoauto

Landwind X7 2018: kuvia Kiinan kopioida Evoque maastoauto

Landwind X7 2018: kuvia Kiinan kopioida Evoque maastoauto

Landwind X7 2018: kuvia Kiinan kopioida Evoque maastoauto

jossa Kiinalainen automerkki kopioita tai jäljittelee alkuperäisen auton suunnittelu nykyisiä Se ei ole mitään uutta (Katso artikkeli Kiinan kopioita raivostuttavin autojen). Lopuksi ja pöyristyttävä tapauksessa se palaa tähti Landwind hänen "remontoitu" X7 maastoauto valikoimassa 2018.

Edellä alue Landwind X7 Hän oli jo saanut hyvän ristitulessa kritiikkiä siitä, että kopion kompakti SUV Range Rover Evoque. Itse asiassa hyvin Land Rover Hän oli sitoutunut Oikeustoimet kiinalainen valmistaja tähän plagiointi, vaikka tapauksessa Kiina, sääntelyn lait ovat hyvin löyhät tässä asiassa.

Muutama viikko sitten, siirryttiin Landwind X7 sen uusiminen alue 2018, näyttäisi hieman vähemmän Range Rover Evoque. Kuitenkin nähtyään uuden virallisen julkaisemia kuvia, kopio on edelleen olemassa ja muistuttavat toisiaan Aasian maastoauto ja brittiläinen ilmeinen, kuten voitte nähdä kuvia että mukana tässä artikkelissa.

Landwind X7 2018Huolimatta esteettinen muutoksia tehdään Landwind X7 2018, etualueeltaan edelleen hyvin samanlainen kuin Range Rover Evoque. Sama koskee sekä sivukuva ja välin myöhemmin, lähes samanmuotoisia oven ja jopa käyttämällä aerodynaaminen spoileri lopussa katon.

Ennakkotietojen mukaan Kiinan eri tiedotusvälineet, Landwind X7 2018 tulee olemaan 2.0 turbo bensiinimoottori 190 hv, plus hieman vähemmän tehokkaampi versio, jota edistetään potkuri 1,5 turbo bensiini 150 hv.

lähtöhinta Landwind X7 2018 alkaa muutaman 100000 Kiinan yuan (Noin 13000 euroa valuuttavarantosaamisten). Mielenkiintoista on, että Range Rover Evoque halvempaa kuin myydään Kiinassa on hinnoiteltu noin 388000 yuania (yli 50000 euroa). Kuten näette hintaero on todella merkittävä …

Range Rover Evoque pääsuunnittelija Land Rover, Gerry McGovern, Hän on ilmaissut huolensa tämän uuden esimerkiksi kopioida ja ennen kaikkea suunnitelmien uusien prototyyppien on kehittymässä Jaguar Land Rover. McGovern Se tunnustaa, että jäljitelmä ja kopiointi on edelleen olemassa ja varmasti malleja Jaguar-Land Rover Ne taas jäljitelty.

Kuvagallerian mukana tämän artikkelin, näet Landwind X7 2018 (Punainen malli) ja Range Rover Evoque (SUV valkoinen).

Saatat myös olla kiinnostunut

Kahtatoista Kiinan tuotemerkkejä ovat ESP hyväksymään malleja tammikuusta

Zotye SR8: tämä on Kiinan kopio Porsche Macan

Adblock
detector