Volkswagen Golf 2019: enemmän tietoa Uusia kuvia!

Volkswagen Golf 2019: enemmän tietoa Uusia kuvia!

Kahdeksas sukupolven VW Golf alkaa myydä vuonna 2019 ja tässä on esimakua siitä, miten auto on kutsuttu koko myyntiä.

VW Golf 2019: ensimmäiset kuvat

VW Golf 2019: ensimmäiset kuvat

VW Golf 2019: ensimmäiset kuvat

VW Golf 2019: ensimmäiset kuvat

myydyin auto Euroopassa viime vuosina, VW Golf, on aina uutinen. nyt, Autopista.es voit siirtää Miten uusi sukupolvi -oktaavin, joka kantaesitys on suunniteltu 2019.

nykyinen sukupolvi VW Golfseitsemäs-, on juuri avannut syvä päivitys (Katso testi VW Golf 2017). Suunnitelmiin pieniä muutoksia, tehokkaampia moottoreita ja ennen kaikkea, suurempi teknologinen panos turvallisuuden kannalta ja järjestelmien ajo apuvälineet erottaa viimeisimmän päivityksen seitsemännen sukupolven Golf. mutta mitäMiten Golf VIII? Lue lisää …

VW Golf 2019: sisä- ja teknologinen vallankumous

virallista ensi kahdeksannen sukupolven VW Golf tapahtuu, todennäköisesti syksy 2018, markkinointi alkaa myöhemmin tänä vuonna tai jo aikaisin of 2019. Kuten tavallista kussakin uuden sukupolven Volkswagen Golf, älä odota vallankumouksellinen muutos ulkomuoto. Kyllä siellä on hieman esteettinen kehitys ulkoasua ajovalot, etusäleikön, takavalot ja uusia malleja kevytmetallivanteet. jossa Kyllä merkittävämpiä muutoksia kokevat sisällä ja teknologia.

VW Golf 2019Mukaan tietojen Autopista.es, suuri kulmakivi sisätilojen Volkswagen Golf VIII Se tulee olemaan hänen suuri suorakulmainen näytön sijoitettu keskelle kojelaudan (kuvaksi Tesla tai uusi Volkswagen Arteon). Valkokankaalle voi käsitellä lähes kaikki toiminnot uusi tietojärjestelmä, navigointi ja viihde. Toisaalta sekä helpommin kuljettajan silmiin, tulee elossa yhden uusi paljon suurempi digitaalinen näyttö, joka sai ensi-iltansa "restyling" 2017. gestural valvonta kuljettajan, varoituslaite uupumus ja väsymys, automaattinen jarrutusjärjestelmä, varoitus tahattoman kaistanvaihdon, ohjaus kuollut kulma ja lukuisat avustajat tunnetaan ajo on edelleen käytettävissä VW Golf Uusi toimitus.

VW Golf 2019: puoliksi itsenäinen ja yhdistetty muihin autoihin

Kahdeksannen sukupolven Volkswagen Golf autoa liitetään kaikin tavoin. Lisäksi mihin tahansa mobiililaitteeseen yhdistää matkustaville Golf on tehokas tekniikka, joka mahdollistaa tietojen yhteiskäyttöä matkaa ja vaaratilanteet sen kanssa muiden ajoneuvojen matkustettava samalla tiellä tai muihin läheisiin teillä.

Ja myös tietyissä olosuhteissa Uusi VW Golf voi matkustaa yksin ilman ihmisen puuttumista, eli meillä on edessä Ensimmäinen Golf autonominen tiellä ajon.

VW Golf 2019VW Golf 2019: MQB alustan, sähkö …

Sähköinen veto Volkswagen-konsernin päin lähivuosina on ilmiselvää. Muutama viikko sitten hän ilmoitti hyökkäävä käynnistää yli 30 sähköautoa vuoteen 2025. Kuitenkin polttomoottorit olivatpa bensiini tai diesel niitä on edelleen pitkä matka.

Niinpä äskettäin julkaissut uusi 1.5 TSI bensiinimoottori sylinterin sammutus Se on yksi niistä Suosituin moottorit, sekä nykyisen version 150 hv, Siellä voisi olla myös vähemmän tehokas 130 hv. Diesel VW Golf työntövoimalaitteet jäävät myös versioita enemmän vaatimuksia, kaikki rajoituksista huolimatta tätä tyyppistä polttoainetta useimmissa Euroopan maissa (Ranskassa ja Britanniassa, kaksi viimeisintä esimerkkiä kieltää autojen myynnille asettavat dieselöljyn ja bensiinin muutaman vuoden).

VW Golf 2019: kolme ja viisi ovea, tuttu Variant …

Lisäksi useita versiot bensiini, diesel, sataprosenttisesti sähkö (E-Golf pysyy sen nimi) ja plug-in-hybridi (Golf GTE), 2019 VW Golf Range on nivelletty pääasiassa kolmella korimallit: kolme ovea, viisi ovet ja perhe Variant (Katso kuvia ne kaikki kuvagalleriaan).

versiot lisää "mausteinen" ja urheilu VW Golf 2019 säilyy GTI ja R, Jälkimmäisessä nousta huomattavasti tehon takia mahdollisesti esiintyvän tuotteen teknisistä geeneissä on sähkömoottori, joka on rooli merkittävämpi, sekä sähköntuottaja kuten Erillistä virtalähdettä lopullisessa suorituskykyä hybridi-järjestelmä.

Adblock
detector