Uusi Opel Meriva: seuraavan sukupolven SUV vuonna 2017

Uusi Opel Meriva: seuraavan sukupolven SUV vuonna 2017

Uuden Opel Meriva nousee markkinoilla vain vuoden myös vallankumouksen alue. Entinen tila-auto ja maastoauto nyt hyväksyä kehon eri profiilia.Uusi Opel Meriva: seuraavan sukupolven SUV vuonna 2017

Opel on sitoutunut tekemään Meriva yksi vallankumouksellinen auto. Jos viime vuosikymmenellä ja radikaalisti se muutti käsitemallin esittämällä toisen sukupolven debyytti takaovien avaamisen vastakkaiseen suuntaan on helppo käyttää, tällä kertaa se, mikä on kolmannen sukupolven, tähän asti tuttu malli uudelleen keksiä. Luopumatta niiden tunnetun toiminnallisuuden ja kompakti koko, se vie tällä kertaa esteettinen maastoauto läpi aluksi kahta eri elimissä. Kun tila-auto myynti jyrkässä laskussa, koko tie on jo hogging kunnostetussa apuohjelma segmentin B autoja.

Uusi Opel Meriva, siksi täytyy kasvot vain vuosi uuden segmentin malleja Volkswagen Polo Seat SUV tai “mini Ateca”. Se ei ole, koska uusi Opel Meriva kilpailija Opel Mokka, SUV tavaramerkin haltijalle toistaiseksi sarjassa, mutta tulevaisuus korvike Citroën C3 Picasso ja Peugeot 2008. Ja on, että nämä kaksi pientä Ranskan maastoauto He valmistamien Meriva on Opelin tehdas Figueruelas, Zaragoza. Hyvä uutinen maamme.

Yhteistyö välinen sopimus ranskalaisen PSA ja Opel tilaukset tänään, ja se on helppo arvata, että tahdon siis teknisesti melko samanlaisia ​​autoja ja myös jakaa tätä lähestymistapaa totta crossover auto. Opel Meriva yhdistää tämän toimivuus mökki aikoinaan Pikkubussi, eli ulkoinen kuva ei vain ole niin määritelty, vaan se pyritään käyttämään monia vivahteita lähestyy kuvaa modernin makuun SUV. Itse asiassa, vaikka he odottivat kaksi runkoA ensimmäinen käsitys täsmällisemmin perhe jonka pitäisi saapua kevät 2017; ja toinen yhden näkökohdan vielä vieressä SUV Se on alkuaan tarkoitus julkaista ja end 2017. Jälkimmäinen voisi lisätä eriyttää nimi “Rocks” tyyli mukautetun muunnos, joka sisältää jo pienin Opel Adam … vaikka tämä on vielä vahvistamatta.

Arvioi käytetty auto ilmaiseksi uutuus tulevaisuuden Opel Meriva Se on jättää tällä kertaa mainittu takaovien avaamisen vastakkaiseen suuntaan maaliskuuta, on, että näkökohta kuin tavanomainen auto. Meriva yhdessä kollegansa Peugeot ja Citroën, lähtee uusi modulaarinen alusta ja käyttöön tehokkaampia moottoreita tasalla. Monet heistä ovat mainostetaan sellaisenaan kolme sylinterin, joten toivottavasti bensiini Näiden uusien 1,0 Turbo 105 hv. jo dieseli, työntövoimalaitteet 1,6 litraa ja variantteja 110 ja 136 hv, pitäisi olla niitä, jotka monopolisoida ydin tarjouksen.

Opel Meriva 2017Saatat myös olla kiinnostunut:

Joten tulevaisuus Opel Insignia

Record autonomia Opel Insignia

Opel Astra Sports Tourer, testattu

Adblock
detector