Niin tulee uusi SUV Istuin: 7-paikkainen Super Ateca

Niin tulee uusi SUV Istuin: 7-paikkainen Super Ateca

Vielä ei ole virallisesti vahvistettu, mutta näyttää siltä, ​​että uusi iso SUV Seat Alora kutsua. Jopa 7 paikkaa, se tulee sijaitsemaan yläpuolelle Ateca ja jälleen turvautua Espanjan väestöstä.

Istuin Álora: nimi uusi 7-paikkainen SUV?

Istuin Álora: nimi uusi 7-paikkainen SUV?

Istuin Álora: nimi uusi 7-paikkainen SUV?

Istuin Álora: nimi uusi 7-paikkainen SUV?

istuin Álora. Ehdottomasti näyttää siltä että on nimi uuden SUV debyytti brändin Espanjan, joka on kehitetty samalle alustalle of Ateca mutta 7 paikkaa. Ymmärtää espanjankielinen versio istuin Kodiaq uusi Skoda tai VW Tiguan … mutta Allspace Made in Germany. Erityisesti Wolfsburg.

Hänen nimensä oli toistaiseksi paras varjeltu salaisuus ja vaikka toistaiseksi Seat se ei ole virallisesti vahvistettu, kaikki huhut tulevat Saksa itsestään selvinä ja nimeämisestä. ¿Ja mistä se tulee? sitten Istuin palaa “vetää” espanjankielinen nimi kuten aina hän lupaa. Jos Ateca on kaupunki Zaragoza ja Teneriffa Arona se on, uusi 7-paikkainen SUV matkustaa maakunnan Malaga: Alora on andalusialainen kaupunki, joka sijaitsee keskellä maakunnan ja kehystetty alueella Valle del Guadalhorce. Kun ala on 169,62 km2, ja hyvin lähellä kuuluisaa Caminito del Rey, se on arvioitu väkiluku yli 13000 asukasta, mukaan INE 2015.

Istuin Alora saapuu 2018

Mitä tähän asti olin vahvistanut se oli hänen Seat arvioitu Julkaisupäivän: 2018. Tämä oli virallisesti varmistettu presidentti tuotemerkin, Luca de Meo, lupaavia, että Kolmas SUV yhtiöstä “Se tuo uusia asiakkaita, parantaa imago ja on erittäin tärkeä rooli yhtiön kykyyn tuottaa marginaalien vaikutuksen.” Tämä todettiin aikana esittelemän uuden taloudellisen yhtiön tulosta.

istuin Álora Uusia Seat Álora Se sijaitsee sekä aluetta nykyisen yläpuolella brändin Ateca, SUV että vain vuosi on tullut myyntimenestys esiintymään yksi parhaista myynti malleja kategoriassa. Sen mISMA MQB alusta, mutta sen variantti A2 pitkänomainen elin ja mahdollisuus saada 5 tai 7 paikkaa sisustus, tämä iso uusi SUV on suunniteltu kyllä ​​Barcelonassa toiveet käytännöllisin malli lajissaan.

Kuten olemme oppineet aikaisemmissa keskusteluissa ja niiden johtajien, uusi Seat Alora on erittäin tärkeä malli tuotemerkin, paitsi segmentin käytössä, vaan myös siksi, julkaisee uuden edestä kuva… sitten lisääntyä ja kehittyä uuden sukupolven kompakti Leon.

Istuimen Alora alue ja moottorit

Muutamia yksityiskohtia tiedämme tällä hetkellä, mikä on kolmas Maastoauto Seat, tämä uusi Álora. Jos analysoimme vaihtoehdot muissa konsernin automerkkien, voimme melkein taata, että sen pituus on noin 4,70 metriä ja pitäisi olla suuri runko että 5 paikkaa hyödyllistä, kätevästi ylitti 600-litrainen todellinen.

Mitä tulee moottorit, Uuden Seat Álora kaupallisesti pitäisi aloittaa alueella bensiinin uuden 1,5 TSI 150 hv ja järjestelmä sylinteri sammutus, jo luovutettu nyt uusi Golf. Yllä, sinun pitäisi myös olla Versio 2.0 TSI 190 ja 220 hv teho.

jo dieseli, Istuimen Álora valikoimaa tulisi aloittaa tunnettujen Versio 2.0 TDI 150 hv, ja tarjoavat yllä variantit Ja 190-240 hv. Että ainakin on alue, jolla se on esitetty markkinoilla VW Tiguan Allspace, ja mitä näyttää loogisin vastaus moottoreille juuri kantaesitettiin Golf tai lupauksia Ateca uusi Cupra. Pidämme raportointi …

Saatat myös olla kiinnostunut:

Katumaasturit saapuvia: Seat ja Skoda Kodiaq Coupé Álora

Kaikki salaisuudet Ibizan ja tulevista Seat

Niin tulee uusi Seat Arona

Adblock
detector