VW Golf Sportsvan 2018: tämä on uusi Golf farmari

VW Golf Sportsvan 2018: tämä on uusi Golf farmari

VW Golf Sportsvan uusii suosituimmista pienikokoinen MPV versio. Sen ensi-ilta tapahtuu 2017 Frankfurtin Motor ja markkinointi alkaa syksyllä.

VW Golf Sportsvan 2018: parhaita kuvia

VW Golf Sportsvan 2018: parhaita kuvia

VW Golf Sportsvan 2018: parhaita kuvia

VW Golf Sportsvan 2018: parhaita kuvia

Uusi valikoima Volkswagen Golf (Näet VW Golf 2017 testi) on täydennetty saapumista Golf versio Sportsvan, variantti tila-auto. Avajaisia ​​tapahtuu tulevan Frankfurtin autonäyttelyssä, joka pidettiin Joulukuu ja 24. syyskuuta, ja se saapuu autoliikkeiden tapahtuu muutaman viikon kuluttua Saksan tapahtuman.

VW Golf Sportsvan 2018 VW Golf Sportsvan 2018, tai kaikkein toimiva ja käytännöllinen Golf nykyisessä alueella vieressä kehon versioon Family Golf Variant, sisältää mieto kosmeettisia muutoksia ulkoa ja sisältä samanlaisia ​​kuin jo nähty muissa versioissa. Täten merkittävin muutoksia havaittiin puskurin, ulkonäkö etu- ja takavalot ajovalot. Suhteessa sen ulkomitat, Volkswagen Se ei ole ilmoittanut mitään muutoksia, joten odotetaan pitävän pituus noin 4,34 m.

Sisällä VW Golf Sportsvan 2018 lisäksi näyttää uusia koristeita ja uusia verhoilut. Mekaanisesti, saksalainen yritys on vain edennyt mekaanisen valikoiman tämä versio koostuu yhteensä viisi moottoria, kolme ahdettu TSI bensiini- ja kaksi turbodiesel TDI. Verrattuna bensiiniä, Volkswagen sanoo, että kaksi heistä katkeaa järjestelmän kaksi neljästä sylinteriä, joten odottaa, että kun golf kolme ja viisi ovea, golf Sportsvan voit asentaa 1.5 TSI Evo uusi moottori tehotasojen 130 ja 150 hv (Katso uusi VW Golf 1.5 TSI 130 hv Evo).

VW Golf Sportsvan 2018VW Golf Sportsvan 2018: turvallisuus ja viihdettä

Teknisten laitteiden osalta turvallisuus- ja ajo avustajien Golf Sportsvan 2018 Se on runsas. Näin korostetaan järjestelmä itsehallinnollisesta ajo liikenneruuhkista nopeuteen 60 km / h (Auto valvonta kiihdytti, jarrun ja suunta pitää ajoneuvo kaistalla ja pitää turvaetäisyyden ajoneuvon edessä), The tunnistusjärjestelmä Automaattijarrutuksen jalankulkijoita, väsymys tunnistusjärjestelmä ja väsymyksen ja uusin versio järjestelmän puoliautomaattinen pysäköinti.

Suhteen multimediaviihdettä ja navigointilaitteet, Golf Sportsvan 2018 Voit sisällyttää uuteen järjestelmään Tutustu Pro kosketusnäyttö 9,2 tuumaa ja eleentunnistusjärjestelmä kuljettaja.

Adblock
detector