VW Tiguan Allspace: ensin hinnat uusi 7-paikkainen SUV

VW Tiguan Allspace: ensin hinnat uusi 7-paikkainen SUV

Volkswagen on jo ilmoittanut ensimmäisen uuden Tiguan Allspace hintoja, 7-paikkainen versio Saksan SUV. Kerromme teille kaikki yksityiskohdat.

Volkswagen Tiguan Allspace: paras kuvia SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: paras kuvia SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: paras kuvia SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: paras kuvia SUV

Volkswagen Tiguan Allspace, uusi 7-paikkainen SUV Saksalainen joka jakaa useita teknisiä ja struktuurielementit Tiguan, on jo alkanut liike-elämään Euroopassa.

Saksa Se oli ensimmäinen markkinoille, jos ne ovat ilmoittaneet Uuden VW Tiguan hinnat Allspace. Teuton maassa, alue alkaa 29975 euroa, nopeudella, joka vastaa bensiini versio 1.4 TSI 150 hv Trendline viimeistelytasoa. Kun me verrattuna samaan moottori ja pääsy version välillä Tiguan Espanjassa, se maksaa 29920 euroa. On syytä pitää mielessä, että hinnat Saksassa verrattuna nykyisten maamme, meidän markkinoilla ovat tavallisesti ainakin 1000 euroa kalliimpia, joten Espanjassa uusi Tiguan Allspace Kannattaa aloittaa hinta vaihtelee välillä 30000 ja 31000 euroa.

VW Tiguan AllspaceVW Tiguan Allspace: sen pääkohdat

VW Tiguan Allspace on SUV suurempi kuin Tiguan, kanssa pituus 4,70 m (21,5 cm enemmän kuin Tiguan), kun taas akseliväli Lisäksi se kasvaa 11 cmkoskien Tiguan seistä 2,78 m. Tämän mittojen lisäystä, sisätila, mukaan saksalainen, parantaa huomattavasti siten, että Voit vaihtoehtoisesti lisätä kolmannen rivin istuimet.

Koko ja ominaisuudet, SUV enemmän kuin VW Tiguan Allspace Volkswagen-konserni on Skoda Kodiaq. Mekaaninen alue Tiguan Allspace Se koostuu seuraavista vaihtoehdoista: Bensiinin moottori 150 hv 1,4 TSI, 2,0 TSI 180 hv ja 220 hv 2,0 TSI; kun Diesel, versiot 2.0 TDI 150 hv 190 hv 2.0 TDI ja 2.0 TDI 240 hv.

VW Tiguan AllspaceMitä tulee tyyppiset veto ja mukaan ensimmäinen raporttien Dieselmallit bensiinin ja 150 hv VW Tiguan Allspace on etuveto, kun taas loput välillä tarjotaan kanssa 4Motion pysyvä neliveto.

Taso laitteet, VW Tiguan Allspace voit ottaa mukavuusvarusteita kaltaiset turvallisuus joka julkaisi seuraavan sukupolven Tiguan. Heidän joukossaan ovat digitaalinen näyttö ohjauspyörän takana, Head-Up Display System projektiotietoja tuulilasi ja Automaattinen jarrulaite hätä jalankulkijan tunnistus, mm.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Testasimme VW Tiguan Allspace: uusi 7-paikkainen SUV

– RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!

– On paras SUV? Kaikkia vastaan ​​Ateca, Tiguan, 3008, X1, Tucson …

Adblock
detector