Det er Dacia Duster Oroch, den Duster mer dyret (video)

Det er Dacia Duster Oroch, den Duster mer dyret (video)

Den rimelige SUV par excellence, Dacia Duster, gir liv i den søramerikanske markedet til en pick-up variant kalt Oroch. I Argentina er det annonsert slik at du kan se i videoen.Det er Dacia Duster Oroch, den Duster mer dyret (video)

Hvis noe er autentisk referansen Dacia Duster er ved sin redusert pris. Videre, i Spania, er det en av de mest solgte SUV for mange, mange måneder. Kanskje du ikke vet er at Duster er grunnlaget for at under Renault-logoen, er livet gitt til en Modellen pick-up, andre navn "Oroch".

den Dacia Duster Oroch, eller Renault Duster Oroch Det er kjent som Søramerikanske markeder som markedsføres, er det mer dyr SUV versjon vi alle kjenner og som, merkelig, i den kommende Frankfurt Motor Show avduket sin andre generasjon.

i video at du har så kan du sjekke selv hvordan Renault avduker Duster Oroch den argentinske publikum. Denne pick-up er ikke bare å bære alt du trenger for arbeid på den enorme bak hytta; i tillegg til kvaliteten på allsidig bil, Det er også egnet til daglig takket være sine fire dører og fem seter inni.

den Duster Oroch Han begynte å bli solgt i markeder som Argentina to år siden, når den debuterte på den tiden på bilutstillingen i Buenos Aires. Det er den eneste SUV under dette navnet, men husk at de sist Renault lansert en ny pick-up kalt Alaskan, som også selges i disse landene, og som er basert på Nissan NP 300 Navara.

Du kan også være interessert

Dacia Duster 2018 og vil bli den nye lavpris SUV

Dacia Duster, fem grunner til å kjøpe

Adblock
detector