Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi Nissan Qashqai mot

Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi Nissan Qashqai mot

SUV salgsleder er Nissan Qashqai, som står overfor i denne sammenligningen av Opel Mokka mye billigere og bedre utstyrt.

Sammenligning: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Sammenligning: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Sammenligning: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Sammenligning: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Mange ganger budsjettet har vi når du kjøper bilen begs spørsmålet om slike populære "løvehale eller hode mus". I dette tilfellet, søker vi en Diesel SUV og AWD. Alternativer i markedet er mange, men vi har satt et budsjett kan ikke overstige 25.000 euro. Det første som kommer til hjernen er Nissan Qashqai dCi 130 4×4-i, en god bil firehjulsdrift er triumphing i listene takket være sin gode generelt likevekt, bredt spekter og vellykket estetisk. Vi liker og hva vi ønsker, men vårt budsjett vi kan bare få tilgang til den i Basic versjon kalt Visia at, som vist på bildene, som fører til hjulkapsler i sine 16-tommers hjul og ingen tåke. bakke 27,200 euro, Mens finansiering og innbydende oss til Pive planen kan du komme til å bo i noen interessant 24,012 euro; er det punktet hvor vi ser på andre alternativer.

Det er her ideen om Opel Mokka oppstår. Det er en bil som størrelsen er halvveis mellom å være rivaliserende Qashqai og et nedre segment. Denne versjonen har testet her med nye 1,6 CDTI og AWD som med etterbehandling toppen av serien heter Excellence, opphold i 27,320 euro. Hvis anvendt kampanjerabatt merkevare, akkurat nå 23,073 euro, øker ned selv om, som hans rival, er finansiert eller velg Pive plan, slik at til slutt forskjellen med Nissan Qashqai test kan være av opp til 4000 euro; mye penger. På dette punktet har vi to motoralternativer og tilsvarende grep, med Nissan god plass, men grunnleggende utstyr og en annen med mer komplett og elegant interiør presentasjon, men noe mindre, spesielt i bagasjerommet. La oss se om utgjør prisforskjellen.

Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi Nissan Qashqai mot

Motorer rundt 130 hk

den Opel Mokka nettopp fått den nye motoren CDTI 136 hester. Det er en 1,6 4 sylinder laget av aluminium, med VGT og flersylinderhode, som også bærer Astra. Og erstatter Veteran 1,7 CDTi, som forbedrer til en viss sin ytelse og stor kraft, i kategoriene av forbruk og raffinement. Tar manuell girkasse og firehjulsdrift med differensial forbinder bakakselen automatisk etter behov. For sin del, opprett Nissan propellen 1.6 dCi 130 hk, siden det allerede er overholdt reglene EuroVI. Det er en god motor, kilde Renault, deles med nesten alle modeller av diamant. Firehjulstrekk-systemet har en senterdifferensial som kan blokkere føreren vil. Normalt beveger seg foran hjulet stasjonen, og som Opel, kan være 4×4 på det tidspunkt når det er nødvendig, selv kan føreren manuelt gripe inn i dens operasjon å blåse knappen og gjør alltid være 4×4 pluss låse senterdifferensialen for å begrense kompromittert situasjoner grep på lav hastighet.

Fordeler innen gange mer eller mindre på linje. Opel Mokka er raskere alltid akselererende, og det tar bare rettet saktere når larguísima sjette hastighet; generelt har lengre utviklingen. Begge bilene synde litt mangel på low-end dreiemoment, men til slutt den prestacional nivået er mer enn riktig og ned bevege seg relativt fritt. Med forbruk det er mer forskjell å være Mokka mer drivstoff enn sin rival, spesielt i byen. Nissan utgifter er bra, men Opel er bedre, på slutten av den lange utvikling og en god motor gjør du tilbringer en halv liter mindre i henhold til våre målinger. Hvis jeg måtte velge en jeg vil påpeke ytelse med Opel, alltid med tanke på at data Nissan er allerede mer enn nok for bruk langt utover hva som forventes av en bil av denne typen.

oppførsel

oppførsel de to møttes rikelig. Jeg liker litt mer Nissan Qashqai fordi støtter gripe inn i sin distribusjonssystemet driv knappen for å blåse, noe som har mer verdi hvis det er å utsette bilen off-road bruk. Det er en god standard, dynamisk og sikker i begge, og engasjementet er relativt god komfort til tross for å måtte forholde seg mest typiske høyden på en SUV; end merker holde disse bilene dempning for å redusere kroppsbevegelser og De er ikke så komfortabelt som de tilsvarende sedaner, Det skjer med alle. Jeg liker 16-tommers hjul og høy profil dekkslitasje, siden lav og profiler store dekk har en tendens til å sette disse bilene for estetiske grunner på slutten gjør suspensjon mer tørr, og ikke dra nytte dynamiske teoretiske fordeler ved en sportsdekk.

interiør

Den innvendige plassen er høyere i Nissan og er der du verdsetter som er en øvre segment. Kan det skje foran er ikke noe mer plass, med baksetene og spesielt stammen, hvor det kan være poenget som gjør at du helle på den ene eller den andre. Det er 8 cm enn bak bredde og 5 cm mer benplass i Nissan. 72 cm bak langsgående mellomrom og 95 cm bak en voksen vil behagelig både Mokka og konkurrent; forskjellen mark bredde, der tre voksne vil mer behagelig for plass, ikke for seter, på japansk. Den bakre sentrale plaza stedet er, ergonomi, mer behagelig på tysk. i oppstarts segment forskjell mellom en bil og en annen sees med 130 liter for Qashqai, noe som gir mer plass.

Interiøret presentasjon er riktig i begge, med et mye høyere nivå av utstyr i Opel og mer elegant i sin finish. i 4000 euro forskjell at mellom en og den andre har bi-xenon-lykter, parkering sensorer, elektriske innfellbare speil, lysene, klimaanlegg, som også er dobbel, regn sensorer og lys og en assistent lyset på veien som Opel Mokka Den kommer som standard, samt hjul og tåkelys. Hvis sistnevnte vil ha dem i Nissan, og også jeg anbefaler at du tar, må du klatre til behandling Acenta, som øker forskjellen i 1500 euro, vel begrunnet ved en økning i utstyr til en Veldig interessant nivå og det er svært nær hva dette Mokka tilbyr; men vi har allerede gått til 5500 euro separasjon.

Gitt disse forskjellene bilen kan være Mokka Hvis hjemme er fire unøyaktig over 325 liter bagasje noe bare for denne størrelsen på bilen-og Vil du lagre disse 4000 euro. Hvis du trenger plass, vil du ikke bli tvunget til å bruke, alltid vite at noen av de to alternativene du velger har nok ytelse som de blir bilen hver dag.

Adblock
detector